Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Cum zice sebas, caută niște scări pe pod. Cei mai mulți termină Dark Souls fără să omoare lighioana aia. Sunt totuși niște goodies mai încolo pe pod, inclusiv o armă destul de bazată, dacă te simți curajos și iute de picior.
REMEMBER CITADEL
Ala e un troll. Cum alergi pe pod, in dreapta sunt niste scari care coboara so head there. Pe acolo poti sa-l suntezi pe drache, dar poti si s-o iei inapoi cand termini, o tulesti sus pe ele si te ascunzi intr-un colt cand vine parjolul. Cand se enerveaza drache si sare de pe turla, fugi ca viteazul pe sub el. Poti sa-ti bagi un buff (daca mai ai goldpine resin) pe o arma cu un atac vertical puternic, si sa incerci sa-i retezi coada cand fugi pe langa el. You'll get something that is p useless dar na, yolo. Merita sa fugi pe sub el ca sa deschizi o scurtatura utila sub turla si sa iei cateva obiecte. Locatia aia e destul de importanta pentru poveste si e si o priveliste frumoasa.
Sa te bati cu el nu are rost pentru ca daca se supara te oneshotuieste si cand esti soul level 100+ cu cel mai bun echipament de protectie vs fire si buff de fire protection, si unde mai pui ca nesimtitului i se regenereaza viata intr-un ritm extrem de alert. Se poate bate cu o arma serioasa (gen ultra greatsword +15) si buffuri precum power within & sunlight blade, dar chiar nu merita efortul. Eu am uitat mereu de el pana la final.
O sa ai alte ocazii sa asculti de cea mai inalta chemare a ordinului cavaleresc.
Edit: aia de mai jos e metoda fatalailor
. barbatii adevarati ii taie coada cu palosul, cum am scris mai sus.
Sa te bati cu el nu are rost pentru ca daca se supara te oneshotuieste si cand esti soul level 100+ cu cel mai bun echipament de protectie vs fire si buff de fire protection, si unde mai pui ca nesimtitului i se regenereaza viata intr-un ritm extrem de alert. Se poate bate cu o arma serioasa (gen ultra greatsword +15) si buffuri precum power within & sunlight blade, dar chiar nu merita efortul. Eu am uitat mereu de el pana la final.
O sa ai alte ocazii sa asculti de cea mai inalta chemare a ordinului cavaleresc.

Edit: aia de mai jos e metoda fatalailor

Last edited by Waaagh! on 7 Mar 2016, 10:17, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
Also daca vrei o sabie misto one hand care te va ajuta pana pe la mijlocul jocului. Ia 50-100 de arrows si dute sub pot. De acolo trage cu sageti in coada dragonului. Nu-ti fie frica ca nu se ia de tine. Doar sa ai rabdare. Nu stiu cate sageti tre sa bagi in el, dar trage pana dropeaza swordu.chestr0ny wrote:Eu progresez incet, dar sigur, in DS1. L-am batut pe Taurus si acum ma gandesc cum sa trec de Hellkite Drake, ca ma prajeste daca ma fatai prea mult prin fata lui.
How to do here.
phpBB [media]
Good luck with that ce sa zicWaaagh! wrote:Edit: aia de mai jos e metoda fatalailor. barbatii adevarati ii taie coada cu palosul, cum am scris mai sus.

Last edited by MC on 7 Mar 2016, 10:22, edited 1 time in total.
Stiu de scarile de sub pod, dar ziceam de faptul ca sub locul unde sta cocotat balaurul vad un bonfire si mai sunt si vreo doua cadavre cu loot pe pod. L-am facut la un moment dat sa se dea jos si am incercat sa fug pe langa el, dar m-am emotionat si ma tot loveam de picioarele lui si pana la urma mi-a dat foc. Poate o sa ma dezbrac de armura grea si o sa incerc sa fug in fundul gol pe langa el.
I'm livin' in a love shadow
^^ Sincer, nu recomand Drake Sword. E mai sănătos pe termen lung să îți alegi o armă cu moveset confortabil și să continui să-i faci upgrade și să devii în general bun la combat. O să te simți puțin faultat când n-o să mai facă față drake sword.
@Chestrony, eu ți-am zis că nu faci nicio treabă cu chainmail.
@Chestrony, eu ți-am zis că nu faci nicio treabă cu chainmail.

REMEMBER CITADEL
Plus ca daca mai joci putin dai peste Halberd de care eu cel putin m-am indragostit instant atat de tare ca a fost singura arma pe care am mai folosit-o pana la sfarsitul jocului.
La primul playthrough eu zic ca Drake Sword merita. Pana dai de ceva mai bun mai ai de pedalat. Ai timp mai incolo si de upgrades and stuff.
Ce e important de subliniat aici e ca damageul armelor obisnuite are o valoare de baza care creste pe masura ce le faci upgrade si pe masura ce faci lvl-up in statsurile cu care ele scaleaza. Sabia lui drache (si celelalte din aceasta clasa) au un base damage mare care creste putin cand le faci upgrade, dar nu scaleaza deloc cu statsurile tale, ceea ce inseamna ca daca iti faci un build in care investesti multe puncte in str sa zicem, armele care scaleaza cu str vor ajunge din urma si depasi sabia lui drache & co. in scurta vreme. Are si sabia lui drache avantajele ei, asa ca daca esti curios poti s-o iei si decizi singur daca ramai cu ea sau nu.
Ca un hint general, astfel de arme poti sa obtii de la fiecare bos care aduce cat de cat a dragon si care are o coada pe care si reusesti sa o tai, asa ca pune-te pe exersat loviturile alea verticale
.
Ca un hint general, astfel de arme poti sa obtii de la fiecare bos care aduce cat de cat a dragon si care are o coada pe care si reusesti sa o tai, asa ca pune-te pe exersat loviturile alea verticale

NO COVER. ALL MAN.
Foarte corect ce spune Waaagh!
Asa ca daca te gandesti sa mergi pe str atunci vei cauta arme care scaleaza cu str. Daca te axezi pe agility atunci vei cauta arme care scaleaza puternic cu agility gen o katana sword. La aceste arme faci upgrades and shits si ajung destul de op intr-un final. Dar pana atunci si pana te mai prinzi ce si cum (fiind la primul playthrough) nu cred ca te incurca Drake Sword. O poti folosi pana ce reusesti sa iti faci o arma care sa depaseasca acel 200 dmg.
Asa ca daca te gandesti sa mergi pe str atunci vei cauta arme care scaleaza cu str. Daca te axezi pe agility atunci vei cauta arme care scaleaza puternic cu agility gen o katana sword. La aceste arme faci upgrades and shits si ajung destul de op intr-un final. Dar pana atunci si pana te mai prinzi ce si cum (fiind la primul playthrough) nu cred ca te incurca Drake Sword. O poti folosi pana ce reusesti sa iti faci o arma care sa depaseasca acel 200 dmg.
Drake swordul e OP în Parish, OK în Depths și decent în Blighttown. După nu mai ai ce face cu ea. Și are un moveset de rahat cu care ar fi bine să nu te acomodezi. Eu nu aș recomanda unui începător; să nu se obișnuiască să 1-2shot shit fără efort și când ajunge în Blighttown/Sen's să-și spargă controlleru.
După dragonel singurul loot care merită e Claymore-ul, una din cele mai mișto arme din joc (dat moveset :3). Altfel hellkite-ul cred că e integrat bine în lore, nu e chiar (numai) troll. Păzește covenantul fiului Soarelui.
După dragonel singurul loot care merită e Claymore-ul, una din cele mai mișto arme din joc (dat moveset :3). Altfel hellkite-ul cred că e integrat bine în lore, nu e chiar (numai) troll. Păzește covenantul fiului Soarelui.
dump CHA
rejucam celelalteMahdi wrote:Mai e o lună și câteva zile, bros. Ce ne facem?

Am ajuns si eu in primul la cetatea lui Sen; legat de lipsa fast travel e cam annoying dar se trece peste, cel mai mult ma enerveaza cand am nevoie de fierar sau alt vanzator, trebuie sa stau ceva pana deslusesc cea mai scurta cale catre ei, prea multe scurtaturi, te doare capul hehe

DS2 nu stiu daca mai bag replay, am jucat destul la lansare si SOTFS anul trecut.
E bine ca lanseaza DS3 odata cu conservele, nu mai stai cu frica sa afli din greseala spoilere and stuff.
Apropo, au zis ceva de sistemul de invazii, e acelasi din DS2?
Spoilere or să fie, că varianta japoneză iese pe 24 martie or something. Sistemul de invazii din câte am înțeles o să fie asemănător cu cel din DS1. Dacă ești unkindled ești safe, dacă ești în cinder form poți fi invadat. Am văzut și o secvență în care un șau descoperă relativ repede orb-ul ăla roșu pentru invazii (în primele 3 ore), deci pregătiți-vă sufletește.
REMEMBER CITADEL
Nice, cum imi place mieSistemul de invazii din câte am înțeles o să fie asemănător cu cel din DS1

Ai zis-o de parca esti genul de om care traieste numai ca sa umple nubletii de tristete in primele niveluri din joc. 

NO COVER. ALL MAN.
Eu nu am avut experiențe nașpa cu PvPul nici în 1 nici în 2, din contra mi se pare tot timpul distractiv să fiu invadat, să văd dacă reușesc să-l fac pe ghiaur.
Cel mai fain a fost când m-a invadat unul în Shaded Woods și apoi m-a dus la un secret chest.
În replayu DS1 de mai-nainte am fost invadat de două ori, I pwned both of them.
Cel mai fain a fost când m-a invadat unul în Shaded Woods și apoi m-a dus la un secret chest.

În replayu DS1 de mai-nainte am fost invadat de două ori, I pwned both of them.

dump CHA
Cel mai mișto pentru mine a fost când m-a invadat unul aproape de Sunlight Altar, pe podul unde e dragonul, mi-a deschis poarta, mi-a făcut cu mâna și s-a deconectat 

Singura data cand am fost human pe acolo m-a invadat un giant kid, m-a omorat dintr-o lovitura si a bagat un well what is it.
NO COVER. ALL MAN.
https://www.youtube.com/watch?v=ZiDNJmAC4Kc skip la 4:07 daca nu vreti sa vedeti intro