Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Stiu, in weekend nu-ti pui alarma ca esti obosit dupa atatea cursuri si dormi pana la 5-6.
I'm livin' in a love shadow
oooOOOOooOOOoOoOO
In general te trezesti dupa 4.Mafio wrote:
Poate-ți trag eu una de nu mai ieși tu din plapumă. Nu mă trezesc în fiecare zi la 3.
le: Crap, chester said it before me.
NO COVER. ALL MAN.
Credeam ca o sa comand desfacatorul ala de conserve din China si o sa uit total de el si o sa fie o super surpriza cand il primesc, dar nu am uitat de el, ba chiar am inceput sa ma intreb daca nu ar fi trebuit sa ajunga deja.
(

Binging.
El si reclamele de cacat cu binging ma enerveaza.
El si reclamele de cacat cu binging ma enerveaza.
Oamenii din corporate marketing nu se dezmint nici de aceasta data. Afla de un cuvant la moda la un an dupa ce tinerii pe care incearca sa-i atraga au incetat sa-l mai foloseasca si pac!, trantesc o serie de reclame in care cuvantul e utilizat in mod excesiv si nerealist. UAU CUM ADICA BINGING ASTA E CEVA CU FUTAI?! A NU INSEAMNA DOAR SA TE UITI LA SERIALE HIHIHI OBEY CONSUME
Oamenii din corporate marketing folosesc Bing.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Mi-a ajuns in mana un articol despre Atena Farghadani. E o bunaciune (parerea mea) dar iranienilor le place s-o chinuiasca. Mai vor s-o si tina in inchisoare aproape 13 ani. Mi-a stricat ziua 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Nu stiu ce sa zic, trebuie sa ma gandesc daca e de bun-gust sau nu caricatura...
Iară m-am trezit la 4:30 pentru că insist să mă pictez pe faţă în fiecare dimineaţă ŞI să ajung la muncă la timp. Încerc să-mi amintesc ultima oară când am dormit mai mult de 5 ore.
Intotdeauna am apreciat femeile matinale. Eu ma trezesc de la 4. 

NO COVER. ALL MAN.
Pe mine nu mă deranjează trezitul devreme. Mă deranjează culcatul la 1 şi trezitul devreme.
Incearca sa te culci la 5 si trezitul la 7.45
si cand te culci, inapoi, la 11, sa inceapa toti omenasii sa te sune, crezand ca te-ai trezit 

Urasc bingingul si urasc faptul ca eu sunt aici, in mijlocul lui. Si primesc mailuri cu el. Si cu promovarea lui. Si ma intreaba clientii. Si nu stiu ce cacat e binging, ca oricum apare un al curent in maxim 2 luni.
Si cu trezitul, in urasc de fel, indiferent de ora.
Si cu trezitul, in urasc de fel, indiferent de ora.
Hai să mori tu că nu știi ce-i ăla binging? 

Binging, Mafio, nu banging...
Pă bune.
Am primit mail cand au venit ofertele noi, si am vazut binging, m-am uitat ca vita la el.
Pe vremea mea ii spunea frecat menta la seriale.
Am primit mail cand au venit ofertele noi, si am vazut binging, m-am uitat ca vita la el.
Pe vremea mea ii spunea frecat menta la seriale.
Omule, ești de-o vârstă cu mine (23 de ani) și o arzi pe internet constant din 2005 de când a introdus RDS-ul abonamentele de 9 dolari
Umblăm prin aceleași zone și consumăm în principiu același tip de media. Mi-e greu să cred că nu ai auzit de termenul ăsta până acum, mai ales că e popular deja de vreo 2-3 ani. ''Pe vremea mea''.

Last edited by Mafio on 26 Apr 2016, 12:04, edited 1 time in total.
Nu inteleg nimic din discutia voastra.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cine-i bingbing asta si de ce e asa important?