Iote ca avusesi dreptate si l-or demis. Cam aiurea totusi, dar in ce hal joaca echipa...juve3332 wrote:Mda, genul de comunicate care se dau inainte de demitere. Leicester are un lot de primele 10 pozitii in Anglia, iar in momentul de fata se zbat la retrogradare, fiind, mai mult, echipa cu cea mai proasta forma dintre cele imediat de deasupra liniei. Am vazut meciul cu Swansea de ieri, jucatorii stau pe pozitiile indicate si schimba pase, atat. Sistemul tactic de anul trecut e complet depasit, iar alte variante Ranieri nu da semne ca ar avea. In conditiile actuale, de randament masiv sub potential, nu vad de ce s-ar duce aproape de buna-voie cu Ranieri in divizia a doua, cand ar putea incerca sa redreseze sandramaua cu altcineva.
Discutii despre fotbal
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discutii despre fotbal
Să vedem pe cine aduc în loc. Eu nu cred însă că Leicester are lot de primele 10. Asta mai ales în condițiile în care transferurile le-au făcut cu gândul la aceeași tactică de sezonul trecut. Singurul jucător care le poate aduce ceva variație tactică în atac este Slimani, dar chiar și așa fără Mahrez în formă Leicester nu au efectiv cu cine să joace. Fuchs și Simpson au aport ofesiv mic, iar la mijloc doar Gray mai prezintă ceva calități. Nu ai ce tactică diferită să faci dacă în atac tot în 2 jucători stai. Nici fundași de 3-4-3 nu au, să încerce să-l elibereze mai mult pe Mahrez.
dump CHA
Lotul nu este cine stie ce versatil, dar ca valoare intrinseca a primilor unsprezece, mie mi se pare ca sunt de jumatatea clasamentului. In principiu, cred ca isi pot permite sa aduca un tip comparabil ca statut cu Ranieri.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ranieri, eternal legend. siamo con te
- DarthZombie
- Dremora Lord
Problema cea mai mare din sezonul asta pentru Leicester a fost apararea, anul trecut jucau excelent iar acum joaca precum niste jucatori de duzina. Si cred ca lipsa de motivare a reprezentat un factor mai mare decat plecarea lui Kante.
Totodata avem niste optimi interesante in Europa League:

Totodata avem niste optimi interesante in Europa League:

Pentru că sunt niște jucători de duzină?
Pe la locul 10 unde îi vede juve se găsesc West Ham, Stoke sau Southampton. Chiar nu aș zice că Leicester au un lot mai bun. Doar cu un Mahrez în formă, dar atunci deja speră la CL. 

dump CHA
http://www.liverpoolfc.com/news/announc ... ve-officer
Ma astept ca urmatoarele tricouri sa fie 60$, si daca vrei si sigla clubului pe tricou, +20$ DLC
WAIT WHAT?Liverpool Football Club has named Peter Moore as its new chief executive officer
The 61-year-old is currently chief competition officer at Electronic Arts, based in the United States, and will move to Liverpool to join the club in the summer. His nearly 10 years at EA have seen him in a number of leadership positions, including chief operating officer and president of EA SPORTS.
Ma astept ca urmatoarele tricouri sa fie 60$, si daca vrei si sigla clubului pe tricou, +20$ DLC
Dar ce aplomb si-au regasit Leicester!
)))

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Celebrul "trebuie sa cream un soc la echipa" in actiune.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Sau "ne-am sapat antrenorul si nu stim sa ne prefacem"
Mi se pare ca in Premier League, precedentele de genul asta incep sa devina cam dese in cazul echipelor de la varf. Sigur, Leicester nu are traditie, dar totusi... Ultimii 2 antrenori care au castigat campionatul au fost efectiv ejectati de pe bancile tehnice de apatia, as zice cam intentionata, a jucatorilor.
- DarthZombie
- Dremora Lord
La Mourinho cred ca a jucat un rol si pregatirea nefasta din vara, cand omul a fost cu gandul mai mult la moartea tatalui sau decat la echipa propriu-zisa. Apoi a venit si scandalul cu medicul echipei si ai toate ingredientele pentru ce a iesit pe urma. Ce-i drept jucatorii au jucat praf si dupa, abia cu Conte au inceput sa miste.
Cel mai tare e insa faptul ca Pellegrini e ultimul antrenor din ultimii 5 ani care a ramas in functie la un an dupa ce a luat titlul. Blestemul retragerii lui Ferguson atarna greu, ce sa mai
Cel mai tare e insa faptul ca Pellegrini e ultimul antrenor din ultimii 5 ani care a ramas in functie la un an dupa ce a luat titlul. Blestemul retragerii lui Ferguson atarna greu, ce sa mai

Păi Leicester și pe City i-au ras sezonul acesta, cu Ranieri acolo. Au jucat bine cu Liverpool dar să fim serioși, Pool s-au dus și efectiv nu s-au adaptat deloc tactic la ceea ce era evident că Leicester for face. Ba au mai și jucat cu 2 mijlocași într-o linie defensivă care a stat sus până în mijlocul terenului. Iar pressingul menit să apere linia defensivă a fost apatic. Nu știu, zici că a vrut Klopp să facă seppuku.
Să-i vedem și cu Hull și apoi cred că putem trage ceva concluzii mai bine.
Să-i vedem și cu Hull și apoi cred că putem trage ceva concluzii mai bine.
dump CHA
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cu Hull vor avea probleme, antrenorul asta nou pe care l-au adus a facut treaba foarte buna pana acum avand in vedere in ce situatie i-a preluat. Cat despre Liverpool, eh, ce fac ei acuma e standard pentru ei. Ar fi aiurea ca Klopp sa ajunga in postura de a fi demis, din punctul meu de vedere are un lot de toata jena si abia i s-au oferit bani de transferuri de a recurs la cica fotbalistii aia pe care-i are in aparare si poarta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
O sa ramana si Conte, dupa sezonul asta. Are contractul prea proaspat si echipa prea stabila. Si asta in conditiile in care Terry este clasat jucator de categoria "a doua rezerva/pentru meciuri de cupa" si nu pare sa se supere.
Daca este sa emit o parere neavizata, cred ca l-a ajutat mult pe Conte faptul ca a gasit o echipa bine rodata pe latura defensiva. Sigur, a mai schimbat cativa jucatori (ca a plecat Ivanovic, ca joaca in 3 fundasi centrali, ca mai renunta la Matic in favoarea lui Fabregas in linia de mijloc etc.), dar conteaza ca aia au fost suficient de bine antrenati pe latura defensiva cat sa se adapteze usor la schimbari. Adica, na, Moses a trecut din atacant in om de banda (banda insemnand de la o tusa la alta) sau Azpilicueta joaca drept fundas central intr-o linie cu doi dintre Cahill/Luiz/Zouma/Terry. Prin comparatie, la Liverpool poate veni binomul Mourinho-Simeone, si tot nu iese de-o aparare decenta mai devreme de 6-8 luni.
Cred ca la Mourinho a contat, pe langa cele enumerate mai sus, si faptul ca tot insista cu prea multi Banei in echipa. Ceea ce poate ca era necesar, atunci cand Chelsea era outsider; dar redundant cand vorbeam de campioana en-titre. Conte, oricat de defensiv, nu-l vad zbierand la Hazard sa tina banda si sa urmareasca omul pana in careul propriu.
Daca este sa emit o parere neavizata, cred ca l-a ajutat mult pe Conte faptul ca a gasit o echipa bine rodata pe latura defensiva. Sigur, a mai schimbat cativa jucatori (ca a plecat Ivanovic, ca joaca in 3 fundasi centrali, ca mai renunta la Matic in favoarea lui Fabregas in linia de mijloc etc.), dar conteaza ca aia au fost suficient de bine antrenati pe latura defensiva cat sa se adapteze usor la schimbari. Adica, na, Moses a trecut din atacant in om de banda (banda insemnand de la o tusa la alta) sau Azpilicueta joaca drept fundas central intr-o linie cu doi dintre Cahill/Luiz/Zouma/Terry. Prin comparatie, la Liverpool poate veni binomul Mourinho-Simeone, si tot nu iese de-o aparare decenta mai devreme de 6-8 luni.
Cred ca la Mourinho a contat, pe langa cele enumerate mai sus, si faptul ca tot insista cu prea multi Banei in echipa. Ceea ce poate ca era necesar, atunci cand Chelsea era outsider; dar redundant cand vorbeam de campioana en-titre. Conte, oricat de defensiv, nu-l vad zbierand la Hazard sa tina banda si sa urmareasca omul pana in careul propriu.
Eu nu cred că putem trage concluzii despre Leicester încă, Klopp și-a făcut efectiv seppuku acolo. Apărare peticită, înceată, stând cât se poate de sus contra lui Vardy.
Ba mai era și pressingul apatic să fie siguri că ajung baloanele la el. Vardy nu mai dăduse gol de la hattrickul contra celuilalt sinucigaș din ligă, Pep. 

dump CHA
Aici e paradoxul. Are buget de transferuri. Doar ca nu a vrut sa transfere nimic....DarthZombie wrote: abia i s-au oferit bani de transferuri de a recurs la cica fotbalistii aia pe care-i are in aparare si poarta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Liverpool a avut mereu buget sanatos de transferuri. Trebuie doar sa stii ce sa cauti. Adica, la naiba, vorbim de clubul care a dat zeci de milioane pentru alde Crouch, Carroll sau Benteke - jucatori decenti, dar in mod cert supraevaluati. Si principalul motiv pentru care sunt supraevaluati este ca Liverpool se orienteaza prost pe piata de transferuri. Se arunca la jucatori in mod evident foarte buni, la care se arunca in mod evident altii cu mai multi bani si/sau mai multa faima si/sau mai multe realizari. Ii rateaza. Se panicheaza ca se termina perioada de transferuri si n-a prins nimic din ce si-a dorit, asa ca ajunge sa supraliciteze jucatori de rang doi-trei. Liverpool se comporta ca McWill in FM20XX, cand m-am trecut stab la Manchester City si am spart tot bugetul de transferuri (106 milioane de lire, per total, chiar daca o parte din sume se intindeau pe catev sezoane) pe doi WB - Srna si Bale (da, pe-atunci Bale era "codat" drept LB/LWB/LM) - luati in ultima zi, pentru ca restul mi-au zis UE!!!
Klopp 'has a knack' pentru pusti talentati. Din pacate, la Liverpool trebuie si niste jucatori pentru prezent, nu doar pentru viitor. Karius e okay, Matip e okay si el. Ar mai trebui vreo 3-4 din astia, inainte sa incepi sa visezi la cum vei face semi-zei din jucatorii care acum au 16-18 ani. Altfel n-o sa mai prinzi ziua respectiva, daca ajungi sa te bazezi pe Lucas Leiva, Moreno, Sturridge etc.
Klopp 'has a knack' pentru pusti talentati. Din pacate, la Liverpool trebuie si niste jucatori pentru prezent, nu doar pentru viitor. Karius e okay, Matip e okay si el. Ar mai trebui vreo 3-4 din astia, inainte sa incepi sa visezi la cum vei face semi-zei din jucatorii care acum au 16-18 ani. Altfel n-o sa mai prinzi ziua respectiva, daca ajungi sa te bazezi pe Lucas Leiva, Moreno, Sturridge etc.
Aa, eu nu zic ca Leciester o sa inceapa acum sa bata tot ce misca. Zic doar ca diferenta de disponibilitate si de pofta de joc intre Ranieri/post-Ranieri este evidenta. Chiar si daca pierd cu Hull, ideea este ca acum sunt o echipa cat de cat functionala, inainte erau de mucava.
- ola small dickie
- Big Daddy
Dupa un meci? Cred ca e mult prea repede pt asemenea concluzii.