Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discutii despre fotbal

Post by ola small dickie »

:lol: asa i dupa inviere
ola small dickie
Big Daddy

Cristina aseara in offside la toate golurile, ca mine joia la fotbal, avem ceva in comun :lol:
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

https://streamable.com/iu1va

Lahm e în offside la primul. Celelalte două însă... :lol:
dump CHA
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu ca n-ar fi meritat Real calificarea, dar arbitrajul a fost de toata jena si mai mult a stricat o bunatate de meci decat altceva.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Mi-e greu sa zic ca a meritat Real calificarea dupa suita interminabila de greseli impotriva lor. Si la Borussia cu Monaco au fost mari probleme, nu mai amintesc de Barcelona cu PSG. Prea multe si prea grave sezonul asta.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Nu numai ca atat Real cat si Barcelona imi provoaca o stare de voma, le asociez in mod direct cu cocalarimea si prostia, mai vin si arbitraje din astea care sa-mi aminteasca ce pierdere de timp a devenit sportul asta.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Cu sau fara greselile de arbitraj, Realul a meritat calificarea
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

How do you reckon that?

Cu sau fara igiena personala decenta, Europa a meritat Ciuma Neagra.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

McWilliams wrote:How do you reckon that?
Au jucat mai bine, au avut mai multe ocazii, au controlat jocul mai mult, au avut ocazii mai mari, etc.
Bayern daca nu primea penalty-ul ala dupa ce Robben a sarit ca-n piscina juca inca doua zile si nu dadea gol.

P.S: La Barca-PSG a fost furaciune mai mare si n-am vazut lumea sa se ultragieze asa.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

A fost penalty la Robben. Casemiro a intins piciorul si l-a impiedicat pe adversar fara sa atinga balonul, olandezul nu mai avea cum sa alerge dupa balon fara sa intre in piciorul plantat in fata sa. Sa zici ca a fost 50/50 si depinde mult de pozitionarea arbitrului. Dar in rest brigada a fost praf si pulbere. Atat Vidal si Casemiro trebuiau sa mearga la vestiare [primul mai devreme decat a facut-o]. In cazul celui de-al doilea era de-a dreptul amuzant, omul avea galben, facea faulturi repetate si apoi arbitrul i-a spus ca simuleaza atunci cand a cazut in careu fara sa-i dea galben. Offside-ul de la golul 2 al Realului a fost imens si culmea e ca asistentul chiar s-a asezat bine spre deosebire de offside-ul nesemnalizat de la golul 3. Si Bayern a beneficiat, Muller era in offside la autogolul lui Ramos, chit ca n-a atins balonul a influentat faza de joc.

Si spun toate astea stiind ca Real a fost mai buna. Nu de alta, dar in ambele manse fiecare echipa a avut momentele sale de dificultate. In tur Bayern si-a batut joc de a doua repriza, iar in retur au clacat total in prelungiri. Real in schimb au avut puterea sa revina in joc atat dupa prima repriza din tur cand au fost calariti, cat si in meciul de aseara cand Bayern i-a strans cu usa bine de tot pana intr-un anumit punct.

Pe mine ma oftica simplul fapt ca a fost o dubla foarte frumoasa iar in ambele meciuri deciziile tampite ale arbitrilor au facut varza echilibrul dintre cele doua echipe.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Au iesit si rahatii de la Varzelona, din pacate cu o faza mai tarziu decat trebuia :(
A fost o saptamana buna
ola small dickie
Big Daddy

semifinale: monaco - juventus, atletico - real. finala monaco - atletico. castiga monaco

monaco a reusit ca n-au reusit city si psg de ani de zile. sa ajunga in semifinale
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

City a ajuns in semifinale chiar anul trecut, nu?!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Lasa-l sa viseze :P
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Intre noi fie vorba, Monaco nu sunt chiar ultimii desculti. Nu se pot ei compara cu PSG sau City dpdv. al cuantumului investitiilor, dar nici vreo Cenusareasa nu sunt.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Mie mi se pare ridicol ce-a reusit Jardim. Acum doi ani avea o veritabila fortareata care abia incasa goluri si termina fiecare meci cu un 1-0 sec. Acuma in schimb are o adunatura de pusti care marcheaza cand au ei chef. Rar am vazut o transformare atat de radicala a unei echipe, cu atat mai mult cand antrenorul ramane acelasi. Daca reusesc sa tina de pustii astia macar un sezon cred ca o sa fie precum o tornada in CL sezonul viitor. Nu de alta, dar City nu-i tocmai marele bau-bau de pe continent.

Cu toate astea, ce au patit cei de la Dortmund mi se pare o rusine pentru UEFA. Jucatorii lor erau mai mult cu gandul la bomba aia improvizata aruncata in autocar si la colegul lor din spital [nu era in stare grava, dar totusi] si desteptii de la UEFA ii anunta prin fax, fara consultare cu niciuna din echipe ca meciul se va juca in seara celei de-a doua zile dupa atac. Doamne fereste sa piarda Uefa niste banuti si sa para ca le pasa de fotbalisti in vreun fel. Era si greu sa le amane jocul pana sambata si sa mute meciurile alea din campionat fie in mijlocul unei saptamani [daca era posibil] sau 3 zile dupa ultima partida din campionatele Germaniei si ale Frantei, mai ales ca nu-i nici an de Cupa Mondiala sau Europeana...

Nu spun ca Monaco n-a fost peste Dortmund, dar ma-ndoiesc ca nemtii erau cu gandul la meci saptamana trecuta si s-a vazut asta.
ola small dickie
Big Daddy

juve3332 wrote:City a ajuns in semifinale chiar anul trecut, nu?!
a da, uitasem. pt prima oara anul trecut
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

DarthZombie wrote:Acuma in schimb are o adunatura de pusti
Image
DarthZombie wrote:Daca reusesc sa tina de pustii astia macar un sezon cred ca o sa fie precum o tornada in CL
Nu inteleg de ce in timpul meciurilor de fotbal comentatorii insista sa foloseasca termenul de "pusti" (si expresia "o seara magica"). Cred ca doar in fotbal si in cartile de romana am dat de cuvantul asta ca apelativ pentru tanar. Ma zgarie pe retina/urechi. Mersi Zombie.
ola small dickie
Big Daddy

mie nu imi sare in ochi cuvantul asta ca unul rar folosit. probabil ca in zona ta nu prea e folosit. in constanta e folosit

bine ca nu au folosit comentatorii termenul "ciutani" - de care tot aud ca n-a auzit nimeni in afara constantei

dexonline: CIUTÁN, ciutani, s. m. Puști, copil (reg., Dobrogea)

:lol:
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Mno, io mi-s mitic, ce sa-i fac?
Post Reply

Return to “Cafenea”