Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Ca cei care nu au vieti interesante vor sa iasa cu colegii.
Eu mereu m-am inteles super bine cu colectivul unde am lucrat si mi-am facut prieteni pe acolo. Si chiar prieteni buni. Si cu multi inca ma mai revad cu toate ca nu mai lucrez acolo.
Unde sunt acum am chiar un prieten foarte bun, si nu vad ce nu e ok in legatura cu asta.
Cat despre colectivul actual, iesim la bere, la meciuri, la gratare, si e destul de placut. Face ca tensiunile dintre noi sa se mai diminueze. Nu stiu de voi, dar eu cred ca foarte bine sa te imprietenesti cu persoane la locul de munca. Nu cu toate, dar nu vad rolul de a sta acolo odata ce aveti chestii in comun.
EDIT: E de evitat gagicareala la locul de munca, dar daca se face pe ascuns, e social acceptat.
Unde sunt acum am chiar un prieten foarte bun, si nu vad ce nu e ok in legatura cu asta.
Cat despre colectivul actual, iesim la bere, la meciuri, la gratare, si e destul de placut. Face ca tensiunile dintre noi sa se mai diminueze. Nu stiu de voi, dar eu cred ca foarte bine sa te imprietenesti cu persoane la locul de munca. Nu cu toate, dar nu vad rolul de a sta acolo odata ce aveti chestii in comun.
EDIT: E de evitat gagicareala la locul de munca, dar daca se face pe ascuns, e social acceptat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Abordarea ta e gresita de la inceput. Prietenii nu ti-i faci "simtind nevoia" de a-i gasi, pur si simplu ti-i faci pentru ca te intelegi bine cu ei. Luzarii aia care ies seara cu colegii o fac pentru ca se simt bine impreuna, ca daca n-ar fi apreciat timpul petrecut prin baruri, stranduri sau mai stiu eu pe unde, ar fi ramas acasa si ar fi postat pe forumuri obscure in care sa-si faca probleme despre cum socializeaza oamenii.Nu zic ca un coleg de munca nu ar putea deveni si prieten, dar pana acum nici nu am simtit nevoia sa fac asta, nici nu am rezonat cu ei suficient de mult incat sa simt ca vreau sa fac pasul asta.
Zise Zombie postand pe un forum obscur unde isi face probleme despre cum socializeaza oamenii.
Si daca chiar mi-ai citi posturile cu atentie in loc sa tastezi o tampenie agresiva by default pentru ca abia astepti sa postez ceva ca sa zici tu opusul, ai vedea ca "abordarea mea gresita" e fix ce ai scris tu. Evident ca iti faci prieteni pentru ca te intelegi bine cu ei. Si eu ce am zis? Ca pana acum nu am rezonat atat de mult cu colegii pe care i-am avut incat sa imi doresc sa fac lucrul asta.
Si daca chiar mi-ai citi posturile cu atentie in loc sa tastezi o tampenie agresiva by default pentru ca abia astepti sa postez ceva ca sa zici tu opusul, ai vedea ca "abordarea mea gresita" e fix ce ai scris tu. Evident ca iti faci prieteni pentru ca te intelegi bine cu ei. Si eu ce am zis? Ca pana acum nu am rezonat atat de mult cu colegii pe care i-am avut incat sa imi doresc sa fac lucrul asta.
Last edited by .chester on 28 Jun 2016, 16:33, edited 2 times in total.
I'm livin' in a love shadow
Eu zic sa facem o ieseala ca sa stabilit asta la o bere/
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pai tu esti cel care spune ca nu intelege de ce ai mentine vreun fel de relatie extra-profesionala cu colegii de la serviciu. Uite, special pentru tine o sa-ti spun ceva care o sa-ti dea peste cap tot ce stiai pana acum. Esti pregatit? Aseaza-te bine in scaun, pentru ca e material greu:chestr0ny wrote:Zise Zombie postand pe un forum obscur unde isi face probleme despre cum socializeaza oamenii.
Spoiler:
Oamenii sunt diferiti, le plac lucruri diferite si ceea ce fac se poate face in feluri diferite fata de ceea ce faci tu, iar pentru toata lumea aceste lucruri sunt perfect ok

N-ai vrea tu sa-mi dai ignore si sa nu te mai frece atata grija de tot ce postez eu pe forumul obscur in loc sa ies cu colegii? Pe bune, esti penibil cum imi urmaresti toate posturile doar ca sa ma contrazici de dragul de a ma contrazice. De acum iti voi raspunde numai prin melodii death metal, poate te plictisesti si iti vezi de treaba. I-auzi ia!
nu convingi pe nimeni, Danutzu, stim ca esti forever alone!DANiel wrote:Eu mereu m-am inteles super bine cu colectivul unde am lucrat si mi-am facut prieteni pe acolo. Si chiar prieteni buni. Si cu multi inca ma mai revad cu toate ca nu mai lucrez acolo.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu sunt singurul care-ti spune ce am spus eu dar doar la mine te ataci atat de tare. Asta apropo de penibili.chestr0ny wrote:
N-ai vrea tu sa-mi dai ignore si sa nu te mai frece atata grija de tot ce postez eu pe forumul obscur in loc sa ies cu colegii? Pe bune, esti penibil cum imi urmaresti toate posturile doar ca sa ma contrazici de dragul de a ma contrazice. De acum iti voi raspunde numai prin melodii death metal, poate te plictisesti si iti vezi de treaba. I-auzi ia!
Nu mai bine dați voi o gheară la Lucie Wilde și vă calmați în loc să vă certați non-stop?
partenerele mele sexuale nu sunt de aceeasi parere.marvas wrote:nu convingi pe nimeni, Danutzu, stim ca esti forever alone!
Nu prea au cum să fie de aceeași părere cu tine din programul pentru protecția martorilor.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu mai bine luam somnifere decat sa ne uitam la aia? Ca efectul e acelasi, dar prefer sa adorm cu pantalonii pe mine thank you very much!Mafio wrote:Nu mai bine dați voi o gheară la Lucie Wilde și vă calmați în loc să vă certați non-stop?
Nu prea au cum să fie de aceeași părere din moment ce n-au învățat încă să vorbească.Mafio wrote:Nu prea au cum să fie de aceeași părere cu tine din programul pentru protecția martorilor.
I'll let myself out.
Nu prea au cum să fie de aceeași părere din moment ce sunt capre.
Too far?
Too far?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu prea au cum sa fie de aceeasi parere din moment ce (.chester si Zombie) posteaza pe Nivelul 2 in mod contradictoriu.
This one was too far.
This one was too far.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Report McWill, asa ceva nu se mai poate!
chestr0ny wrote:Nu prea au cum să fie de aceeași părere din moment ce sunt capre.
Too far?
Doar daca nu esti arab.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Oh, c'mon now - voi doi sunteti singurii prieteni ai lui DANiel. Si nici macar nu lucrati impreuna!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Tocmai de asta va las sa faceti misto de mine.