Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
sebas
Hammer Haunt

Re: Discutii despre fotbal

Post by sebas »

dump CHA
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

E bine pentru el, are ocazia sa joace pentru o echipa adevarata gen Juve.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

N-are bani Juve de el. :P PSG sau Real.
dump CHA
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Bullshit. Eu chiar cred ca o sa ajunga pe la alde Juventus. Ca nu Juventus (sau alte cluburi similare) trebuie sa aiba "bani" pentru el, ci doar trebuie sa accepte procente consistente pentru urmatorul transfer. Cum a fost cazul cu Pogba, de ex. Ca, sa fim seriosi, n-a ramas Juventus cu 130 de milioane de coco. De fapt, as fi foarte surprins daca a ramas si cu jumatate. Juventus este o rampa mult mai buna pentru a-i jupui de bani pe Real/Barca/PSG/City/United/Chelsea/Bayern.

Juventus trebuie doar sa ii acorde meciuri ca titular, prezente in UCL si trofee pentru palmares. Si tinand cont ca Buffon este la Juventus si ca, dat fiind caracterul lui, nu cred ca ar refuza sa ii fie mentor/sa ramana rezerva pentru un jucator de viitor, ba si italian pe deasupra (un urmas demn de Buffon atat pentru Juventus, cat si pentru nationala Italiei), eu cred ca este foarte plauzibil sa il vedem la Juventus.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

drum bun, cale batuta, n-avem nevoie de japitze de genul asta

marele milan a fost cladit cu oameni ca baresi, maldini, costacurta etc. care au jucat o viata la milan. imi si imaginez cum baresi, maldini si costacurta refuzau la 18 ani un contract de 5 milioane pe an ca sa continue cu milan. haha. bye bye donaruma.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Juve tocmai l-au luat pe Szczesny, nu vor cheltui o avere pe un portar care sa stea rezerva si care, mai important, deocamdata este doar un munte de potential. De fapt, putine cluburi ar da cam cat o sa coste Donnarumma pentru potential. ManU a facut-o cu De Gea si au suferit vreo doua sezoane pana cand potentialul a fost cat de cat implinit.

Mare greseala face Donnarumma. Nu doar ca calca in picioare o oportunitate fabuloasa de a juca la un club de mare palmares, ba chiar de a deveni o legenda pentru el, dar greseala mai ales pentru ca nu e inca atat de bun incat sa intre in prima echipa a vreunui club de top. 1-2 ani rezerva lui Navas/imprumutat pe alte cluburi e probabil maximul pe care-l poate obtine. Unde mai pui ca sunt doar vreo doua cluburi de top care sa zicem ca ar fi in cautarea unui portar.

Dar, nah, Raiola miroase un alt % baban dintr-un transfer.
dump CHA
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

"Polonezul" este un portar decent. In conditii fericite. Nici nu cred ca se pune problema, sebas. Adica mai degraba ii speli picioarele lui Buffon pentru inca 2 sezoane decat sa ajungi pe mana lui Szczesny. Diferenta intre ce este Donnarumma acum si ce poate fi este, intr-adevar, imensa, INSA daca vine liber de contract (a.k.a. "daca tot vi l-am adus, vreau si eu un 30% din viitorul transfer, dar nu mai putin de 30 de milioane de euro"), nu vad o "investitie" mare a unui club pentru el. Ca scopul (lui Raiola) nu este doar sa ia acum un pol de parale, ci sa isi asigure si un viitor pol de parale. Donnarumma acum nu are vreo valoare pentru aia mari, cu bani - nu vinde tricouri, nu atrage sponsori, nimic.

Iar partea cu "club de mare palmares"... please! Vorbim de categoria "Doar Dinamo Bucuresti" sau Liverpool F.C. - ce varsta avea baiatul asta cand s-a castigat ultimul titlu pentru milanezi? Dar ultimul trofeu continental? Cat crezi ca o sa mai treaca pana atunci? Acum ia pune asta in balanta cu "Eu sunt Raiola, eu sunt mega impresar, uite unde l-am dus pe cutare, la ce echipa, la ce salariu etc." si iti raspunzi singur la ce decizie poate ajunge un adolescent. Unde mai pui ca primii care l-au laudat ca pe Mesia au fost aia de la Milan insisi. De ce crezi ca, la cluburi mai serioase, altii reinnoiesc contracte pe 4-5 ani cu vreo 2-3 inainte de final? Ca sa nu ajunga in situatia asta - cand odorul pe care l-ai laudat sa vrea la altii care lauda mai frumos.

Din nou, Donnarumma nu are parte de expunere la A.C. Milan - un club de pluton in ultimii ani. Uita-te ce a facut un sezon "de expunere" pentru Mbappe, alt "anonim" pana sezonul asta. Un sezon sub reflector este tot ce iti trebuie, daca ai impresar smecher. La A.C. Milan, asta s-ar putea intampla in doua sezoane, in cel mai fericit caz! Si pana si doua sezoane este un timp mult prea mare de asteptare.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eh, ca sa ajunga gratis mai trebuie sa stea un an la Milan ceea ce evident este exclus, daca nu semneaza un nou contract trebuie sa fie vandut vara asta. Nu prea se practica pe la cluburi sa ingropi un titular in echipa de rezerve pentru a-l pedepsi iar titular nu o sa mai joace, ar da suporterii dupa el mai rau decat au dat catalanii dupa Figo.

Cat despre recunoastere, ca si portar cred ca iti trebuie cateva sezoane sau performante cu nationala pe la turnee finale. Nu merge ca la atacanti, alde Bale care a rupt un sezon si gata era world beater.
dump CHA
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Crezi? Ti se pare ca De Gea, Courtois sau ter Stegen au castigat ceva, inainte de a fi cumparati pe bani multi? De acord ca este fortata comparatia cu atacantii, dar... ia sa fi fost Donnarumma in poarta unei echipe care sa prinda sferturi/optimi de UCL, la primul sezon de participare dupa o seceta lunga.

Eu inteleg ca AC Milan este un brand mare. Dar obiectiv vorbind, Donnarumma este un portar tanar, de perspectiva, la o echipa banala, de pluton, unde a ramas si a jucat pentru ca astia n-aveau optiuni mai bune. Iar progres, ca jucator... slabe sanse. Progresezi cand iti incerci limitele. Si noi vorbim de Milan, care a reusit sa se autodepaseasca si sa prinda un loc de Europa League dupa cati ani? Cum ziceam - "Doar Dinamo Bucuresti"-level. :lol:
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Ei hai, n-au trecut decât vreo 10 ani de când Milanul avea cam cel mai bun prim11 din lume. Cu investițiile din vara asta e clar că sunt puși pe treabă, iar contractul care i l-au oferit și pe care l-a refuzat erau mai mulți bani decât ia Buffon. :lol:

https://twitter.com/DiMarzio/status/875386271409090560

Nah, să stea rezerva lui Navas dacă asta vrea.
dump CHA
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

http://www.football-italia.net/104212/s ... ys-trouble

:lol: Poate se mai maturizeaza ca n-ajunge departe cu gold digging.
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

da, am citit si eu articolul ala.

e haos acum in italia, sper ca scumluigi dollarumma se simte bine. pe forumul milan fans i-au mutat topicul de la sectiunea de jucatori actuali la former players. si l-au denumit scumluigi dollarumma :lol:. ziarele din italia il critica, foste legende ale milanului giovanni galli, massaro, albertosi deja au iesit public si il critica, fani ai altor echipe, inter, juventus etc critica gestul lui. pe contul lui de instagram fanii milan sunt berserk :lol:

oh well are 18 ani, are timp sa uite si sa treaca peste :lol:

eu imi doresc doar un singur lucru, sa nu mai poarte o secunda tricoul milanului in vreun meci. in rest poate sa plece la inter, la juventus, i dont care, numai sa nu-l mai vad jucand pt noi
ola small dickie
Big Daddy

"Dani Alves admits Paulo Dybala “will have to leave Juventus one day” if he is “to realise his full potential”"

http://www.football-italia.net/104232/a ... ve-juve-if

:lol: misto, da, sunt de acord. dani alves un fin analist al sportului. bravo dani! misto opinie scoasa cand inca esti jucator la juventus :lol:
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Stai că începe acuș cu Barca DNA
dump CHA
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Teoretic, ca sa te poti numi jucator adevarat de fotbal, trebuie sa ai cat mai multe experiente diferite sub centura. Nu trebuie sa fii globetrotter ca Anelka, insa... uite, Ibrahimovic a jucat la mai multe echipe, in mai multe campionate, sub comanda mai multor antrenori, si poate spune ca si-a atins potentialul prin gama variata de experiente pe care viata i le-a pus in fata.

Nimeni nu spune ca nu poti ramane loial unui singur club si sa ai succes acolo. Insa despre acelasi Ibrahimovic nu se poate spune ca "are noroc ca joaca in tara X/la cubul Y, ca nu ar fi facut fata in tara A/la clubul B" niciodata. :)

Also @sebas: Cand Milanul a avut cel mai bun 11 al planetei, era exact aia - o ECHIPA. In ultimii 5 ani - ca sa nu merg mai in spate - AC Milan a avut doar 1, maximum 2 jucatori buni in acelasi timp; restul decenti sau mediocri sau buni, dar cu o gramada de bube (gen "Faraonul", "SuperMario", "Printul" etc.). Daca stai si imbatranesti la o echipa, bun fiind, dar asteptand si pe altii la fel de buni ca sa faceti o treaba impreuna, in cel mai fericit caz ajungi ca Gerrard. E drept, nu e deloc putin; insa cu siguranta este mai putin decat Xabi Alonso (de ex).
ola small dickie
Big Daddy

Sacchi: "I was amazed at Donnarumma's lack of gratitude. His decision has made me cast doubts about his integrity. Not only that, but I have doubts about his future as well. Both Kaka and Shevchenko left for money and glory, but ended up with only regrets."
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Lel, omul se face ca Sheva si Kaka n-au fost fortati sa plece pentru ca Milanului i se facea gura apa la banii oferiti pentru vanzarea lor. Iar Kaka n-a mai fost acelasi jucator de cand s-a accidentat, asa ca ori daca ramanea sau pleca tot varza juca.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

dump CHA
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Mai multi bani pentru Raiola, atunci.

@Shevchenko: A scos Abramovic 43 de milioane de coco pentru el. Intr-o perioada in care inca nu se spargeau sume din-astea decat pentru Zidane sau Buffon, ceea ce Sheva nu era, sau de catre up-starts (gen Chelsea). Eu chiar nu as blama acest transfer, lol. Toate partile implicate "s-au scos", dar cel mai mult AC Milan. Care l-a luat pe Crespo ca imprumut o perioada (de la Chelsea), si apoi l-a luat imprumut si pe Shevchenko. O strategie demna de "Doar Dinamo Bucuresti", ce mai. :lol:
ola small dickie
Big Daddy

La campionatul european u21 ce se desfasoara in polonia, ieri, la meciul italia danemarca membrii milan club polonia pozitionati in spatele portii lui donnarumma au aruncat cu bani falsi in el, s a oprit meciul ca sa fie adunati banii din careu (e video pe net) si au pus banner mare infame milan club polonia ti $$$aluta.

Image
Post Reply

Return to “Cafenea”