VINE!
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: VINE!
uhuuu preview la Shardlight
In loc sa-ti dai quote de 10 ori la intrebare si ieri si azi, nu mai bine intri pe site si pe pagina de Facebook? Au zis Kimo si Aidan de mai multe ori ca luna asta NU apare la chioscuri.
I'm livin' in a love shadow
Am facut si eu precomanda. La un moment dat a trebuit sa imi bag numarul de telefon, asta inseamna ca o sa ma sune redactia Nivelul 2 acasa? I look forward to that.
Sunt niste clauze acolo, in Termeni si Conditii. Nu te sunam daca nu ne suni tucg1700 wrote:Am facut si eu precomanda. La un moment dat a trebuit sa imi bag numarul de telefon, asta inseamna ca o sa ma sune redactia Nivelul 2 acasa? I look forward to that.

i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
de obicei sunt nomad de sarbatori si habar n-am pe unde ma prinde Craciunul si perioada de dupa. Iar in cutia postala sigur nu incape revista. CE MA FAC???
E ok, iti dau eu revista dupa ce termin cu ea.
[USER WAS BANNED FOR THIS POST]
[USER WAS BANNED FOR THIS POST]
- ola small dickie
- Big Daddy
chester merge cu revistele la baie. eu nu as lua-o.
E cineva care nu merge cu revistele la baie? Eu încă mai am ultimele 3-4 numere din level pe mașina de spălat.
REMEMBER CITADEL
Da, cei care nu sufera de constipatie cronica.
esti prost si chior de 10 ori? nu toata lumea intra pe siteul lor sau pe facebookchestr0ny wrote:In loc sa-ti dai quote de 10 ori la intrebare si ieri si azi, nu mai bine intri pe site si pe pagina de Facebook? Au zis Kimo si Aidan de mai multe ori ca luna asta NU apare la chioscuri.
wait a minute! ADICA CUM?Aidan Post author a scris pe: December 17, 2015 la 9:07 am
Este deja in comert — in comert online. Pe raft, ei, la cat de bine merg precomenzile s-ar putea sa o gasesti destul de greu prin ianuarie. Eu zic sa alegi calea cea mai simpla
Momentan revista se comercializeaza online, dar facem tot ce ne sta in putinta sa aducem o bucata mare din tiraj pe rafturi. Precomenzile merg foarte bine acum, asa ca cine vrea revista cat mai repede trebuie sa se bazeze pe aceasta varianta. Altfel noi suplimentam tirajul, chestia asta poate dura etc.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
Daca o sa anuntati din timp pe forum data la care va aparaea si la chioscuri - pentru ca eu nu stau pe facebook, cred ca nu ar fi o problema sa ne-o cumparam din oras.
Daca ti-e lene sa intri singur pe site sa te informezi, nu te mira ca nici altii nu au chef sa-ti dea tie mura-n gura informatii disponibile din doua clickuri. Cocalarule.kensky wrote:esti prost si chior de 10 ori? nu toata lumea intra pe siteul lor sau pe facebookchestr0ny wrote:In loc sa-ti dai quote de 10 ori la intrebare si ieri si azi, nu mai bine intri pe site si pe pagina de Facebook? Au zis Kimo si Aidan de mai multe ori ca luna asta NU apare la chioscuri.