Am terminat si eu de citit revista si pot sa spun ca e una din cele mai bune de pana acum.Specialul lui ncv destul de interesant si parca reface o legătură cu răposatul LeveL,dar totuși aș dori ceva scris în totalitate de el(nu mă intelegeti gresit,e buuuun),preview-uri bune la jocuri "proaspete" ceea ce mă bucură (Mafio sa știi că mi-au plăcut preview-urile tale;nu-s perfecte ,mai ai de lucrat,da nu sunt nici chiar de duzină).E bine să avem si ceva mai multe articole la secțiunea preview, iar din acest punct de vedere good job guyz.Cat despre review-uri....sincer,Chester,cred ca puteai să dezvolți ceva mai mult la DOOM dar nu-i bai,ca ți-ai mai spălat din "pacate" cu preview-urile si am încredere că vei face lucruri excepționale pe viitor.Aidan,cu toate că nu-s fan racing games...articolul pentru Dirt chiar m-a captivat si mi s-a părut foarte bun(din pacate de Forza Motorsport nu m-am atins);la fel si despre domnu' ncv....articole foarte bune ca pe vremea LeveL(omu' are un stil aparte);nu m-as fi gândit că review-ul la Samorost 3 poate fi așa fain;keep going.Zuluf,nu prea stiu ce sa zic.... articolul bun dar nu prea am rezonat cu acesta caci nu mă atrag jocurile de strategie si pentru ca au lipsit câteva rânduri din text

(poate un review la un alt gen de joc pe viitor buddy).Ceea ce nu prea îmi place însă sunt secțiunile eSports si cosplay(îmi par mai mult de duzina....opinie personala)si cred ca paginile acordate pentru aceste secțiuni ar trebui distribuite în alte parti.Iar ca sa închei pe un ton optimist:secțiunea gamedev mi se pare geniala;foarte fain articolul despre Black The Fall si sper la cat mai multe noutăți despre developerii autohtoni în următoarele numere(poate băgați si voi mai multe pagini în secțiune asta

)Țineți sus munca buna.
PS:Însănătoșire grabnică Aidane...fa-te bine ca avem mare nevoie de tine.
PPS:Am uitam sa-l felicit pe Monstru pentru articolul la Gtx 1080...foarte bun si plin de detalii si multe rezultate in teste(like)

.Cat despre MG...îmi pare rău da nu le am cu hardware prea tare deci n-am digerat articolu'(data viitoare moșule).