Game of Thrones
-
- Headless Kamikaze
Re: Game of Thrones
Fiecare după orientare
).

Nu devenise Snoop Lion?
Mi-a placut placut episodul 8.
Cat am asteptat scena asta de la finalul episodului 9
Colosala!
LE:
SPOILER !!

LE:
SPOILER !!
Spoiler:
Scena cu arderea pe rug a lui Shireen a fost prea fucked up. Ma enerveaza ca stiu ca producatorii au facut asta doar pentru WOOW factor. 

Mi se pare doar mie sau comparativ cu sezoanele trecute ăsta e mult sub aşteptări? Ce-i drept mai e un episod, dar nu prea văd cum ar putea s-o dreagă şi să reuşească o minune care să spele ruşinea unui sezon cel mult mediocru.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
dragonul ala e sub asteptari.
In schimb, daca nu se indeparteaza (mult) prea mult de la firul narativ din carte, cred ca e destul de evident ce "soc" ne asteapta in urmatorul episod.
In schimb, daca nu se indeparteaza (mult) prea mult de la firul narativ din carte, cred ca e destul de evident ce "soc" ne asteapta in urmatorul episod.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Se poate spune ca asta a fost un episod care va inflacara fanii
Ti se pare.Fular » 8 Jun 2015, 20:52 wrote:Mi se pare doar mie sau comparativ cu sezoanele trecute ăsta e mult sub aşteptări? Ce-i drept mai e un episod, dar nu prea văd cum ar putea s-o dreagă şi să reuşească o minune care să spele ruşinea unui sezon cel mult mediocru.
Sau daca e s-o luam comparativ la asteptari, pai au crescut exponential de la sezon la sezon, normal ca e mai greu sa le atinga, duh.
Nu e chiar așa. Cel puțin subplotul ăla din Dorne a fost cea mai penibilă și inutilă chestie din tot serialul. Și spun asta ca un spectator care nu ține morțiș ca ecranizarea să fie 100% fidelă.
@Claudiu - nu cred că a fost doar pentru wow factor. Oamenii-s vorbiți cu GRRM, el le-a zis să includă și scena respectivă.
@Claudiu - nu cred că a fost doar pentru wow factor. Oamenii-s vorbiți cu GRRM, el le-a zis să includă și scena respectivă.
REMEMBER CITADEL
asta e reteta de vreo 3 sezoane incoace:Fular » Mon Jun 08, 2015 9:52 pm wrote:Mi se pare doar mie sau comparativ cu sezoanele trecute ăsta e mult sub aşteptări? Ce-i drept mai e un episod, dar nu prea văd cum ar putea s-o dreagă şi să reuşească o minune care să spele ruşinea unui sezon cel mult mediocru.
> in primele 7 episoade nu se intampla nimic
> in episodul 8 se intampla ceva vag interesant
> in episodul 9 de obicei e o batalie mare si/sau un wow factor pt prosti
> si in episodul 10 lasa ditamai cliffhangeru pentru sezonul viitor.
> bait is hooked
> REPEAT
> ???
> PROFIT
per total, GoT imi lasa impresia de serial tras de par
♪
De cand e lumea, orice serial care ajunge la sezonul 5 suge, orice MMO la 2 ani de la lansare suge, orice presedinte la 6 luni de la instaurare suge, etc etc. Zero exceptii. Nu v-ati plicitsit de a auzi aceleasi rant-uri de fiecare data? Am putea discuta despre cum cerul e albastru sau cum marul e un fruct, ar fi mai interesant.
Fals. Sunt seriale care s-au mentinut la un standard inalt si la sezonul 5 inclusiv.
Rant-ul e pentru ca GoT e vazut ca si un fenomen planetar, cand de fapt, daca-l iei la puricat, e dezamagitor din multe puncte de vedere.
Rant-ul e pentru ca GoT e vazut ca si un fenomen planetar, cand de fapt, daca-l iei la puricat, e dezamagitor din multe puncte de vedere.
♪
You must be joking. Fix HBO au cel puțin 3 seriale de 5 sezoane care n-au scăzut absolut deloc în calitate. Wtf?Stokkolm » 08 Jun 2015, 21:58 wrote:De cand e lumea, orice serial care ajunge la sezonul 5 suge
N-am văzut ultimul sezon din GoT deci nu mă pot pronunța dar impresia mea e că lumea are așteptări complet irealiste. Nu mă refer doar la fanii cărților aici, ci în general, e serialul HBO trimis la produs, pentru asta există. And it did its job so fucking well.
Sunteti voi carcotasi, mie mi-a placut sezonul asta. Cel putin scena din episodul 8, "the massacre of Hardhome", a fost cea mai reusita de pana acum.
Sunt curios cum va fi contracarata armata de white walkers, cel putin deocamdata sunt invulnerabili. Stannis si preoteasa lui malefica par un adversar redutabil, dar nu cred ca ar avea vreo sansa intr-o confruntare directa cu ei.
Sunt curios cum va fi contracarata armata de white walkers, cel putin deocamdata sunt invulnerabili. Stannis si preoteasa lui malefica par un adversar redutabil, dar nu cred ca ar avea vreo sansa intr-o confruntare directa cu ei.
Calitatea e irelevanta cand vine vorba de rant-uri, that's the point.TG » 8 Jun 2015, 22:14 wrote:You must be joking. Fix HBO au cel puțin 3 seriale de 5 sezoane care n-au scăzut absolut deloc în calitate. Wtf?
Cred ca Ramsay cu vreo 20 de oameni i-ar rezolvaApollyon » 8 Jun 2015, 22:23 wrote:Sunt curios cum va fi contracarata armata de white walkers.

with dragons, y'all! Poate ca ***SPOILER*** Drogon se descurca mai bine cu oamenii de zapada decat cu travestitii de azi, ca era sa si-o ia acolo-n arena.
Drogon e inca mic si vulnerabil, n-a crescut suficient de mult. Mai dureaza pana se face mare.