Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Imi pare rau ca am ratat discutia cu festivalurile, eram la Boom in Portugalia. 

Last edited by juve3332 on 24 Aug 2016, 16:19, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
Erai la drogatz
Sub acoperire, iti dai seama.
Hmmmm, vad ca au "Friendly Prices" pentru Romani. Cam cat te-a costat biletul? 

O navetă de bere artizanală din Liechtenstein.
N-am apucat sa iau bilete cu pret redus, fiindca erau foarte putine, circa 15-20 pe tara, iar in momentul in care l-am contactat pe ambasadorul desemnat pentru Romania (prin ianuarie, parca), le avea deja rezervate. Am luat pana la urma bilete de la ambasadorul pentru Austria, la pret normal, de 150 de iepuroi. Poti sa-i dai un mail ambasadorului roman si sa-l intrebi, dar pentru Boom mai trebuie asteptat 2 ani. Oricum, sunt foarte multe festivaluri psihedelice prin Portugalia, Spania, Croatia, Israel etc, care sunt la preturi mai mici (dureaza si mai putin si nici n-au renumele Boom). Anul trecut am fost la Transylvaliens, pe langa Sibiu, si a fost foarte misto. Bine, nu se compara cu nebunia de la Boom, care e o experienta in sine.Mărar wrote:Hmmmm, vad ca au "Friendly Prices" pentru Romani. Cam cat te-a costat biletul?
E musai sa iei diverse la festivalurile astea sau te poti distra ok doar cu bere? M-as duce si eu odata sa ma sparg pe psytrance si sa imi deschid al treilea ochi, daca nu cumva chiar sa comunic telepatic activandu-mi glanda pineala.
I'm livin' in a love shadow
nu dar o sa te scuipe lumeachestr0ny wrote:E musai sa iei diverse la festivalurile astea sau te poti distra ok doar cu bere? M-as duce si eu odata sa ma sparg pe psytrance si sa imi deschid al treilea ochi, daca nu cumva chiar sa comunic telepatic activandu-mi glanda pineala.
apoi o sa iti ofere droguri
iar daca nu vrei - o sa te drogheze
nici nu o sa iti dai seama
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
150 e cam mult, deci cred ca pas. Dar Transylvaliens arata interesant, o sa mi-l notez pentru la anu'. Cheers.juve3332 wrote:
Minciuni, mie nu mi-a oferit nimeni nimic inca. Majoritatea doar cersesc cand te vad fumand...vulp wrote:
Repet, poti sa-l intrebi pe ambasadorul nostru cam cat sunt biletele astea friendly-priced, s-ar putea sa fie drastic mai ieftine. Un festival mare de genul Boom sau Ozora merita pentru experienta integrala, lasand muzica la o parte. De exemplu, acum, in Portugalia, perimetrul in care se desfasura toata chestia era cam de 3 ori suprafata Vamii, erau circa 40.000 de oameni campati acolo. In satucele cu rulote, era o atmosfera de mic orasel, cu magazine, spatii unde lumea gatea si manca, locuri de joaca pentru copii samd. Eu am stat la cort, iar seara te simteai efectiv ca si cum erai in tabara mongolilor, dealuri peste dealuri pline de corturi, cu lumini peste tot, miros amestecat de mancare, pisat si iarba, vanzoleala continua, oameni care vorbeau, se certau, radeau, iar apoi si sunetul bataliei in departare (muzica). A mai si bagat unul niste invocatii pentru Ra la un moment dat de te lua cu fiori pe sira spinarii. Dupa aceea, toate proiectiile, sculpturile, instalatiile, amenajarea etc. E un micro-univers foarte misto de experimentat o data. Daca vreti, va zic si de cum se lasa la unele concerte. 
@chester: poti sa te distrezi si fara, evident. Eu, anul trecut la Transylvaliens, n-am luat nimic. Si a fost foarte misto. Depinde de tine, daca iti place muzica si n-ai o problema cu ideea in sine de festival cu cortul. In Romania, e mai cu perdea asa. In Portugalia, unde consumul si posesia de cantitati rezonabile sunt decriminalizate (la toate drogurile, in afara de heroina probabil), lumea umbla cu o pancarta atarnata de gat cu ce aveau la ei.

@chester: poti sa te distrezi si fara, evident. Eu, anul trecut la Transylvaliens, n-am luat nimic. Si a fost foarte misto. Depinde de tine, daca iti place muzica si n-ai o problema cu ideea in sine de festival cu cortul. In Romania, e mai cu perdea asa. In Portugalia, unde consumul si posesia de cantitati rezonabile sunt decriminalizate (la toate drogurile, in afara de heroina probabil), lumea umbla cu o pancarta atarnata de gat cu ce aveau la ei.
Last edited by juve3332 on 25 Aug 2016, 11:12, edited 1 time in total.
unde? la ce? vreau si eu sa recrutez child soldiersMărar wrote:Minciuni, mie nu mi-a oferit nimeni nimic inca. Majoritatea doar cersesc cand te vad fumand...

juve plsjuve3332 wrote:Daca vreti, va zic si de cum se lasa la unele concerte.![]()
I'm livin' in a love shadow
ori cu orgie
ori cu initiere inpartidul comunist islam urmata de o partida de o vanatoare de oameni albi
i see no third option
ori cu initiere in
i see no third option

Eu nu vreau sa ne zici nimic. E 1-1 so far.juve3332 wrote:Daca vreti, va zic si de cum se lasa la unele concerte.
- ola small dickie
- Big Daddy
Dar cine ne poate povesti cum se lasa la concertele Horia Brenciu? Intre toate femeile alea de 50 de ani in calduri trebuie sa iasa ceva daca esti printre ele.
.chester, evident.
- ola small dickie
- Big Daddy
chester facand zombie walk la horia brenciu in timp ce are 100 de sutiene la gat
Surprinzător, ceea ce se ştie mai mult despre ultimul Cenaclu Flacăra este faptul că, după tragedie s-ar fi găsit în tribune chiloţi abandonaţi şi sticle goale de băutură. "S-au găsit o remorcă de chiloţi şi una de sutiene", ne-a declarat un lucrător la întreţinerea stadionului "Petrolul". Se pare că Securitatea a încercat să acrediteze ideea că vina au purtat-o alcoolul şi desfrâul tinerilor. "Mi se pare incorect să vorbeşti despre chiloţi când au murit nişte oameni. Nu din cauza chiloţilor s-a întâmplat treaba asta", afirmă ziaristul Ion Popescu.
- ola small dickie
- Big Daddy
si asa am aparut noi