VINE!

Aidan_DKH
Headcrab

Re: VINE!

Post by Aidan_DKH »

Voi incerca sa anunt si aici schimbarile importante, dar uite cum sta treaba acum, din punct de vedere tehnic: tirajul unei publicatii independente care tocmai isi scoate primul numar la precomanda depinde si de incasari. Este aproape imposibil sa distribui unitati in numar mare, in toate orasele din tara. Din pacate, s-ar putea ca orasul tau sa nu fie in zona unde noi intentionam -- si putem -- sa distribuim :( Pe de alta parte, ai optiunea online sau pe cea de abonament...:)
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

eu as fi mai mult decat dispus sa fac precomanda sau abonament, dar nu am incredere deloc ca produsul imi va fi livrat in conditii decente de catre Posta Romana. Am vazut la comentarii pe site ca multi isi exprima ingrijorarea in legatura cu asta, dar nu au primit un raspuns.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Acum ca nu mai are CD, eu zic(i.e. sper) ca va fi OK si cu Posta Romana.
dump CHA
Aidan_DKH
Headcrab

Post by Aidan_DKH »

marvas wrote:eu as fi mai mult decat dispus sa fac precomanda sau abonament, dar nu am incredere deloc ca produsul imi va fi livrat in conditii decente de catre Posta Romana. Am vazut la comentarii pe site ca multi isi exprima ingrijorarea in legatura cu asta, dar nu au primit un raspuns.
Asta pentru ca este foarte dificil si pentru noi sa anticipam situatia. Cu atat de multe oficii postale si atat de multi angajati ai Postei nu putem formula o asigurare clara.

Evident, noi cerem conditii de livrare cat mai bune pentru voi. Nu este in interesul nimanui sa facem un produs bun si sa-l primiti prost :))

Diferenta dintre curier si posta este de vreo 40-50 lei / expediere in buzunarul curierului, pe cand acum noi suportam costurile de livrare.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Deci sunt sanse sa o gasesc si la chioscuri, multam si bafta :D
Image
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

sebas wrote:Acum ca nu mai are CD, eu zic(i.e. sper) ca va fi OK si cu Posta Romana.
Daca vine ca si colet si ridici revista de la oficiul postal, da.
Daca ti-o aduce postasu, si o indoaie ca sa incapa in cutia postala, cam nasol.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu stiu ce postasi nesimtiti aveti voi, dar la mine a venit de fiecare data la usa sa-mi aduca colete, chiar daca erau plicuri cu cd-uri or whatever. Nu mi-a fost indesat nimic niciodata (honk honk) in cutia postala.
I'm livin' in a love shadow
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

sunt zile intregi in care apuc sa stau acasa doar intre 21:00 si 9:00 dimineata, asa ca si daca ar veni postasul la usa tot n-ar avea cui s-o lase.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Nu inteleg. De ce nu o comanzi pe adresa parintilor/bunicilor/rudelor/prietenilor care stii ca sunt mai degraba pe acasa?!
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Anyway, pana la urma.
Vine aviz de colet ca sa-l ridici de la oficiul postal? sau vine la usa/in cutia ta postala?
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Sau comanzi la adresa locului de munca, asa stii sigur ca o vei primi cat esti la servici, astfel incat nu trebuie sa stai dupa nimeni, cel putin eu asa procedez.
Image
Aidan_DKH
Headcrab

Post by Aidan_DKH »

SnipeRulz wrote:Anyway, pana la urma.
Vine aviz de colet ca sa-l ridici de la oficiul postal? sau vine la usa/in cutia ta postala?
In 99% din cazuri vine un aviz. In zonele rurale ajunge de obicei in cutia postala.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu merge cu posta romana sa livrezi unde lucrezi. Iar cum zice Juve cu rudele, daca ai o cunostinta care are cutie postala imensa altfel... Ma indoiesc ca o s-o aduca pana la usa. Solutia realista e livrarea la un oficiu postal.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Citind posturile si ce zice Aidan despre livrarea in toata tara. Poate acum ar trebui amintita ideea cu distributia revistei si in format digital?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Asta n-ar pune probleme de piratare totusi?
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Au zis ca deocamdata nu au planuri pentru revista PDF.
I'm livin' in a love shadow
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

TG wrote:Citind posturile si ce zice Aidan despre livrarea in toata tara. Poate acum ar trebui amintita ideea cu distributia revistei si in format digital?
Asta am vrut sa zic si eu, v-ati gandit si la varianta asta? Dadusem mai demult exemplul Level-urilor din Cehia si Turcia care vand si digital:
Cristan wrote:Si apropo, Level-ul asta se poate cumpara si online cu echivalentul a 13 lei. Aici e un loc, unde gasiti si cateva numere gratis, si aici altul, unde ai toate revistele aranjate frumos pe raft ca jocurile pe gog.com.

Si vecini turci o duc bine, cu revista cu jocuri full (luna asta Euro Truck Simulator 2), poster si supliment cu jocuri online.

[...]

Si asta se vinde digital, dar numai pe iTunes.
Dadusem la un moment dat si peste o firma romaneasca cu servicii de publishing digital, sunt si din Brasov, poate se gaseste o solutie.

le: mi-ai luat-o inainte chestr0ny, ok atunci.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
DerangedGenius
Zergling

Post by DerangedGenius »

Multa lume zice pe aici de cutia postala...o teama pe care inca o mai am si eu.
Insa, eu am abonament de vreo 6 luni la benzile desenate Marvel (astea in romana) si vine postasul pana la usa cu ele. Si sunt mult mai mici decat un Level/N2. Dar poate am eu noroc. Si cred ca totul e sa fiu acasa...

Anyway, am dat comanda la primul numar deocamdata, sper sa ajunga anul acesta :D
parazitu86

Post by parazitu86 »

Bine ati revenit baieti , cum am vazut stirea am sarit de pe scaun de bucurie. Revista precomandata acum incepe asteptarea.
Ps. sarbatori fericite tuturor :P
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

bine ba, bine, am precomandat si eu.
Post Reply

Return to “Revista NIVELUL2”