Asta pentru ca este foarte dificil si pentru noi sa anticipam situatia. Cu atat de multe oficii postale si atat de multi angajati ai Postei nu putem formula o asigurare clara.marvas wrote:eu as fi mai mult decat dispus sa fac precomanda sau abonament, dar nu am incredere deloc ca produsul imi va fi livrat in conditii decente de catre Posta Romana. Am vazut la comentarii pe site ca multi isi exprima ingrijorarea in legatura cu asta, dar nu au primit un raspuns.
Daca vine ca si colet si ridici revista de la oficiul postal, da.sebas wrote:Acum ca nu mai are CD, eu zic(i.e. sper) ca va fi OK si cu Posta Romana.
In 99% din cazuri vine un aviz. In zonele rurale ajunge de obicei in cutia postala.SnipeRulz wrote:Anyway, pana la urma.
Vine aviz de colet ca sa-l ridici de la oficiul postal? sau vine la usa/in cutia ta postala?
Asta am vrut sa zic si eu, v-ati gandit si la varianta asta? Dadusem mai demult exemplul Level-urilor din Cehia si Turcia care vand si digital:TG wrote:Citind posturile si ce zice Aidan despre livrarea in toata tara. Poate acum ar trebui amintita ideea cu distributia revistei si in format digital?
Dadusem la un moment dat si peste o firma romaneasca cu servicii de publishing digital, sunt si din Brasov, poate se gaseste o solutie.Cristan wrote:Si apropo, Level-ul asta se poate cumpara si online cu echivalentul a 13 lei. Aici e un loc, unde gasiti si cateva numere gratis, si aici altul, unde ai toate revistele aranjate frumos pe raft ca jocurile pe gog.com.
Si vecini turci o duc bine, cu revista cu jocuri full (luna asta Euro Truck Simulator 2), poster si supliment cu jocuri online.
[...]
Si asta se vinde digital, dar numai pe iTunes.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest