Music Draft III (Discuții)
Moderator: Michilangelo
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Re: Music Draft III (Discuții și înscrieri)
Who's gonna stop ya? 

Ne luăm după artiști, nu versuri. Deci da, se pot pune cover-uri.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
am trecut prin majoritatea melodiilor care s-au postat pana acum si mi-am dat seama ca n-o sa-mi fie usor sa votez. Foarte multe suna bine, iar acum stau si ma intreb cand naiba a avut loc convergenta de gusturi muzicale pe forumul revistei. Pai ce facem aici! Eu cand m-am inscris pe forum gusturile muzicale erau principalul motiv de cearta.
Pentru mine draftul asta si-a implinit scopul daca la finalul lui ma aleg cu cel putin 10 piese de la voi pe care sa le adaug la playlist-ul ce-l ascult la birou. Si daca cel putin 3 dintre voi isi gasesc ceva ce sa le placa de la mine in lista.
Pentru mine draftul asta si-a implinit scopul daca la finalul lui ma aleg cu cel putin 10 piese de la voi pe care sa le adaug la playlist-ul ce-l ascult la birou. Si daca cel putin 3 dintre voi isi gasesc ceva ce sa le placa de la mine in lista.
Cum, rockul nu e muzica superioara?!?
eu n-am inteles niciodata ce este rockul. ce-l face rock. blues, ok, jazz, ok. chestiile alea indie-confesionale, ok. dar rockul? pls halp 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Pfoai, deci abia aștept să ascult playlisturile. Ce bine că se pune multă muzică care mi-e necunoscută, îmi vină să vă țuc!
Sugerez două săptămâni de pauză între ultimul pick și începutul voturilor, să avem timp să ne delectăm.

Sugerez două săptămâni de pauză între ultimul pick și începutul voturilor, să avem timp să ne delectăm.
dump CHA
fix la nr 4 voiam sa bag si eu un Swans ( https://www.youtube.com/watch?v=fzqaXKBYEGo ) dar a fost pe faza mizantropul de serviciu 

Sau două sptămâni de votare la prima rundă. Ar fi mai animat pentru că se mai postează între timp, nu e chiar complet dead.sebas wrote:Sugerez două săptămâni de pauză între ultimul pick și începutul voturilor, să avem timp să ne delectăm.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Yeah, sustin idea.
- ola small dickie
- Big Daddy
Moamă, ce alegere!juve3332 wrote:5. Maria Raducanu Quartet - Trenule, masina mica (Mezzo recording, 2013)
Am ascultat acum câteva luni asta și bașcă aș zice că-mi place mai mult varianta din link decât a Mariei Tănase.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
E foarte misto si aia cu tiganul, tot concertul e misto. Si Cristina. Dar ce-am ales eu are parfum special pentru mine. 

Vezi daca iti place si varianta 2016. Recomand tot albumul Ash Crow. Indra <3cg1700 wrote:4. Susumu Hirasawa - Forces
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Ai văzut Into the Wild?sebas wrote:3. Greed | Eddie Vedder - Society

Hehe, chiar mă gândeam pentru ultimele alegeri să pun ceva progressive/psychedelic.caleb wrote:5. Porcupine Tree Piano Lessons

dump CHA
Așa-i, e bun albumul ăla 
Eu mai am una pregătită, from the past. Dacă nu o știi, cred că o să-ți placă. Sunt de fapt două piese, însă nu merg separate. https://www.youtube.com/watch?v=9xo5ul8iFJE
Shit, credeam că suntem pe PM. No, acu, bănuiesc că nu voia nimeni Kingston Wall pentru că n-a auzit nimeni de ei
Sau?
Nah, n-ați auzit.

Eu mai am una pregătită, from the past. Dacă nu o știi, cred că o să-ți placă. Sunt de fapt două piese, însă nu merg separate. https://www.youtube.com/watch?v=9xo5ul8iFJE
Shit, credeam că suntem pe PM. No, acu, bănuiesc că nu voia nimeni Kingston Wall pentru că n-a auzit nimeni de ei

Nah, n-ați auzit.
Last edited by caleb on 20 Feb 2017, 11:36, edited 4 times in total.
A, mi se pare cumva amuzant că și Nirvana are ceva cu sunet oarecum progresiv: Aero Zeppelin https://www.youtube.com/watch?v=HwYzzN1AIqw 

maine o sa aud ca de fapt MetallicA e prog rock