Ce jucati in momentul de fata
- DerangedGenius
- Zergling
Re: Ce jucati in momentul de fata
Borderlands
Zace de cativa ani pe raft, l-am incercat o data sau de doua ori dar nu m-a prins. M-am reapucat de el la inceputul anului, dar nu am simtit ca am timp de genul asta de joc. Acum ca ma stiu admis la facultate, chiar merge. Sper sa ma tin de el. La inceput, pare plictisitor, cu zona stearpa, dar poate devine mai colorat mai incolo. Oricum, e bun de "ros" in loc de altceva mai captivant, cum ar fi ceva mai story-driven.
Heartstone
Orice joc marca Blizzard pe care l-am jucat la viata mea, l-am jucat pt single player. Putin SC2 in primele sale luni multiplayer, apoi gata. Mereu am fost un noob pe partea de multiplayer la Blizzard, dar nici nu m-am strofocat sa ma chiar joc. Acum cu Heartstone, poate ma avant. Nu am jucat niciodata jocuri cu cards, iar Heartstone pare f user-friendly ca sa ma apuc de el. Inca sunt in practice, abia am deblocat 2 clase.
De fapt, dupa ce m-am ofticat la Hellscream, ca nu ma lasa deloc sa il bat, am intrat, dupa n luni, in Heart of the Swarm sa mai fac un achievment. Desi ador SC2...pe masura ce re-aud replici din poveste mi se pare din ce in ce mai lame. Oh well....
Zace de cativa ani pe raft, l-am incercat o data sau de doua ori dar nu m-a prins. M-am reapucat de el la inceputul anului, dar nu am simtit ca am timp de genul asta de joc. Acum ca ma stiu admis la facultate, chiar merge. Sper sa ma tin de el. La inceput, pare plictisitor, cu zona stearpa, dar poate devine mai colorat mai incolo. Oricum, e bun de "ros" in loc de altceva mai captivant, cum ar fi ceva mai story-driven.
Heartstone
Orice joc marca Blizzard pe care l-am jucat la viata mea, l-am jucat pt single player. Putin SC2 in primele sale luni multiplayer, apoi gata. Mereu am fost un noob pe partea de multiplayer la Blizzard, dar nici nu m-am strofocat sa ma chiar joc. Acum cu Heartstone, poate ma avant. Nu am jucat niciodata jocuri cu cards, iar Heartstone pare f user-friendly ca sa ma apuc de el. Inca sunt in practice, abia am deblocat 2 clase.
De fapt, dupa ce m-am ofticat la Hellscream, ca nu ma lasa deloc sa il bat, am intrat, dupa n luni, in Heart of the Swarm sa mai fac un achievment. Desi ador SC2...pe masura ce re-aud replici din poveste mi se pare din ce in ce mai lame. Oh well....

am terminat Chains of Satinav si mi-am propus sa mai joc vreo 2 titluri de la Daedelic.
Divinity. Original Sin. Sunt abia la inceput dar deja m-a captivat joculetul asta.
Watch Dogs (cate o misiune, doua in sesiuni scurte)
FEAR. Perseus Mandate. Desi potrivit metacritic ar fi cel mai slab dintre FEAR vanilla si FEAR E.P, mie mi se pare cel mai misto, cel putin pana acum.
WoW
Hearthstone.
Ambele in sesiuni scurte cand mai ramane timp.
Watch Dogs (cate o misiune, doua in sesiuni scurte)
FEAR. Perseus Mandate. Desi potrivit metacritic ar fi cel mai slab dintre FEAR vanilla si FEAR E.P, mie mi se pare cel mai misto, cel putin pana acum.
WoW
Hearthstone.
Ambele in sesiuni scurte cand mai ramane timp.
Pathologic si The Void
Dark Souls
E incredibil jocul asta.Ma joc incontinuu de cand am pus mana pe el.E perfect.
E incredibil jocul asta.Ma joc incontinuu de cand am pus mana pe el.E perfect.
Pe deasupra mergatorul.
Intr-adevar e perfect !!
- ola small dickie
- Big Daddy
Divinity Original Sin - foarte foarte dragut. Sunt aproape sigur ca atunci cand o sa-l termin, o sa-l mai joc odata, chestie care in ziua de azi nu prea se mai intampla la un joc.
Robocraft: interesant, e combinatie de WoT + Minecraft... e in early access ( F2P ) devine plictisitor.
Robocraft: interesant, e combinatie de WoT + Minecraft... e in early access ( F2P ) devine plictisitor.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Me too, dar avansez foarte greoi. Insa jocul e absolut delicios. Prevad peste 100 de ore jucate (insa probabil intinse pe cateva luni
)

Nu stiu, pe mine ma dispera toate bugurile alea marunte de kkt din interfata si are ceva care nu ma face sa-l joc mai mult de o ora continuu, ma plictiseste; plus mai am probleme si cu salvarile, ori crashueste ori freeze cand salveaza cateodata
Interesant ce zici...
Eu nu am dat peste nici un bug de interfata si nu am avut nicio problema cu salvarile pana acum. de asemenea nici un crash sau freez.
Eu nu am dat peste nici un bug de interfata si nu am avut nicio problema cu salvarile pana acum. de asemenea nici un crash sau freez.
Subscriu la ceea ce a zis Moldovan Claudiu. Nu am totusi mai mult de 10 ore de joc
sunt mici buguri enervante cum ar fi : nu retine metoda de sortare in inventar cand redeschizi, cand faci trade si compari armele de la merchant cu ce ai tu in comparatie raman tot timpul ce are echipat cel din party care a initiat tradeul chiar daca schimbi caracterele samd, daca fugi si deschizi harta ori jurnalul te opresti din mers chiar daca tu tii apasat continuu pe maus sa fuga, chestii de astea marunte enervante
Pai de exemplu daca vrei sa deschizi harta sau jurnalul si sa nu te opresti din mers, trebuie doar sa dai click pe locul unde vrei ca eroii tai sa ajunga. Si ei vor merge singuri pana la acel punct. Nu se vor opri chiar daca deschizi harta, jurnalul, s.a.m.d. Nu trebuie sa tii apasat click..
Ma rog, putem muta discutia pe thread-ul jocului
Ma rog, putem muta discutia pe thread-ul jocului

Kensky, alea nu sunt bug-uri lol, așa e jocul. Bug e când ceva nu funcționează sau funcționează greșit față de cum a fost programat. Also, ce-a zis Claudiu, de fapt, mă miră că cineva joacă ținând apăsat pe mouse ca să miște personajele. Like... why, e mult mai mult de muncă așa, chiar dacă ignori treaba cu harta.
buguri sau nu alea sunt chestii care nu ar trebui sa fie asa, de ce sa nu retina metoda de sortare cand redeschizi inv, ca i-a fost lene lu' lars sa codeze calumea
; vad ca au mai reparat cateva in patchu de ieri, in fine game on
inca nu am terminat prima harta

Tex Murphy : Overseer
Le-am luat pe rand, jocurile din seria Tex Murphy, in asteptarea noului episod si uite ca a aparut mai repede decat am apucat eu sa le termin.
Anachronox
N-am mai incercat JRPG-uri pana acum. Sunt in primele ore de joc, sa vedem cum o sa iasa. Atmosfera te prinde si mie imi aminteste de Stark-ul din The Longest Journey.
Le-am luat pe rand, jocurile din seria Tex Murphy, in asteptarea noului episod si uite ca a aparut mai repede decat am apucat eu sa le termin.
Anachronox
N-am mai incercat JRPG-uri pana acum. Sunt in primele ore de joc, sa vedem cum o sa iasa. Atmosfera te prinde si mie imi aminteste de Stark-ul din The Longest Journey.