Urmatorul draft
Moderator: Michilangelo
Re: Urmatorul draft
I like this one. Draft cu jocurile pe care le urăm, din diferite motive. Măcar ăsta e un motiv respectabil de flame. Când apuc o să fac evidenta cu cine unde participă.
Dar bine, le zicem hated sau ceva, că overrated e un cuvânt care îmi provoacă nevoia unui duș. Fuck overrated, o zicem pe bune. La un draft de genul ar merge ca opțiunile să nu fie neapărat unice. Iar câștigătorul va fi ales pe lulz/rezonanță.
Mda, ar fi o chestie.
Music Draft: stokk, chestar, TG, juve
Fuck Those Games Draftt: ne0lith, stokk, juve, ola, chester, mahdi, wagh?, TG, marvas
Imi place parca mai mult ideea asta decat developers, ar fi un draft mai animat. In plus, toti stim ca ola va alege LucasArts pe primele trei pozitii.
Fuck Those Games Draftt: ne0lith, stokk, juve, ola, chester, mahdi, wagh?, TG, marvas
Imi place parca mai mult ideea asta decat developers, ar fi un draft mai animat. In plus, toti stim ca ola va alege LucasArts pe primele trei pozitii.
- ola small dickie
- Big Daddy
bine ma hai ca ma bag si eu la Muie Games
Si la unul si la celalalt.
Music Draft: stokk, chestar, TG, juve, ola
Cam așa stăm momentan, ziceți dacă am uitat pe cineva la muzică.
Cam așa stăm momentan, ziceți dacă am uitat pe cineva la muzică.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu ma bag si la music
viewtopic.php?f=59&t=1402
O să fac și la muzică peste câteva zile, cum jucăm? Vreți albume sau melodii?
O să fac și la muzică peste câteva zile, cum jucăm? Vreți albume sau melodii?
Idee pentru Music Draft: One Hit Wonders Draft. Adica un draft unde alegem numai melodii care au fost singurul hit al artistului respectiv, fie ca a scos o melodie misto si apoi a pierit in obscuritate, fie ca artistul a avut o cariera respectabila inclusiv inainte si/sau dupa lansarea melodiei, dar one hit wonder-ul a fost atat de rupere incat lumea a uitat tot ce a mai scos artistul, care a ajuns sa devina cunoscut doar pentru melodia aia. Hai ca am scris numai tampenii dar va dati voi seama.
I'm livin' in a love shadow
Cine ia primul Billy Ray Cyrus castiga.
Problema la varianta aste e ca ar presupune sa alegem doar artisti care au avut succes mainstream, I guess?
As prefera daca nu vin alte idei interesante un redo la song draft, sau album draft. Preferabil songs ca ar deschide optiunile pentru multi artisti care nu prea au lansat muzica sub forma de albume. Sau daca e album draft sa ne limitam la 4-5-6 alegeri, asa ar fi sanse mai mari sa fie si ascultate.
Problema la varianta aste e ca ar presupune sa alegem doar artisti care au avut succes mainstream, I guess?
As prefera daca nu vin alte idei interesante un redo la song draft, sau album draft. Preferabil songs ca ar deschide optiunile pentru multi artisti care nu prea au lansat muzica sub forma de albume. Sau daca e album draft sa ne limitam la 4-5-6 alegeri, asa ar fi sanse mai mari sa fie si ascultate.
Ma gandeam si eu la asta. Eu zic ca ar merge destul de bine.
Prea mult negativism, să mai luăm și o pauză. Mai bine un Movie Club cu filme de doi lei.
REMEMBER CITADEL