Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
.chester
Dremora Lord

Re: Awesome Fails

Post by .chester »

Poate ne mai lasa si Mandruta in pace cu wall of text-urile lui plangacioase.
I'm livin' in a love shadow
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Stai, exista(u) vrajitoare?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Jeez man, a fost afectata rau daca trebuie sa repete asa insistent ca viata ei e frumoasa.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Pai la ce se astepta cand a putut scria prostia aia? Sa o ia aia de mana si sa-i ofere bomboane (no joke) wtf.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Deci duduia se plange ca a fost hartuita pe internet. OMG STOP THE PRESSES. Apoi spune ca ar avea cum sa se justifice pentru ca a incalcat cele mai de baza principii jurnalistice dar nu o face pentru ca d-aia. Dar macar viata ei e frumoasa, ne-a amintit de lucrul asta pentru ca lumea era suparata pe faptul ca viata ei nu ar fi frumoasa, sau cum?

Oricum, tipul care a trollat-o a scris aici despre situatie.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Topicul a fost amuzant pana la pagina 7, in rest ma face sa cred ca incepe sa se transforme intr-un mare fail si in ceva ce nu mai e demn de acest forum. First world problem: o duduie care a vorbit despre o alta duduie moarta sau ce s-o fi intimplat ca nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu prea multe.
Clar, stiu ce fac: am sa ma duc acasa, o sa-mi pun o cana de vin, ies pe balcon si o sa meditez profund uitandu-ma la cer la aceasta prima problema a lumii in timp ce sorb din cana.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

habar n-ai ce s-a intamplat, dar nu te opreste sa ai o parere despre asta. Mai spune-ne despre tine.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Dacă moderatorii ne-orăşeni nu ar şterge şi modifica din mesaje poate s-ar mai înţelege ceva.

ProTip: nu mai şterge/edita mesajele, "moderatorule". E un abuz şi rişti să fii abuzat.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

poate ai observat ca doar vulgaritatile sunt editate. Exprima-te frumos. Foloseste metafore, epitete.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

DarthZombie » 12 Sep 2014, 17:47 wrote:Deci duduia se plange ca a fost hartuita pe internet. OMG STOP THE PRESSES. Apoi spune ca ar avea cum sa se justifice pentru ca a incalcat cele mai de baza principii jurnalistice dar nu o face pentru ca d-aia. Dar macar viata ei e frumoasa, ne-a amintit de lucrul asta pentru ca lumea era suparata pe faptul ca viata ei nu ar fi frumoasa, sau cum?

Oricum, tipul care a trollat-o a scris aici despre situatie.
Din moment ce fata asta a inghitit tot ce i-a spus gigelu' ala pe facebook si dupa asta le-a mai si publicat, nu ma mira faptul ca au inceput sa curga multe injuraturi si hule pe internet la adresa ei intr-o lume care te judeca si la cele mai mici greseli si gesturi, mai ales ca era jurnalista si s-a facut de rusine ca a publicat ceva ireal.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

rdo e fata? ca vad ca tot timpul vorbeste de putza mea. buna rdo! ai mess?
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Da, intru diseara. Pupz :*
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

marvas » Fri Sep 12, 2014 8:22 pm wrote:poate ai observat ca doar vulgaritatile sunt editate. Exprima-te frumos. Foloseste metafore, epitete.
edit this
phpBB [video]
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

suntem alaturi de tine, impreuna te vom putea scoate din groapa asta in care te tot afunzi. Ajuta-ma sa te ajut.
marius
Zergling

Post by marius »

Aproape am lesinat cand mi-au luat sange la analize. :oops:
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Asa patesc si eu. Si nu e din frica. Nu mi-e frica de ace. Nu mi-e frica de injectii. Merg la asistenta cu zambetul pe buze, imi suflec maneca si o anunt vesel ca dupa ce imi ia sange mi se va face rau. Rade si crede ca glumesc. Imi ia sange iar dupa fix 10 secunde mi se face rau. Nu lesin, insa trebuie sa stau jos.
Asta se intampla si daca ma uit, si daca nu ma uit. Anumiti medici mi-au zis ca e normal, insa nimeni nu a fost in stare sa-mi explice de ce. Nu conteaza cat sange mi se ia, deci nu cred ca e neaparat de la faptul ca pierd sange. In schimb am avut ceva taieturi la viata mea (inb4 cutzitar smoara mama) la care am pierdut mult mai mult sange decat ce pierd la analize si nu am avut senzatie de rau.

Poate are ola cunostinte despre asa ceva cu toate ca ceva imi spune in adancul meu ca acum mult timp mi-a mai explicat o data care e faza... sau poate am eu un dejavu...
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Lel, eu patesc contrariul, ma duc la doctor si chiar vreau sa-mi ia sange si sa ma uit acolo, cred ca ma excita gandul ca o asistenta focoasa baga acul in mine :|.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Si eu am acelasi simptom: mi se face rau dupa ce mi se ia sange. Dar odata am trait o experienta mult mai hardcore decat de obicei astfel incat dupa ce mi-au luat 3 eprubete cu sange - nici acu nu inteleg la ce le-au trebuit 3! - am simtit ca ma prabusesc, desi stateam deja intins pe scaunul ala medical si dupa ce a terminat m-am intins pe un pat unde am zacut un sfert de ora ca sa-mi revin.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu nu patesc nimic. Stiu, cum zice Raptor, ca am mai discutat asta si am dat atunci niste explicatii. Nu le mai tin minte. Poate li se face rau celor care au un numar mic de kile?
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Mie mi se face rau daca ma uit la aftermath-ul de dupa ce-mi ia sange, daca e umflat si/sau vanat. La mine e alta problema though, in general sunt dezgustat de chestii gen propriile organe interne si/sau propriul sange. Ultima oara mi-a venit sa vomit cand am vazut ca pot sa-mi misc o vena de pe mana dintr-un loc in altul in functie de cum misc un deget :D

So yeah.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”