Moldovan Claudiu » Wed May 27, 2015 11:29 pm wrote:Cred ca am trait degeaba plm. N-am auzit de maddox.
Ce filme am mai vazut
- brutalistu
- Hammer Haunt
Re: Ce filme am mai vazut
Vazui si eu Mad Max: Fury Road. Post-apocalyptic outlaws, directie artistica amazing si multe explozii. Poveste zero. I ain't mad, tho. what a lovely day/10
I'm livin' in a love shadow
Fury Road e setup pt filmele urmatoare, deci povestea o sa se descopere incetu cu incetu probabil
♪
Am văzut Ex Machina... entertaining dar situat fix pe linia mediocrității. Nu pot să zic că mi-a plăcut but I sure as fuck would order a couple of Kyokos.
Începe foarte interesant în primele 30 de minute, dar apoi încet încet se tembelizează treptat. Pleacă de la o idee done to death dar interesantă și nu face nimic cu ea dincolo de mesajul clișeu prezent peste tot. Un SF de calitate întotdeauna te lasă cu sentimentul că realitatea ar putea fi mai stranie decât îți imaginezi, ori aici se merge pe pariul sigur, mesajul cu care e cel mai ușor să te identifici... și cel mai plat.
Mă rog, asta nu ar fi cine știe ce problemă, că nu orice film SF trebuie să fie 2001, dar și de la realizarea propriu-zisă lasă de dorit. Puține merite cinematografice, actrița iese în evidență, actorii nu. Scenariul devine tâmp rău de tot, e greu să menții suspension of disbelief când faptul că există inteligență artificală e chestia cea mai plauzibilă din film. And it has no depth, dacă te mai uiți la el o dată nu vei observa nimic nou, e extrem de simplist (asta ar fi putut fi ceva pozitiv, dar na).
Acestea fiind spuse, e posibil să mă fi lăsat eu păcălit de modul în care s-a promovat filmul. Merge bine de tot dacă te uiți la el știind că e doar popcorn science-fiction. Până la urmă e cam ce ar fi trebuit să aștept de la Alex Garland dar după Sunshine am zis că poate poate de data asta...

Începe foarte interesant în primele 30 de minute, dar apoi încet încet se tembelizează treptat. Pleacă de la o idee done to death dar interesantă și nu face nimic cu ea dincolo de mesajul clișeu prezent peste tot. Un SF de calitate întotdeauna te lasă cu sentimentul că realitatea ar putea fi mai stranie decât îți imaginezi, ori aici se merge pe pariul sigur, mesajul cu care e cel mai ușor să te identifici... și cel mai plat.
Mă rog, asta nu ar fi cine știe ce problemă, că nu orice film SF trebuie să fie 2001, dar și de la realizarea propriu-zisă lasă de dorit. Puține merite cinematografice, actrița iese în evidență, actorii nu. Scenariul devine tâmp rău de tot, e greu să menții suspension of disbelief când faptul că există inteligență artificală e chestia cea mai plauzibilă din film. And it has no depth, dacă te mai uiți la el o dată nu vei observa nimic nou, e extrem de simplist (asta ar fi putut fi ceva pozitiv, dar na).
Acestea fiind spuse, e posibil să mă fi lăsat eu păcălit de modul în care s-a promovat filmul. Merge bine de tot dacă te uiți la el știind că e doar popcorn science-fiction. Până la urmă e cam ce ar fi trebuit să aștept de la Alex Garland dar după Sunshine am zis că poate poate de data asta...
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
O chestie pe care nu o inteleg e de ce tot internetul crede ca scena cu dansul e super-mega-ultra interesanta. Vorbeam cu un prieten si imi zice ca e un film, Ex Machina, si are o scena misto si ca trebuie neaparat sa ma uit la el. M-am uitat si nu mi-a trecut un moment prin cap ca aia e scena.
Ca tot sunt aici, sunt de acord cu tine, TG, dar doar pe jumatate. Povestea se cam prosteste ce-i drept, tho mi-a placut ca mai are cate un twist mic, iar in ce priveste meritele vizuale/ cinematografice nici nu mi-a pasat. M-a interesat doar felul in care e pusa problema AI-ului, iar aici mi s-a parut ca e destul de matur. Am mai vazut cateva filme care trateaza subiectul (A.I., Ergo Proxy, Blade Runner, Omul bicentenar, Ghost in the Shell, Her si inca vreo cateva) iar Ex Machina e cam singurul care intra in detalii tehnice. Discutiile dintre Caleb si Nathan mi s-au parut interesante pentru ca ofera explicatii. Inteligenta artificiala nu apare ca prin magie, e bazata pe ceva idei destul de plauzibile.
Ca tot sunt aici, sunt de acord cu tine, TG, dar doar pe jumatate. Povestea se cam prosteste ce-i drept, tho mi-a placut ca mai are cate un twist mic, iar in ce priveste meritele vizuale/ cinematografice nici nu mi-a pasat. M-a interesat doar felul in care e pusa problema AI-ului, iar aici mi s-a parut ca e destul de matur. Am mai vazut cateva filme care trateaza subiectul (A.I., Ergo Proxy, Blade Runner, Omul bicentenar, Ghost in the Shell, Her si inca vreo cateva) iar Ex Machina e cam singurul care intra in detalii tehnice. Discutiile dintre Caleb si Nathan mi s-au parut interesante pentru ca ofera explicatii. Inteligenta artificiala nu apare ca prin magie, e bazata pe ceva idei destul de plauzibile.
Până la urmă e cam ce ar fi trebuit să aștept de la Alex Garland dar după Sunshine am zis că poate poate de data asta...
stai putin, nu ti-a placut Sunshine?
L-am vazut si eu. N-am inteles ce de ce mecs vorbeste ca un dop infundat. Singura chestie buna din tot filmul e roscata aia. N-am mai fost atat de crispat de la filmuletele din diablo 3 incoace. y they do dis/10chestr0ny » Thu May 28, 2015 9:17 am wrote:Vazui si eu Mad Max: Fury Road. Post-apocalyptic outlaws, directie artistica amazing si multe explozii. Poveste zero. I ain't mad, tho. what a lovely day/10
NO COVER. ALL MAN.
Michiel de Ruyter, sau The Admiral, cum e promovat in engleza - 9/10
Film biografic despre amiralul olandez. Buget microscopic, dupa standarde Holywood (8 mil USD), dar realizare impresionanta. Politica, intrigi, realism istoric, natura umana in toata perversitatea ei, un film complet recomandabil amatorului de istorie, lupte navale samd.
Mi-a facut o pofta de Empire:TW de nu va spun...
Film biografic despre amiralul olandez. Buget microscopic, dupa standarde Holywood (8 mil USD), dar realizare impresionanta. Politica, intrigi, realism istoric, natura umana in toata perversitatea ei, un film complet recomandabil amatorului de istorie, lupte navale samd.
Mi-a facut o pofta de Empire:TW de nu va spun...
Sansho Dayu / Sansho the Bailiff - 9,5
Tot ce mi-am putut dori de la un film istoric, mai ales ca abordeaza o perioada interesanta: Japonia secolului 11. O lume vie, autentica, dar in acelasi timp cu o expunera a naturii umane relatabila si universala.
Tot ce mi-am putut dori de la un film istoric, mai ales ca abordeaza o perioada interesanta: Japonia secolului 11. O lume vie, autentica, dar in acelasi timp cu o expunera a naturii umane relatabila si universala.
S-a incumetat careva sa vada Genesys-ul? Pt ca tare am senzatia ca e chiar mai prost decat se poate observa in trailer
Ce anume pare asa prost in trailer? Mie mi s-a parut ok.
Totul - aproape fiecare secunda e cringe-worthy
N-ai vazut T3 sau Salvation. Norocosule.
Ba din contra. Atata ca din ce am vazut, Genesys face Salvation sa para un film foarte bun.Stokkolm » 9 Jul 2015, 10:12 wrote:N-ai vazut T3 sau Salvation. Norocosule.
Iar T3 e digerabil - atata timp cat realizezi ca e practic o parodie dupa primele 2 filme, avand in vedere numarul de fan service-uri cretine.
Si Salvation mi-a placut. Evident, niciunul n-o sa se ridice vreodata la nivelul primului Terminator, ala e de neatins, dar ca film de actiune, a fost ok. *shrugs* Plus ca imi place Christian Bale.
Yeah, a fost ok. Dar țin minte că am mai avut fix discuția asta o dată. Mi se pare or wha?
Ha, ba chiar posturile de atunci sunt aproape identice:
Stokkolm » 15 Aug 2014, 00:10 wrote:E discutabil care dintre Rise of the Machines sau Salvation e mai prost [...] Christian Bale e inexpresiv ca un perete, ii depaseste pe Steven Seagal si Jason Statham.
chestr0ny » 15 Aug 2014, 08:34 wrote:Terminator Salvation mi s-a parut destul de cool si mi s-a parut ok si Christian Bale, i s-a potrivit rolul. Astept cu oarecare interes viitorul sequel, programat pentru 2015.
TG » 15 Aug 2014, 08:43 wrote:De acord, țin minte că am fost surprins când l-am văzut. Nu mi se pare nimic discutabil între RotM șu Salvation.
E bine ca suntem consecventi. Ce parere aveti despre Gravity?
- ola small dickie
- Big Daddy
Gravity - mai rar un asemenea cacat de film. Rar mi-a bubuit cutia craniana mai spectaculos la un film. Si nu numai mie, si celor 2 domnisoare cu care ma uitam. Unul dintre cele mai sa te dai cu capu de toti peretii filme pe care le-am vazut vreodata. Cum dracu le-a placut unora reprezinta pt mine unul din acele mistere pe care le las in plata domnului.
Eu am alta problema, apropo de filme. Sunt un fan Star Trek Original Series si Next Generation. Serialele si filmele legate de aceste 2 seriale. Ce ma buimaceste pe mine complet e urmatorul lucru: nu am vazut cele 3 filme noi cu copiii aia. Am incercat dar nu pot sa ma uit. DIlema mea (ca nu am stat sa ma documentez) e: este vorba de star trek cand erau copii? Star Trek Kids? Star Trek cu Marian Ralea si Abracadabra? De ce cacat tot echipajul e alcatuit din liceeni? Zici ca s-au adunat la un majorat colegii de clasa. Dupa barbati in toata firea ca Picard, Kirk, Spock, Riker, Mccoy ei imi vin cu 3 filme star trek cu copii. Ce pula mea de incredere pot sa inspire niste copii care conduc o naveta spatiala inter galactica. Deci de ce? Doamne fereste!
Asta pt ca am vazut recent din greseala o faza la tv dintr-un star trek din asta cu copii. M-am uitat 1 min, am ras si am schimbat, mai bine antena3. Capitanul ala cu o muie de s-ar potrivi la reclama la Clearasil arata de parca daca as intra eu cu o Buceaga in mana pe puntea Enterprise si as urla putin s-ar baga sub scaun de frica. AUTODESTRUCT AUTODESTRUCT
Eu am alta problema, apropo de filme. Sunt un fan Star Trek Original Series si Next Generation. Serialele si filmele legate de aceste 2 seriale. Ce ma buimaceste pe mine complet e urmatorul lucru: nu am vazut cele 3 filme noi cu copiii aia. Am incercat dar nu pot sa ma uit. DIlema mea (ca nu am stat sa ma documentez) e: este vorba de star trek cand erau copii? Star Trek Kids? Star Trek cu Marian Ralea si Abracadabra? De ce cacat tot echipajul e alcatuit din liceeni? Zici ca s-au adunat la un majorat colegii de clasa. Dupa barbati in toata firea ca Picard, Kirk, Spock, Riker, Mccoy ei imi vin cu 3 filme star trek cu copii. Ce pula mea de incredere pot sa inspire niste copii care conduc o naveta spatiala inter galactica. Deci de ce? Doamne fereste!
Asta pt ca am vazut recent din greseala o faza la tv dintr-un star trek din asta cu copii. M-am uitat 1 min, am ras si am schimbat, mai bine antena3. Capitanul ala cu o muie de s-ar potrivi la reclama la Clearasil arata de parca daca as intra eu cu o Buceaga in mana pe puntea Enterprise si as urla putin s-ar baga sub scaun de frica. AUTODESTRUCT AUTODESTRUCT
Tocmai ce am venit de la film.Fedaykin » 9 Jul 2015, 09:08 wrote:Totul - aproape fiecare secunda e cringe-worthy
Nu gasesc rostul filmului. As spune ca e un film prost, insa am un loc special pentru filmele proaste. O sa il cataloghez drept un film null.
In sine, filmul, refute ideea intoarcerii in timp la un nivel atat de neinteresant incat as fi vrut ca Skynet sa trimita un robot in timp si sa omoare direct primatele care au evoluat (sau se le infecteze- spoiler kind of). Filmul nu doar ca e predictibil, dar e plin de clisee eftine si naspetoase, foarte greu de digerat si fara legatura cu filmul. Va mai aduceti aminte de T100 ala de neclintit si fara emotii, care poate fi invatat cateva trucuri dar nu poate convietuii cu oamenii (asa ca trebuie sa moara)? Eh, fix falus, aici traieste, ca toata lumea sa fie fericita la sfarsit, si persoanjul bun sa aiba gagica, si ca tipul simpatic sa traiasca la sfarsit.
Ca o ultima idee, inca incerc sa imi dau seama: oare povestea sa fi fost fututa, ori lipsa de originalitate (sau macar o minima decenta cinematografica, nu o ciorba de dragoste in acte)?
Bine macar ca am dat numai si doar 10 lei pă bilet
EDIT: Eu eram multumit daca seria se termina la Terminator 3, care a fost ok pentru ca se termina cu armaghedon.