User serios, caut RPG

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Soarecu
Pig Cop

Re: User serios, caut RPG

Post by Soarecu »

M-ar tenta Mass Effect, dar nu stiu cat e RPG din el. In rest cred c-o sa incerc Skyrim probabil.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

ciolan wrote:+1 pentru Divinity 2 :) Developer's Cut e pe Steam.
Chiar, pierd ceva daca sar peste Divine si Beyond Divinity si intru direct in Divnity 2? Nu prea mai am rabdare de H&S's
New phone, Houthis

Soundcloud
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Pierzi oleacă de inside jokes lore based, tipice Larian, dar în rest nu. Poți începe cu Divinity 2, dar e fairly action oriented oricum.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...
New phone, Houthis

Soundcloud
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Mai bine sari peste și intri direct în Dark Souls. Până și chester s-a apucat de el.
REMEMBER CITADEL
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mărar wrote:M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...
A, păi DKS e superb, dar ziceai că te-ai săturat de hăcuit. Deși are un sistem de luptă excelent, tot hăcuiești. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Ma refeream efectiv la gameplay-ul de H&S, nici PoE n-am suportat prea mult.

@Mahdi: L-am terminat de ceva timp, acum astept sa prind DS2 la reducere.
New phone, Houthis

Soundcloud
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

TG wrote:
Mărar wrote:M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...
A, păi DKS e superb, dar ziceai că te-ai săturat de hăcuit. Deși are un sistem de luptă excelent, tot hăcuiești. :)
Hai, mă, în expansion e mai multă vorbărie :) Și merită să investești în skill-ul ăla de citit gîndurile npc-urilor :)
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Did that, read shit, insa pana la expansion ai cam 90 de ore in care ai in ce da cu barda. Fortarele alea zburatoare are going to take some doing. Ma rog, poti face respec si sa te joci cu mai multe clase.

Image
Post Reply

Return to “Jocuri”