User serios, caut RPG
Re: User serios, caut RPG
M-ar tenta Mass Effect, dar nu stiu cat e RPG din el. In rest cred c-o sa incerc Skyrim probabil.
Chiar, pierd ceva daca sar peste Divine si Beyond Divinity si intru direct in Divnity 2? Nu prea mai am rabdare de H&S'sciolan wrote:+1 pentru Divinity 2Developer's Cut e pe Steam.
Pierzi oleacă de inside jokes lore based, tipice Larian, dar în rest nu. Poți începe cu Divinity 2, dar e fairly action oriented oricum.
M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...
Mai bine sari peste și intri direct în Dark Souls. Până și chester s-a apucat de el.
REMEMBER CITADEL
A, păi DKS e superb, dar ziceai că te-ai săturat de hăcuit. Deși are un sistem de luptă excelent, tot hăcuiești.Mărar wrote:M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...

Ma refeream efectiv la gameplay-ul de H&S, nici PoE n-am suportat prea mult.
@Mahdi: L-am terminat de ceva timp, acum astept sa prind DS2 la reducere.
@Mahdi: L-am terminat de ceva timp, acum astept sa prind DS2 la reducere.
Hai, mă, în expansion e mai multă vorbărieTG wrote:A, păi DKS e superb, dar ziceai că te-ai săturat de hăcuit. Deși are un sistem de luptă excelent, tot hăcuiești.Mărar wrote:M-am gandit ca daca il recomanda cioLAN e ceva de capul lui. I'm shallow, I know...

Did that, read shit, insa pana la expansion ai cam 90 de ore in care ai in ce da cu barda. Fortarele alea zburatoare are going to take some doing. Ma rog, poti face respec si sa te joci cu mai multe clase.