GTA V

Discuții axate pe jocurile ce ne pun nervii și reflexele la încercare.
MC
Dremora Lord

Re: GTA V

Post by MC »

Niciodata seria GTA nu a excelat la capitolul NPC-uri :D
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nici nu stiu de ce ar conta in mod particular asta. NPC-urile sunt acolo ca sa mai zica niste replici, ca sa ii impusti, sa le furi masinile si ca sa ii calci pe urma
ProtectorateNova
Headcrab

Post by ProtectorateNova »

Eu nu inteleg de ce va omorati dupa jocul asta ca nu este un joc revolutionar.
Am jucat GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas si GTA IV, la GTA 3 superb joc nu mai stiu de ce nu l-am terminat, GTA Vice City favoritul meu dar nu am reusit sa-l termin nu am mai reusit sa trec de mizeria aia de misiune cu elicopterul de jucarie controlul varza, GTA Sand Andreas, foarte bun jocul dar nu am mai reusit sa trec de mizeria aia de misiune cu avionul prin cercuri si nici de misiunea cu elicopterul cu magnet de jucarie controlul varza, iar GTA IV am ajuns departe dar m-am plictisit.
Iar GTA V nu prea imi place ca te obliga sa joci cu trei personaje, niciodata nu prea mi-a placut sa joc intru-un joc cu un 1.000.000 de personaje vreau unul si atat.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Salut ProtectarateNova ce faci eu fac bine multumesc de intrebare, sunt de acord cu tine dar trebuie sa te contrazic. GTA 1 si 2 jocuri bune, dar ce naiba cu grafica aia 2d e anul 2014 ce naiba rusine Rocstar. Gta 3, Vice City si San Andreas toate la fel de bune dar cel mai bun San Andreas parerea mea nu ma contrazice ca ma enervez. GTA IV cel mai naspa, fizica de kkt vor sa fie realist dar eu vreau sa ma distrez de ce nu ma lasi sa ma distrez Rocstar. Slabut jocul nu e cine stie de capul lui dar merge jucat de plictiseala, oricum 10/10 de la mine.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Misiunile mentionate din GTA SA si Vice City sunt printre cele mai misto, din orice joc, dintotdeauna. Daca apuca cineva sa joace 5-ul, rog sa mentioneze aici misiunile similare din noua iteratie a "simulatorului de terorizat NPC-uri". De fapt, cred ca sunt mai multe.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

ProtectorateNova » Sat Sep 13, 2014 8:38 pm wrote: Iar GTA V nu prea imi place ca te obliga sa joci cu trei personaje, niciodata nu prea mi-a placut sa joc intru-un joc cu un 1.000.000 de personaje vreau unul si atat.
Nu te obliga nimeni sa joci cu 3 personaje. In plus sunt unii dintre cei mai misto protagonisti pe care i-a creat industria asta, desi nu scapa de unele clisee de film blockbuster.
Jocul e fenomenal. Cel mai bun joc action sandbox pe care l-am jucat in cei 17-18 ani de gaming.
Abia astept sa apara pe PC ca sa beneficiez de control adevarat si sa am ocazia sa le mai dau bani inca o data.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu cred ca e un defect faptul ca se incadreaza in cliseele de blockbuster, GTA mereu s-a perindat prin zona asta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Moldovan Claudiu » Fri Sep 12, 2014 6:27 pm wrote:Niciodata seria GTA nu a excelat la capitolul NPC-uri :D
Catalina din San Andreas
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cred că se referea la NPC-uri minore, gen oamenii de pe stradă, nu la personaje. Că așa au fost destule personaje mișto în GTA-uri.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

A da? Si atunci care era plangerea despre oamenii de pe strada? Ca nu arata bine? Atunci pot sa afirm ca nu am realizat niciodata asta / nu m-a deranjat. (am jucat toate GTA-urile inafara de 4)
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

GTA V e cel mai bun joc din lume si zic asta fara sa-l fi jucat inca.
I'm livin' in a love shadow
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ma refeream la modelarea grafica a NPC-urilor, mai ales in cutscene-uri. :D Am omis sa precizez asta. :)
Altfel, jocurile GTA au destule personaje memorabile.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

unii dintre cei mai misto protagonisti pe care i-a creat industria asta
Doi protagonisti misto si unul extraordinar de plictisitor.
Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image
cartofu
Headcrab

Post by cartofu »

Holly crap, nu ma asteptam la un re-release atat de reusit. Chiar sunt curios ce cerinte astronomice va avea. Trailer comparatie PS4/PS3 https://www.youtube.com/watch?v=oH5VHNN ... e=youtu.be
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image
ola small dickie
Big Daddy

DRM is always a hot topic but I think most PC gamers would welcome more piracy protection for the platform as long as it has no impact on stability and usability such as always having to play online. Realistically, there’s probably little chance of that happening with DRM.

What? Who welcomes? What welcome? Exita oameni care se bucura de masuri de anti-piraterie? Cine-s aia? Si asta vine de la un om care are destul de multe jocuri originale in format fizic si destul de multe jocuri originale in format digital. Eu nu vad impactul pozitiv al DRM-ului. Oamenii nu cumpara asa, oamenii cumpara un joc daca vor ei din varii motive sa-l cumpere, indiferent daca are drm sau nu. Sa ne uitam la GOG doar. As fi curios care ar fi diferentele de vanzare intre un GTA DRM-FREE si un GTA care vine cu un agent FBI in cutie.

FUCK THAT BULLSHIT!

Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Wha... Asta inseamna ca Moldovan Claudiu si Kensky au cumparat Lord fo the Fallen?! Did not expect that.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Kensky a cumparat 99% din jocurile de pe Steam, nu vad de ce te-ar surprinde faptul ca are Lords of the Fallen. In unele zile am impresia ca el e defapt GabeN.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Stokkolm » Fri Nov 07, 2014 12:14 pm wrote:Wha... Asta inseamna ca Moldovan Claudiu si Kensky au cumparat Lord fo the Fallen?! Did not expect that.
Binainteles :D Si nu regret niciun cent din cei 32 de euro dati pe el.
Termin 4-5 jocuri noi pe an. Nu prea ma mai intereseaza pretul. Si rar iau direct de pe steam unde majoritatea jocurilor noi sunt 50+ euro. Nu mai cumpar aproape nimic doar ptr ca e la reducere. Cumpar jocuri pe care vreau sa le joc in momentul respectv indiferent de pret. Daca e la reducere pe undeva cu atat mai bine :D
Last edited by MC on 7 Nov 2014, 17:52, edited 2 times in total.
Post Reply

Return to “Action”