eu rezist 13 secunde in jocuri de genul asta

Buna precautie! Si eu tot diseară il instalez. Have fun!Anne wrote:Il instalez diseara si desenez o pentagrama la tocu' usii pentru protectie.
No problem!Waaagh! wrote:Multumim, fetele! Citind acest topic, eu si Mahdi ne-am facut curaj sa ne uitam la The Visit inainte de-o zi lucratoare.
Sa va uitati la gilmore girlsWaaagh! wrote:Multumim, fetele! Citind acest topic, eu si Mahdi ne-am facut curaj sa ne uitam la The Visit inainte de-o zi lucratoare.
Am avut cosmaruri numai cu babeWaaagh! wrote:Multumim, fetele! Citind acest topic, eu si Mahdi ne-am facut curaj sa ne uitam la The Visit inainte de-o zi lucratoare.
In cazul meu, prietena cu care joc nu e in aceeasi camera cu mine niciodată. Nici măcar in aceeasi casa.stef wrote:Si pe mine m-a entuziasmat un pic horror-ul din primul Outlast, cel mai nasol moment cred ca a fost atunci cand m-a legat psihopatul ala de scaun pentru ca mi-a amintit de filmul Hostel.
Planuiesc sa-mi iau si eu Outlast 2 si sa reintru in atmosfera grobiana si plina de horror, sa vad cat o sa ma strabata, avand in vedere ca primul nu m-a socat cine stie ce.
Dar tot n-am inteles ce orgasm horror v-a putut genera acest joc, astfel incat sa spuneti ca voi nu puteti sa jucati singuri, aoleu sa fie cineva langa mine, ca nu puteti mai mult de cateva secunde si alte vaiete din astea (ori e doar misto/trolling?), cand eu in asta vad farmecul: sa-l joci singur, noaptea si cu sunetul un pic mai tare. Sau sa fii singur acasa si sa-l joci dupa ce ai vazut un film horror. Sau, sau, sau....
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests