Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Nu e de parcă ar ascunde chestii cruciale în spatele pereților, știi.
Ok, hai sa ascundem chestii aiurea-n pereti pentru ca ajungem de rasul satului daca folosim idei gen level-design inteligent care sa recompenseze explorarea atenta. Ffs, nu ma faceti sa ajung ca zmeul/fedaichin.
NO COVER. ALL MAN.
Ești deja acolo.
Și cum îți spuneam cu altă ocazie, "level design inteligent" și "secret după perete" nu sunt noțiuni care se exclud reciproc. Șaul vrea să adauge ici colo un element de surpriză random. N-ai nimerit niciodată accidental peste un secret neindicat de mesaje? Te-a făcut să-ți scuipi în sân și să înjuri de sfinți? Pe mine nu.

Și cum îți spuneam cu altă ocazie, "level design inteligent" și "secret după perete" nu sunt noțiuni care se exclud reciproc. Șaul vrea să adauge ici colo un element de surpriză random. N-ai nimerit niciodată accidental peste un secret neindicat de mesaje? Te-a făcut să-ți scuipi în sân și să înjuri de sfinți? Pe mine nu.
REMEMBER CITADEL
În Dark Souls 1 pereții falși ieșeau în evidență dacă explorai locațiile cu atenție. O porțiune de perete e o idee mai decolorată, clădirea e mult prea mare pentru câte camere sunt accesibile, etc. Nu mi s-au părut niciodată unfair mai ales că, după cum am mai zis, nu au ascuns niciodată iteme cruciale în camere secrete. Plus că Miayzaki a vrut să adauge și elementul ăla de surpriză când dai cu sabia în stânga și-n dreapta, te lupți pentru viața ta, lovești un perete din greșeală și hop, ia uite, ai descoperit un secret. E o chestie tipic japoneză care este prezentă în gaming dinainte să mă conceapă ai mei într-un hotel din Roma în 1992. Adaugă jocului nivel în plus de profunzime.
- ola small dickie
- Big Daddy
ce ma? esti italian?
nu stiu ce inseamna chestie tipic japoneza. eu cand te nasteai tu descopeream chestie asta in toate cam toate FPS-urile pe care le jucam in vremea aia. FPS-uri facute nu de japonezi.
nu stiu ce inseamna chestie tipic japoneza. eu cand te nasteai tu descopeream chestie asta in toate cam toate FPS-urile pe care le jucam in vremea aia. FPS-uri facute nu de japonezi.
Chiar nu conteaza a cui e ideea, important e ca e o tampenie obosita.
NO COVER. ALL MAN.
Obisnuiam sa cred ca Wagh e un tip foarte cul, si dupa povestile sale de pe alte meleaguri incepeam sa ma conving de asta si sa trec peste faptul ca joaca Rome: TW de 10 ani. Dar apoi am auzit ca foloseste VLC. M-am gandit ca na, fuck it, se balanseaza cumva. Urmeaza insa discutia cu calmari si calamari, iar acum nu-i plac secretele in ziduri.
Plm, ma simt tradat.
Plm, ma simt tradat.
Cred ca e tampenie obosita in momentul cand pun ceva care tine de progresul jocului in peretii aia.Waaagh! wrote:Chiar nu conteaza a cui e ideea, important e ca e o tampenie obosita.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Este o mecanică de gameplay preluată de către vestici de la jocurile japoneze din anii '80-'90. Dacă ai descoperit-o TU în FPS-uri vestice pe vremea când mă nășteam eu înseamnă că ATUNCI a fost inventată de către developerii occidentali? Poate-ți trag un dos de palmă.ola small dickie wrote:ce ma? esti italian?
Mă îndoiesc că s-a întâmplat vreodată. Poate doar pe la începuturile gamingului, pe vremea NES-ului. Dar Dark Souls nu a făcut căcaturile astea, de-aia mi se pare un pic absurd să te plângi de ele.Cred ca e tampenie obosita in momentul cand pun ceva care tine de progresul jocului in peretii aia.
The Prestige edition includes many of the same things--the game, art book, cloth map, soundtrack, patches, and metal case. But in place of the red knight figurine, you instead get a 40-cm (about 16-inch) Lord of Cinder figurine and what looks like a different collector's box.
Ce bine ca am deja un 16-inch Lord of Cinder.Prestige edition costs 1,799 AED (about $490).

NO COVER. ALL MAN.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Superb. Mai mare pacatul ca obiectele esentiale vor fi ascunse in pereti. Trebuie sa trec si eu pe regimul alimentar care sa-mi permita sa fac asemenea serii de tumbe in full plate mail.
NO COVER. ALL MAN.
Oare cat mai dureaza pana cand o sa apara un mod numit DANK SOULZ in care esti un stoner inarmat cu un blunt urias, powerup-urile sunt frunze de marijuana, iar inamicii sunt politisti si ofiteri DEA?
I'm livin' in a love shadow
Niec level design. E mai mult feelz in cimitirul ala decat in tot ds2. Nu prea m-a incantat topaitul ala de capra de munte. Bine ca n-a tras si fulgere pe fund because dark souls.
NO COVER. ALL MAN.