Awesome Gaming Fails
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Awesome Gaming Fails
Pai nu mai avea rost sa jucam restul turelor, aveai echipa plina de guard si aveai si vreo 2 cu +ST. Guard ala lasa echipele care se bazeaza pe ST cu pantalonii-n vine
Cand ma jucam prima oara Thief The Dark Project, am stat mult timp in misiunea Undercover pentru ca nu gaseam un nenorocit de maner ce trebuia dezactivat. Dupa cateva saptamani de gaming infernal, l-am gasit, moment in care am stat cu capul pe birou sa-mi dau restart la psihic si am continuat sa ma joc ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.
De asemenea imi aduc aminte de o blestemata de cursa din primul Need for speed Underground - era spre final si avea vreo 6-7 LAP-uri - o cursa ce m-a dus pe taramurile maniei dezlantuite si a unei frustari greu de descris pana dimineata la 6 cand am reusit sa o termin. In dimineata aceea am avut revelatia si am inteles ca jocurile nu trebuiesc subestimate.
De asemenea imi aduc aminte de o blestemata de cursa din primul Need for speed Underground - era spre final si avea vreo 6-7 LAP-uri - o cursa ce m-a dus pe taramurile maniei dezlantuite si a unei frustari greu de descris pana dimineata la 6 cand am reusit sa o termin. In dimineata aceea am avut revelatia si am inteles ca jocurile nu trebuiesc subestimate.
Dauntless bre... you suck.DarthZombie » 17 Jun 2015, 18:17 wrote:Pai nu mai avea rost sa jucam restul turelor, aveai echipa plina de guard si aveai si vreo 2 cu +ST. Guard ala lasa echipele care se bazeaza pe ST cu pantalonii-n vine
Citind postul lui stef mi-am amintit și eu ceva. Prima dată când am jucat Syberia, era puzzle-ul ăla super simplu de trebuia să vezi desenul unui mamut într-un pod sau ceva de genul ăsta. Mi-a luat două săptămâni, într-un final, m-am prins de soluție în Gothic. Îl rejucam pentru a nu știu câta oară când observ în templul de la final că ar fi ceva pe pereți. Cresc luminozitatea și văd o groază de desene and shit. Evident, când am făcut asta în Syberia mi-am dat seama cât nu vedeam de fapt pentru că aveam setările făcute prost.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
In apararea ta, jocurile de genul asta au o recomandare de tipul "cresteti luminozitatea doar cat sa vedeti al treilea patrat". Dupa ce am folosit o pereche de ochi in jocuri care abuzeaza de bezna, am decis sa ignor recomandarea si sa cresc luminozitatea substantial mai mult.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY