Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
marvas
vrășmaș mârșav

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by marvas »

ok, ca sa completeaz, urasc si cand se posteaza drama pe site-urile despre jocuri. Vezi si intamplarea cu lipsa protagonistelor in Assassin's Creed.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Bun venit in industria moderna a jocurilor unde pseudofeministele si SJW de pe tumblr au cea mai puternica voce. Cui ii pasa de jocuri in sine? E mult mai important ca nu ai personaje gay in joc.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce ma distreaza acriturile astea care nu gasesc sensul vietii, iar cand bate menopauza la usa isi aduc aminte subit de un tristangiu din tinerete care intre timp a devenit hombre, si realizeaza ca de fapt a fost VIOL. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Cred ca imaginea asta e relevanta subiectului:
https://i.imgur.com/OnJIJNi.jpg
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

M-am oprit din citit la "acuzaţie de viol pe facebook".
REMEMBER CITADEL
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

nu e vorba de cine pe cine a acuzat, pe mine ma deranjeaza ce sustine autorea articolului si locul unde a publicat articolul.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

locul unde a publicat articolul.
Kotaku? Kotaku e plin de articole de genul asta de cativa ani. Nu e un site care merita sa mai fie luat in serios.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Waaagh! » Wed Jul 16, 2014 9:53 am wrote:Ce ma distreaza acriturile astea care nu gasesc sensul vietii, iar cand bate menopauza la usa isi aduc aminte subit de un tristangiu din tinerete care intre timp a devenit hombre, si realizeaza ca de fapt a fost VIOL. :lol:
daca o futea nu mai comenta acum, dar ala fiind incapabil a lasat samanta de frustrare
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

cg1700 » 16 Jul 2014, 10:48 wrote:Bun venit in industria moderna a jocurilor unde pseudofeministele si SJW de pe tumblr au cea mai puternica voce. Cui ii pasa de jocuri in sine? E mult mai important ca nu ai personaje gay in joc.
Acum fiecare protagonist trebuie sa fie:

-negru/asiatic/mexican sau toate 3 (nu trebuie sa fie alb!)
-gay sau bisexual (nu conteaza daca sexualitatea nu are niciun rol in joc, tot trebuie mentionat ca e gay)
-transexual (pentru ca diversitate!)

M-a enervat enorm scandalul cu AC Unity. SJW's care nu au niciun habar de istoria jocurilor cu personaje de gen feminin si cat de diverse sunt. Chiar am avut un argument cu un SJW pe un alt forum. Binenteles nu avea habar de jocuri dar Ubisoft tot erau misogini. I-am explicat despre personaje, si reactia lui a fost gen ''Ah ok that's cool.'' Si 3 postari mai tarziu a inceput din nou cat de misogini sunt cei de la Ubisoft. Deci mi-am pierdut vremea degeaba cu acel nenorocit. Macar 4chan a facut ceva bun si a atacat tumblr ca merita.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ma apucasem sa citesc articolul, dar am realizat ca am facut o greseala. Cine e autorul? Hai sa scrollez inapoi... siiiiii Patricia Hernandez.

Nope, no, nada, never, get that shit away from me. Asta nu vorbeste despre jocuri, e doar o social justice activist care posteaza pe un blog [kotaku ar putea bine-merci sa fie doar asta] si isi impinge o agenda, asa cum sunt destui din pacate.
ola small dickie
Big Daddy

damn, iar n-am habar. de data asta asta n-am habar ce-i kotaku sau SJW si Patricia Hernandez am dat pe google doar primii 2 termeni. am vazut ca kotaku e un site despre jocuri si sjw un...termen...concept...aparut de ce? pt ce? ma duc sa-mi cumpar iar un buchet de flori ca premiu. how i love my ignorant life. nici tumblr nu-s sigur, am impresia ca e un site unde poti sa pui poze and shit, ceva gen mini-blog.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sunt unele chestii dragute pe tumblr, dar ingropate sub extrem de mult gunoi. Cam ca bulgarele de aur pe care il gasesti dupa ce treci prin sita trei basculante de baragan.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

chestronycs si prietenii lui parca aveau un tumblr la situl lor tzeeeac. cred. m-am uitat de cateva ori pe el, erau niste poze simpatice. cam asta e experienta mea cu tumblr.
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

Daca vrei sa inveti depre tumblr Ola. :ugeek:
phpBB [video]

phpBB [video]
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Spadasin » Wed Jul 16, 2014 1:29 pm wrote:
cg1700 » 16 Jul 2014, 10:48 wrote:Bun venit in industria moderna a jocurilor unde pseudofeministele si SJW de pe tumblr au cea mai puternica voce. Cui ii pasa de jocuri in sine? E mult mai important ca nu ai personaje gay in joc.
Acum fiecare protagonist trebuie sa fie:

-negru/asiatic/mexican sau toate 3 (nu trebuie sa fie alb!)
-gay sau bisexual (nu conteaza daca sexualitatea nu are niciun rol in joc, tot trebuie mentionat ca e gay)
-transexual (pentru ca diversitate!)

M-a enervat enorm scandalul cu AC Unity. SJW's care nu au niciun habar de istoria jocurilor cu personaje de gen feminin si cat de diverse sunt. Chiar am avut un argument cu un SJW pe un alt forum. Binenteles nu avea habar de jocuri dar Ubisoft tot erau misogini. I-am explicat despre personaje, si reactia lui a fost gen ''Ah ok that's cool.'' Si 3 postari mai tarziu a inceput din nou cat de misogini sunt cei de la Ubisoft. Deci mi-am pierdut vremea degeaba cu acel nenorocit. Macar 4chan a facut ceva bun si a atacat tumblr ca merita.
Eu zic ca am putea avea putina diversitate in jocuri mai ales la capitolul personaje principale. Misoginismul si o gramada de stereotipuri (multe ofensatoare) sunt prezente in jocuri probabil de la origini. Problema e ca aia care se simt butthurt suficient de tare incat sa faca scandal pe tema asta par foarte rupti de "realitatea" jocurilor video. O chestie similara a fost scandalul cu Penny Arcade si Dickwolves.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Image
New phone, Houthis

Soundcloud
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Cred ca ne-am lamurit de acest subiect, deja ii oferim acestei tipe mult mai multa atentie decat merita.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Urasc ca mizerii de genul asta exista, si mai rau, ca au atatia adepti

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Zombie, pana la urma este o chestiune mai degraba filizofica: preferi sa traiesti in mizerie stiind ca exista acolo o combinatie de determinare, autodepasire, inteligenta si noroc care te poate conduce la victorie totala si pe care trebuie sa o cauti toata viata? sau preferi sa stii ca locul tau de rotita mica in schema mare este asigurat si asta este tot ce poti spera in mai bine de la viata? They don't say "ignorance is bliss" without good reason - the morons are always the happiest of people.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ai dreptate in felul tau, dar tot ma racaie rau de tot mizeriile de genul asta. Nu de alta, dar ignora abuzurile si crimele odioase intreprinse de acel regim, in timp ce critica prezentul pentru ca "lol oamenii sunt someri si la conducere sunt hoti". Ma rog, e cherrypicking de cel mai inalt nivel, yes I am mad, dar cel mai tare ma enerveaza ca unii cred sincer ca ce era inainte era frumos si minunat, dar acuma totul s-a dus de rapa
Post Reply

Return to “Colțul vesel”