The Help Thread

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Re: The Help Thread

Post by SnipeRulz »

A dat cineva examenul de certificare Oracle pt Java? Daca da, PM me pls (am niste nelamuriri)
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

Urmeaza sa ma mut in Dristor (Bucuresti). Sa imi pun net la RDS / UPC sau exista o alternativa mai buna?

LE: upc nu prea mi se pare ca are o oferta ok
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

N-am jucat campaniile Heroes3. Exista vreo campanie care sa se joace cu Necromancerii? Am tot jucat plansi normale in ultimul timp numai cu Necromancerii si aveam chef si de o campanie cu ei daca exista.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Exista Rise of a Necromancer in Shadow of Death, dar trebuie terminate primele 4 campanii ca sa ii faci unlock. Bine, poti sa folosesti un cheat-ul de instant win daca vrei sa le dai skip.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

multumesc
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Stie cineva vreun magazin online unde pot gasi un adaptor de controller wireless xbox 360 pt pc?
In afara de okazii/mercador/etc
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

thanks
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Am nevoie de un domeniu .com pentru stiti-voi-ce. Nu am mai cumparat niciodata unul. Imi poate recomanda cineva un site ok? As vrea sa fie cat mai putin hassle posibil pentru mine in ceea ce priveste setarile or whatever.
I'm livin' in a love shadow
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

@Chester,

Clasic, goDaddy. Sau... clasic hipsteresc: 1&1.
Eu am prins o oferta draguta la goDaddy, ceva de genul 1eur .com-ul in primul an si 9 eur anonimitatea whois / an
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

GoDaddy sunt aia care aveau reclamele cu Van Damme, nu? Un punct forte. E absolut necesara protectia aia?
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

Nu cunosc f multe detalii dar treaba sta cam asa:

Ca sa fie treaba cat mai sigura ( as in, sa nu iti fure cineva domeniul ) e ideal sa furnizezi datele tale, inclusiv adresa de acasa. Serviciile de hosting iti ofera posibilitatea de a pastra aceste date anonime. For a fee.

Repet si subliniez ca: NU STIU cat de ... multe sanse sunt sa-ti faca cineva take over la un domeniu, daca pui niste date aiurea.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lol. Ce muiala mi-am luat. Am prins si eu oferta cu 4 lei la GoDaddy, ca apoi sa constat ca Wordpress nu te lasa sa-ti pui domeniu decat daca platesti $13/an. :lol: Anyway, mersi de pont.
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

Oh, snap :( Imi pare rau. Daca vrei recomandare si de hosting, let me know :))
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Semyaza wrote:Nu cunosc f multe detalii dar treaba sta cam asa:

Ca sa fie treaba cat mai sigura ( as in, sa nu iti fure cineva domeniul ) e ideal sa furnizezi datele tale, inclusiv adresa de acasa. Serviciile de hosting iti ofera posibilitatea de a pastra aceste date anonime. For a fee.
Depinde de domeniu. De exemplu, domeniile .eu nu îți expun decât adresa de e-mail în WHOIS. Pentru domeniile .com trebuie să plătești vreo 3 dolari în plus ca să îți ascundă datele. Domeniile .onion sunt gratuite și anonime. :)
chestr0ny wrote:Am nevoie de un domeniu .com pentru stiti-voi-ce. Nu am mai cumparat niciodata unul. Imi poate recomanda cineva un site ok? As vrea sa fie cat mai putin hassle posibil pentru mine in ceea ce priveste setarile or whatever.
Mie-mi plac https://www.namecheap.com/ - domenii ieftine, interfață user-friendly și servicii gratuite precum DNS (static și dinamic) și email forwarding. Și https://www.gandi.net/ îmi plac, dar prețurile lor s-ar putea să fie mai mari.
chestr0ny wrote:Wordpress nu te lasa sa-ti pui domeniu decat daca platesti $13/an.
Wordpress e liber și gratuit. E ceva mai complicat, dar poți găzdui un site Wordpress și de acasă, pe domeniul tău, nu trebuie să te legi de wordpress.com.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Meh, too late. Am platit deja. Poate la anu', cand se face reinnoirea.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Am nevoie sa imi fac un pat la comanda din moment ce dimensiunea pe care o caut nu se gaseste usor (120x200); imi puteti recomanda o firma/un nea prin Bucuresti care sa nu aibe preturi exorbitante?
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Salteaua o ai? am un prieten care si-a facut singur un pat atipic, cu pal, o bormasina, un fierastrau pendular, un profil metalic-doua... e ceva mai indemanatic decat media, dar nu e tamplar.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Nu, o sa-mi bat mai incolo capul cu salteaua.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lal. Pai iti sugerez intai sa vezi daca exista saltele la dimensiunea aia, altfel o sa ne intrebi daca stim pe cineva care face si saltele la comanda.
Post Reply

Return to “Cafenea”