Forum Nivelul 3

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
tnt
Hammer Haunt

Re: Forum Nivelul 2

Post by tnt »

astea unde le pun? in hosts file din \System32\drivers\etc ?

google e blocat aici, daca pun astea mai merge ceva?
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Local Area Connection - Properties - Internet Protocol Version 4 - General si acolo ai DNS automat sau manual

eu le am puse pe astea :
208.67.222.222
208.67.220.220

Sunt de la OpenDNS
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

tnt wrote:de multe ori nu pot intra pe forum decat prin VPN, care e faza?
Oh wow... Ne-au blocat în China. Mă simt onorat. Mă întreb din cauza cărui thread am ajuns pe blacklist.

Să ne spui dacă funcționează sugestia cu DNS-ul. Posibil să fie blocat IP-ul (sau chiar certificatul), caz în care nu o să funcționeze. De fapt, dacă nu folosești DNSCrypt, ăștia îți pot modifica pe traseu răspunsurile DNS. Vezi să nu pună autoritățile ochii pe tine fiindcă umbli pe site-uri subversive :).

Ai grijă și cu VPN-ul, să nu ai DNS leaks. Poți verifica pe site-urile astea:
https://www.dnsleaktest.com/
https://www.grc.com/dns/dns.htm
https://www.dns-oarc.net/oarc/services/dnsentropy
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Eu mă întreb din cauza cărui user am ajuns pe blacklist. Mă întreb retoric. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Cred că nu le-a plăcut de ola small dickie, are el ceva împotriva regimului chinez. :)
ola small dickie
Big Daddy

Am si o sa am cat va fi nevoie. As fi onorat daca au blocat din cauza mea :))) Oare dizidenti chinezi au citit scrierile mele anti sistemul din China in limba romana pe un forum al unei reviste de jocuri din Romania? Sau poate oameni ai puterii? :))
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

s-au saturat de stereotipurile atribuite poporului lor asa ca filtreaza anumite expresii de genul, cum ar fi "small dickie".
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

marvas wrote:s-au saturat de stereotipurile atribuite poporului lor asa ca filtreaza anumite expresii de genul, cum ar fi "small dickie".
Image
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Huh? Sa-i fi subestimat chiar asa tare?

Am incercat solutiile cu DNS, nu merge. Poate trebuia sa le pun in admin panelul ala de la router (sunt conectat la un WiFi cu gigantica viteza de 1mb/s), dar dracu stie cum te mai loghezi si in ala, care e parola s.a.m.d., de sunat la ISP nu ma obosesc pt ca ar fi lost in translation si nici nu stiu pe numele cui e contractul sau adresa in chineza. In Shanghai la agentia de informare turisti nu stiau aia engleza, dapai la un net provider.
Pare-se ca n-am dns leaks.

Dar tot imi vine greu sa cred ca stau astia calare sa urmareasca si ultimul forum de pe net, ma gandesc ca ar putea fi ceva facut automat, sa sune clopotelul la anumite keywords or smth, dar totusi...
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Umblatul la router nu o să te ajute, dacă dnsleaktest.com confirmă că folosești serverul DNS pe care l-ai setat, tot ce mai poți face în legătură cu DNS-ul e să folosești dnscrypt.

Probabil că au cenzurat forumul fiindcă a apărut pe motoarele de căutare pentru site-uri .onion. Sau, da, or fi dat crawler-ele lor peste unele cuvinte cheie.
ola small dickie
Big Daddy

Ana are mere.

Marvas, poti sa imi mai dai un ban acum, am mai scris o propozitie. Conform regulamentului inventat de tine special pentru ola small dickie am indeplinit toate conditiile pentru inca un ban. Ma cheama ola small dickie si am scris ceva. Sari cu banul. De acum te si anunt cand e cazul sa mai tragi una.

Serios, mai exista cineva care sa-l scoata pe marvas de la moderatori sau mai continuam sarada asta ieftina? Amuzant e ca marvas are impresia ca este un moderator model, care respecta legea mai mult decat orice. Cand colo el e cel mai subiectiv, partinitor si vindicativ moderator al forumului level de la brutalistu incoace.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

lol. Ce penibil. :lol:
ola small dickie
Big Daddy

hey clau-gol, am o idee. cedeaza nervos si cauta niste injuraturi pe internet si alcatuieste cateva mesaje private
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Nu meriti timpul irosit pentru a face asta. :lol:
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ola small dickie wrote:Cand colo el e cel mai subiectiv, partinitor si vindicativ moderator al forumului level de la brutalistu incoace.
daca prin asta te referi la faptul ca majoritatea off-topicului pe care il faci il las sa treaca fara avertisment si ca de obicei primesti numarul minim de zile la ban, atunci ma declar vinovat. Ar fi cazul sa-ti mai si asumi responsabilitatea pentru lucrurile pe care le zici.

Serios, mai exista cineva care sa ii dea avertismente si ban-uri lui ola de fiecare data cand merita sau mai continuam sarada asta ieftina? Amuzant e ca ola are impresia ca este un user model, care isi respecta colegii de forum mai mult decat orice. Cand colo e cel mai off-topic, flamer si plangacios user al forumului level de la brutalistu incoace.

Moving on.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Chiar voiam sa adaug ca marvas (fara a fi neaparat moderatorul meu preferat) e singurul care reuseste sa-l mai tina pe ola sub control de la a deversa shitposting pe unde apuca. Acelasi lucru l-a facut si cu brutalistu inainte ca acesta sa plece de buna voie. :D
Poate avem noroc si de data asta.
Au fost 3 zile foarte linistite pe forum.
/offtopic.
ola small dickie
Big Daddy

@marvas.

Las-o moarta. Macar recunoaste ca te irita userul ola small dickie. Asta se vede si din postarile tale. "ooo ola small dickie are ceva cu numele acestui joc, ooo ola small dickie a zis nu stiu ce,ooooo sunt obsedat de ola small dickie". daca vrei iti adun cu citate obsesia ta. E ceva subiectiv, las-o ca macane. Altii fac la fel ca mine daca nu si mai si si n-ai nicio treaba cu ei. Asa ca las-o. E ok, toti avem cate o obsesie.

Numai eu am trimis o gramada de reporturi la postari ale altora care fac ce zici tu ca fac eu. Si reactia ta, lulu, mucles. Dar la ola small dickie...ehehhee altceva.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Eu sunt mulțumit de moderatorul marvas. Deși nu cred că e doar meritul lui, 90% din cazurile unde am dat report au fost soluționate rapid prin warn sau ban.
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Si pe mine m-ar satisface marvas 90 la suta. Daca mi-as da auto-report la postari. Le-ar solutina mega rapid si eficient prin warn sau ban. Numai pe meritul lui. O sa lucram in echipa de acum.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

internets very srs business
I'm livin' in a love shadow
Post Reply

Return to “Sugestii Forum & Site”