Anime

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
Anne
I mean business

Re: Anime

Post by Anne »

Uhm...topicul acesta este exclusiv pentru anime series sau se accepta si anime movies? Eu-s fan filme anime mai mult, dar vizionez egal si serii si filme.
Image Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Everything goes. Anime, manga, etc.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Daca aveti chef de un film bunicel, bagati Kimi No Na Wa. Si daca gasiti Koe No Katachi subbed in engleza, dati si la baiatu' :oops:
Anne
I mean business

Post by Anne »

N-aveam idee ca Makoto Shinkai a scos un film nou in 2016, l-am pus pe lista. Si daca tot vorbim de Shinkai, cine n-a vazut Garden of Words, tre s-o faca urgent! Alte filme de el pe care le recomand sunt:
-Hoshi no Koe (Voices of a Distant Star)
-Hoshi wo Ou Kodomo (Children Who Chase Lost Voices)
-Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (The Place Promised in Our Early Days)
-Byousoku 5 Centimeter (5 Centimeters per Second) - primul film vizionat de mine;

phpBB [video]

Din cate am citit Koe No Katachi nu a aparut DVD/Bluray. Inca.
Image Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Desi prefer alte stiluri de animatie, I gotta say: best art in anime. BTW: Kimi No Na Wa e al doilea film in topul celor mai profitabile filme anime din istorie, si e aproape de a intrece Spirited Away. Do watch.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Eu astept sa iasa pe BluRay mai intai.
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Saw all of Makoto Shinkai, dar cum zice cg, e fain sa le vezi high qual. La short-uri e mai greu ca alea nu se gasesc asa. Si da, e funny ca tot declara cum e mare fan Miyazaki, iar acum a explodat si el pe bune din punct de vedere al popularitatii.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Anne
I mean business

Post by Anne »

Ieri a fost ziua de nastere a lui Miyazaki bhaaaaa, dar mi-era prea lene sa va zic, asa ca v-am spus acum.
Image Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Eu mi-am petrecut ultimele cateva luni maratonand Gundam. Am reusit pana acum sa termin tot ce e animat in setting-ul Universal Century + G Gundam si sper ca pana la sfarsitul anului asta sa le vad pe toate.
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Tried it, gave up. Nu am rezistat la atata mecha, imi place in doze mici.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Am comandat azi primul volum din Bakemonogatari si primul volum din Zaregoto. E fain ca au inceput in sfarsit sa lanseze cartile lui Nisio in engleza.
Image
Anne
I mean business

Post by Anne »

Am vazut azi Kimi No Na Wa. Deci ultimele 20 de minute am stat numai in lacrimat si asteptam sa vad ce se intampla, am stat ca pe ace, filmul e magnific, iti trezeste sentimente demult uitate, te sensibilizeaza la maximum. MAI VREAU!

Cine a vazut Hotarubi no mori e?

phpBB [video]
Image Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am incheiat seria Higurashi, per total a fost marfa buna. Cu privire la Koe no Kataki pe site-urile de streaming am gasit doar preview-uri subtitrate. Nu s-a lansat oficial sau cum?
Intre timp, astept sa iasa Violet Evergarden si as vrea sa-mi fac timp pentru Kimi No Na Wa.
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

M-as uita la un anime futurist. Nu prea-s fan anime, am vazut doar Death Note si Akira. Mi s-au parut de luat in seama Neon Genesis Evangelion, Ghost in the Shell: Standalone Complex si poate Cowboy Bebop. Sunt ok astea? Cu care sa incep? Mai sunt si altele interesante si populare?
I'm livin' in a love shadow
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Sunt ok toate trei. Doar sa nu incepi cu Evangelion. Ia-o incet cu Gits sau Cowboy Bebop intai.
Image
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Cu Cowboy Bebop dintre acelea 3. De gits nu stiu dar neon genesis e mai mult pentru fani anime plus ca nu e chiar futurist

Poti incerca si Trigun daca iti place Cowboy-ul. SF-uri mai recente ar fi Psycho-Pass, Steins Gate de care nu stiu ce sa spun fiindca nu le-am vazut. Un pic mai de demult Ergo Proxy, Tehnoryze poate; nu mai imi vin altele in minte. Stiu ca Steins Gate e foarte slow la inceput.

Incearca si Serial Experiments Lain, ajunge sa te uiti la cateva episoade ca sa intelegi cam ce fel de serial este. Daca iti place poti incerca si Tehnoryze si Ergo Proxy

P.S: Pe cowboy bebop poti sa-l vezi dubbed daca vrei. Trigun cred ca poate fi considerat entry-level deci you can't miss there. Oricum depinde ce fel de SF vrei
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 12 Jan 2017, 15:36, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Aeon Flux e misto?
I'm livin' in a love shadow
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

E mai mult cartoon decat anime (in sensul ca e western ca stil, temperament etc.)

Altceva nu prea stiu despre el. Ar fi cica 'pretentious' dar nu l-am vazut plus ca asta e o chestie subiectiva

Dar da, pare misto
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

@Chester
Incearca Gundam Thunderbolt. E short and sweet.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Recomand si eu Outlaw Star si Space Dandy. Space Dandy e regizat de Shinichiro Watanabe, responsabil pt Cowboy Bebop si Samurai Champloo. Outlaw Star e similar ca gen cu CB si Trigun ("space western").
Last edited by joonior_bmf on 12 Jan 2017, 16:18, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”