phpBB [video]
Game of Thrones
Re: Game of Thrones
Jon Snow looks pretty dead to me.
so did HesusApollyon wrote:Jon Snow looks pretty dead to me.

Neah, I'm pretty sure Jon is dead. But at least Cersei kicks ass!zme-ul wrote:so did HesusApollyon wrote:Jon Snow looks pretty dead to me.
John Snow o sa fie adus la viata de regele zombilor cu ochi albastri precum aveau stramosii daci, numa ca, avand sange de proto-dac in el, o sa isi pastreze identitatea de om ce s-a nascut in spatiul danubiano-carpato-targul de floci-pontic si o sa preia el comanda armatelor de pășitori albi si o sa infaptuiasca Marea Unire din care va rezulta Westerosu Mare, prin alipirea la Westeros a Westerosului De Peste Zid cat si a Westerosului De Peste Prut.
Daenerys ramane peste ocean unde intemeiaza Statele Unite ale Dragonilor, un regat unde sclavia a fost abolita...daca esti alb.
Arya Stark e tot la munca in strainatate, strange banii ca atunci cand se intoarce acasa sa bage dedicatii la lautari de sa-i moara toti dusmanii.
Daenerys ramane peste ocean unde intemeiaza Statele Unite ale Dragonilor, un regat unde sclavia a fost abolita...daca esti alb.
Arya Stark e tot la munca in strainatate, strange banii ca atunci cand se intoarce acasa sa bage dedicatii la lautari de sa-i moara toti dusmanii.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Lol ce coif si-a tras Mace Tyrell

Well, that was interesting.
Spoiler:
Sa-l vedem si cat ramane in "viata".
toate pitzipoacele ce oracaiau cand Dean s-a trezit mai al draq decat insusi dracu al mare, erau toate ude in noaptea de Pasti
Asta, cred.
Eram excited, dar recunosc ca, vazand in final faza, mi s-a parut foarte cheap si basita. Oh well.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Tot ce s-a intamplat in astea doua episoade pare cheap si basit. Mi se pare clar ca astia incearca sa zboare prin ploturi, nu mai exista nici un build up si totul e facut in graba.
Roose Bolton e omorat intr-un mod absolut penibil. Adica vrei sa-mi spui ca un individ inteligent precum Roose, care pare suficient da capabil incat sa-si citeasca dusmanii si care a aratat in repetate randuri ca-l vede pe Ramsay ca pe un dement insetat de sange se lasa asa de usor pacalit de catre acelasi fiu dement insetat de sange? Nu mai zic de motivatia lui Karstark ala, care s-a alaturat lui Bolton ca sa razbune moartea tatalui sau, asa ca e perfect logic ca nu are nici o problema cand Ramsay isi asasineaza tatal in prezenta sa.
Din aceeasi categorie ei si toata imbecilitatea cu Sandsnakes. Aia razbuna moartea lui Oberyn, mort in lupta dreapta, prin asasinarea intregii sale familii. Great plan there!
Alta moarte imbecila e a lui Balon Greyjoy. Inteleg ideea ca ala era un lider complet incapabil, dar toata scena reintalnirii cu frate-su e de mai mare rasul. Amandoi se balangane pe podul ala de sfoara in timp ce Euron vorbeste precum un fedorist dus cu pluta si in final "lupta" aia mai mult m-a facut sa rad decat sa imi zic "moama ce tare e Euron!".
Apoi eu nu inteleg ce naiba fac astia cu Davos. In episodul 1 el spune clar ca Nea Ion e mort, stim deja de dinainte ca e sceptic si nu crede in religie si nici simpatie pentru Melly Sanders n-are. Asa ca e tare ciudat ca in episodul 2 dintr-o data se roaga de aia sa faca niste hocus pocus, ii vorbeste precum un prieten si uita complet de faptul ca religia ei i-a omorat fiul, a omorat-o pe Shireen si l-a omorat si pe Stannis oarecum.
Singurele scene care au fost ok au fost cele cu Theon, High Sparrow cu Jaime, Tommen cu Cersei si Tyrion cu dragonii. In rest astia care fac serialul s-au abatut rau de tot de la modul in care se prezenta serialul prin primele sezoane, cu dialoguri bune si dezvoltarea personajelor facuta intr-un mod natural.
Roose Bolton e omorat intr-un mod absolut penibil. Adica vrei sa-mi spui ca un individ inteligent precum Roose, care pare suficient da capabil incat sa-si citeasca dusmanii si care a aratat in repetate randuri ca-l vede pe Ramsay ca pe un dement insetat de sange se lasa asa de usor pacalit de catre acelasi fiu dement insetat de sange? Nu mai zic de motivatia lui Karstark ala, care s-a alaturat lui Bolton ca sa razbune moartea tatalui sau, asa ca e perfect logic ca nu are nici o problema cand Ramsay isi asasineaza tatal in prezenta sa.
Din aceeasi categorie ei si toata imbecilitatea cu Sandsnakes. Aia razbuna moartea lui Oberyn, mort in lupta dreapta, prin asasinarea intregii sale familii. Great plan there!
Alta moarte imbecila e a lui Balon Greyjoy. Inteleg ideea ca ala era un lider complet incapabil, dar toata scena reintalnirii cu frate-su e de mai mare rasul. Amandoi se balangane pe podul ala de sfoara in timp ce Euron vorbeste precum un fedorist dus cu pluta si in final "lupta" aia mai mult m-a facut sa rad decat sa imi zic "moama ce tare e Euron!".
Apoi eu nu inteleg ce naiba fac astia cu Davos. In episodul 1 el spune clar ca Nea Ion e mort, stim deja de dinainte ca e sceptic si nu crede in religie si nici simpatie pentru Melly Sanders n-are. Asa ca e tare ciudat ca in episodul 2 dintr-o data se roaga de aia sa faca niste hocus pocus, ii vorbeste precum un prieten si uita complet de faptul ca religia ei i-a omorat fiul, a omorat-o pe Shireen si l-a omorat si pe Stannis oarecum.
Singurele scene care au fost ok au fost cele cu Theon, High Sparrow cu Jaime, Tommen cu Cersei si Tyrion cu dragonii. In rest astia care fac serialul s-au abatut rau de tot de la modul in care se prezenta serialul prin primele sezoane, cu dialoguri bune si dezvoltarea personajelor facuta intr-un mod natural.
Unul dintre cele mai bune episoade pe care le-am vazut de o vreme. Nu pentru "revealul" final, care era acceptat ca si fact de multa vreme in comunitate, dar pentru pacing-ul general, n-au mai fost inghesuite atatea story arc-uri intr-un episod, si au fost lasate sa progresese intr-un ritm mai natural fiecare. Unele luand intorsaturi dramatice, altele avansand relaxat, cu rabdare. Imi place ca mai incap si scene care dezvolta personajele fara sa fie nevoie sa vina cu un twist de 180 de grade, cum a fost cea cu Sansa si Theon.
Sure, mai sunt si niste story arc-uri care sunt mai putin interesante, cum ar fi cel al Aryei, situatia ei atat de detasata de restul show-ului, si-n plus mai e si al naibii de confuza. Meh. Apoi Ramsay, mie unul nu mi-a placut de la bun inceput. E prea "breaking the 4th wall", zici ca mereu se da in spectacol pentru audienta, nu pare un personaj real. Sunt dezamagit ca Roose nu a prevazut ce se va intampla, si in plus ii mai si flutura chestia cu fiul Waldei pe la nas. Makes no sense.
In schimb scena cu Jaime si High Sparrow a fost incredibila. Punctul forte al episodului.
Sure, mai sunt si niste story arc-uri care sunt mai putin interesante, cum ar fi cel al Aryei, situatia ei atat de detasata de restul show-ului, si-n plus mai e si al naibii de confuza. Meh. Apoi Ramsay, mie unul nu mi-a placut de la bun inceput. E prea "breaking the 4th wall", zici ca mereu se da in spectacol pentru audienta, nu pare un personaj real. Sunt dezamagit ca Roose nu a prevazut ce se va intampla, si in plus ii mai si flutura chestia cu fiul Waldei pe la nas. Makes no sense.
In schimb scena cu Jaime si High Sparrow a fost incredibila. Punctul forte al episodului.
daca-mi aduc aminte din carti, "confruntarea" aia cu Euron nu are loc; Balon "isi ia zborul" de pe pasarela intr-un fel de mini-tornadaDarthZombie wrote:Alta moarte imbecila e a lui Balon Greyjoy. Inteleg ideea ca ala era un lider complet incapabil, dar toata scena reintalnirii cu frate-su e de mai mare rasul. Amandoi se balangane pe podul ala de sfoara in timp ce Euron vorbeste precum un fedorist dus cu pluta si in final "lupta" aia mai mult m-a facut sa rad decat sa imi zic "moama ce tare e Euron!".
In carti circumstantele reale ale mortii lui Balon nu sunt cunoscute, tot ce se stie e ca a cazut de pe un pod.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Sunt constient ca-s destule lucruri diferite de carti. Cum am mai spus pe tema asta, mi-e indiferent cat se abat de la materialul-sursa atata vreme cat acele schimbari au sens. Eu n-am exagerat, chiar am ras la scena mortii lui Balon care mi s-a parut ridicola si previzibla.