Per total am investit ~30 euro din banii mei de cand joc CS GO. In general deschid 2 cutii/saptamana (drop rate). Am avut bulan saptamana asta, si cu banii de pe primul cutit I went crazy (pe langa jocuri, am mai luat niste cutii). Dar am continuat sa am bulan, si am mai nimerit 2 cutite
Laudati-va
Re: Laudati-va
Nu-ti pica daca joci cateva ore. Iti pica cutii, cutiile le deschizi cu keys care costa bani. Sansele sa-ti pice cutit in cutii sunt foarte mici. Aproape nule, comparativ cu restul skin-urilor. De-aia sunt asa scumpe.
Per total am investit ~30 euro din banii mei de cand joc CS GO. In general deschid 2 cutii/saptamana (drop rate). Am avut bulan saptamana asta, si cu banii de pe primul cutit I went crazy (pe langa jocuri, am mai luat niste cutii). Dar am continuat sa am bulan, si am mai nimerit 2 cutite
Cutitul de sus l-am primit dintr-o cutie pe care am deschis-o ca "nah, hai ca una extra nu strica". So yeah, dupa ce-l vand o sa fiu back up again, cu vreo 180 euro in cont (din cauza Gabentaxa).
Mi-am luat si eu acelasi model. Ajunge maine probabilCimitri » Tue Feb 03, 2015 10:06 pm wrote:Dudes..it's heaphone buying time.
LE:
Dap, sunt misto. Primul joc, prima acuzatie de wallhacks
Prima data cand cineva imi face un video to go with the music. VHS cu surf si beach babes bagat printr-un proiector si Tachyons+ si alte mizerii, distorsionat, chopped&screwed and pasted back together.
p chill vibes
I'm livin' in a love shadow
Best. Gift. Ever.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Ti-ai luat kraken?Pătrunjelu' » Fri Feb 20, 2015 6:25 am wrote:Mi-am luat si eu acelasi model. Ajunge maine probabilCimitri » Tue Feb 03, 2015 10:06 pm wrote:Dudes..it's heaphone buying time.Hope it's as good as people say.
LE:
Dap, sunt misto. Primul joc, prima acuzatie de wallhacksThx.
Sa le stapanesti sanatos!!!
I'm done upgrading my PC for now. Am terminat upgrade-ul cu:
http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming ... lue-black/
http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming ... lue-black/
Tastatura de 900 de lei. Ok. Grabs popcorn...
Sa-mi ziceti cand incepeti ca sa fug.
Ce înseamnă să nu fumezi.
First I was like GG, then I see Roccat and i'm like mkay.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- ola small dickie
- Big Daddy
900 de lei pe o tastatura taiamias momitzele sa fac un stufat
cu așa o tastatură nici eu n-aș ieși din casă să mă întâlnesc cu Burțum. 
REMEMBER CITADEL
N-am avut 900 de lei nici in cele mai nebunesti vise ale mele.
I'm livin' in a love shadow
N-am avut o tastatură nici în cele mai nebunești vise ale mele.
Cand vezi tastatura de 900 lei iti vine sa respiri intr-o punga, dar dup-aia iti aduci aminte ca sunt oameni (multi) pe lumea asta care dau mii de lei pe upgrade de la iPhone x la iPhone x+1 doar de dragul de a avea un telefon cu 2 milimetri mai subtire.
♪
In my defense, nu am mai schimbat tastatura de 7 anirdo » Tue Feb 24, 2015 3:36 pm wrote:Cand vezi tastatura de 900 lei iti vine sa respiri intr-o punga, dar dup-aia iti aduci aminte ca sunt oameni (multi) pe lumea asta care dau mii de lei pe upgrade de la iPhone x la iPhone x+1 doar de dragul de a avea un telefon cu 2 milimetri mai subtire.
Nimic necesar, but hell, vine ziua mea curand si imi permit sa go crazy. Si daca pot sa tinkerez, why not do it.
- ola small dickie
- Big Daddy
O s-o iau si eu pe bunicamea langa mine cand joc Wizardry 8 si o s-o invat sa urle cand vreun personaj din party ajunge cu viata la minim sau cand apare vreun inamic. Poate-l ratez altfel.
Vezi sa-i dai si o lanterna ca sa lumineze 
- ola small dickie
- Big Daddy