Awesome Fails
Re: Awesome Fails
You're just not trying hard enough.
Nu vad care-i problema: nu pot sa respir, bag bixtonim in nas vreo 5, 6, 8, 10 zile cat oi fi racit, si cand observ ca pot sa respir fara el nu mai iau. Fac asta de mai bine de zece ani. Nu de alta dar e naspa sa te trezesti din somn noaptea aproape sufocat pentru ca ai nasul infundat
.

Nu stii nimic.Pătrunjelu' » Wed Sep 24, 2014 9:31 pm wrote:Degetul nu te ajuta cand Dunarea decide sa-si mute cursul prin nasul tau
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa te trezesti noaptea aproape sufocat cand esti racit ca ai nasul infundat? What?
Nu au toti oamenii gura? In cazul meu, in extrem de rarele situatii cand racesc si nu pot sa respir pe nas in timpul somnului, se activeaza o chestie super avansata si creata in milioane de ani de evolutie, probabil nu o au toti, doar alesii. Se numeste respiratul pe gura. Probabil ca la unii nu se activeaza.
Mandru dependent de niciun medicament. Hmmm....nici nu mai tin minte ultima oara cand am racit sau cand m-a durut gatul.

Mandru dependent de niciun medicament. Hmmm....nici nu mai tin minte ultima oara cand am racit sau cand m-a durut gatul.
3 ianuarie 2014, la mine acasa, in timp ce jucam Bang the Bullet. Te dureau capul, gatul si picioarele.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
A fost ultima. Si n-a fost cumva 3 ianuarie 2004?
Nu stiu, probabil fiindca in mod normal nu respir pe gura cand dorm. Sforai noaptea? Poate ca ai reflexul mai format ca mine
.

- ola small dickie
- Big Daddy
Nici eu nu respir pe gura in mod normal. Nici cand dorm nici cand sunt treaz. Dar tin minte din momentele cand eram racit si aveam nasul infundat ca nu ma trezeam noaptea pt ca nu puteam sa respir sau ca aveam senzatia de sufocare. Se facea trecerea lina si inconstienta la respiratul pe gura, fara vreo problema. De sforait mi s-a intamplat foarte rar si pe durata scurta, gen cateva minute. Sa nu fie sleep apnea ce ai patit desi doar de 2 ori e cam putin, probabil ca nu.
Last edited by ola small dickie on 25 Sep 2014, 15:04, edited 2 times in total.
Pai na, eu am patit asta de vreo doua ori, suge rau.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu cand sunt racit mai nasol si am nasul infundat respir pe gura in timpul noptii iar dimineata gatul mi-e varza de uscaciune si usturime. Dar am avut si cateva extrem de rare situatii in care am patit sa ma trezesc in mijlocul noptii cu senzatia ca ma sufoc. Eu ma bucur ca nu am avut niciodata nevoie de Olynth si alte mizerii, suflatul nasului in batiste mi-a fost suficient ca sa respir relativ ok. Si cand eram tzanc raceam destul de des.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Ai noroc, cand sunt racit post sa suflu juma de ora si tot nu o sa se clinteasca nimic acolo.DarthZombie » Thu Sep 25, 2014 5:39 pm wrote:Eu ma bucur ca nu am avut niciodata nevoie de Olynth si alte mizerii, suflatul nasului in batiste mi-a fost suficient ca sa respir relativ ok. Si cand eram tzanc raceam destul de des.
- ola small dickie
- Big Daddy
chastr0ny » Thu Sep 25, 2014 9:20 am wrote:3 ianuarie 2014, la mine acasa, in timp ce jucam Bang the Bullet. Te dureau capul, gatul si picioarele.

Inca nu sunt hotarat daca sa va povestesc sau nu o aventura de-a mea in tara mucilor. Nu stiu daca sunteti pregatiti.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar te rog, spune.
Pana o sa ne destinda Waaagh! cu povestea din tara mucilor, o intrebare: a patit cineva sa se trezeasca cu reflexul respirator in pauza? Mie mi se intimpla uneori treaba asta, intr-o perioada chiar mai des de am inceput sa ma ingrijorez. Ma trezesc si constat ca procesul de inspiratie-expiratie sta pe loc si inspiram dintr-o data ca si cum mi-as fi tinut respiratia, desi dormeam.
- ola small dickie
- Big Daddy
sleep apnea maybe
Ciudat, de cate ori ai patit asta?stef » Fri Sep 26, 2014 2:25 pm wrote:Pana o sa ne destinda Waaagh! cu povestea din tara mucilor, o intrebare: a patit cineva sa se trezeasca cu reflexul respirator in pauza? Mie mi se intimpla uneori treaba asta, intr-o perioada chiar mai des de am inceput sa ma ingrijorez. Ma trezesc si constat ca procesul de inspiratie-expiratie sta pe loc si inspiram dintr-o data ca si cum mi-as fi tinut respiratia, desi dormeam.
Better get that shit checked out, sounds like some neurological shit. Sau esti ipohondru.stef » Fri Sep 26, 2014 1:25 pm wrote:Pana o sa ne destinda Waaagh! cu povestea din tara mucilor, o intrebare: a patit cineva sa se trezeasca cu reflexul respirator in pauza? Mie mi se intimpla uneori treaba asta, intr-o perioada chiar mai des de am inceput sa ma ingrijorez. Ma trezesc si constat ca procesul de inspiratie-expiratie sta pe loc si inspiram dintr-o data ca si cum mi-as fi tinut respiratia, desi dormeam.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled