Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Am iesit si eu azi in parc sa respir aer curat, sa stau langa copaci, sa mananc o inghetata...stiti voi, chestii normale. Betty Ice de la Gradina Publica, inchis. Pe faleza, inchis. In Tiglina, tot inchis. Ten plm d-aici, nu ai unde sa mananci o inghetata in Galati.

Pe TVR2 se dau în direct Premiile Gopo.
Nu am văzut în viața mea așa coktail de incompetență, aroganță și glumițe de grădi. Este absolut fascinant.
Te uiți la o gală de film care practic nu are regie, prezentatorul citește de pe foi, citește făcând greșeli elementare de dicție, spurcește numele invitaților, invitații vin pe scenă și fac glume la care nu râde nimeni, anunță premiul dar muzica intră la maxim înainte să apuce să spună exact pentru cine/ce film e premiul, un prezentator vine și desface plicul uitând că trebuia să anunțe nominalizările mai întâi, intră calupul cu nominalizații pentru rol secundar și unul dintre ei are numai numele scris pentru că organizatorii nu au imagini cu prestația sa din film, prezentatorul vine la câștigător și îi arată ceasul că prea s-a lungit...nu știu, sunt stupefiat. Zici că-i Twilight Zone.
Nu am văzut în viața mea așa coktail de incompetență, aroganță și glumițe de grădi. Este absolut fascinant.
Te uiți la o gală de film care practic nu are regie, prezentatorul citește de pe foi, citește făcând greșeli elementare de dicție, spurcește numele invitaților, invitații vin pe scenă și fac glume la care nu râde nimeni, anunță premiul dar muzica intră la maxim înainte să apuce să spună exact pentru cine/ce film e premiul, un prezentator vine și desface plicul uitând că trebuia să anunțe nominalizările mai întâi, intră calupul cu nominalizații pentru rol secundar și unul dintre ei are numai numele scris pentru că organizatorii nu au imagini cu prestația sa din film, prezentatorul vine la câștigător și îi arată ceasul că prea s-a lungit...nu știu, sunt stupefiat. Zici că-i Twilight Zone.
dump CHA
Si lor o sa li se para ca-s in Twilight Zone cand o sa afle ca au avut un telespectator in seara asta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Tot timpul trebuie apreciat omul care participa la ceva prost/mizerabil, ca apoi sa isi poata avertiza prietenii sa nu faca aceeasi greseala. More power to you, sebas!
In other news, was there ciorba at the Gopo's?
In other news, was there ciorba at the Gopo's?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Măh, la premiul pt cel mai bun rol secundar feminin din 5 nominalizate 4 erau din același film.
CSF???
NCSF!

CSF???
NCSF!
dump CHA
Stiam ca TVR1 a devenit o laba trista, nici nu stiam ca mai exista TVR2.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Am vazut un tonomat Betty ice deschis in tiglina 1 in fata sectieiAnne wrote:Am iesit si eu azi in parc sa respir aer curat, sa stau langa copaci, sa mananc o inghetata...stiti voi, chestii normale. Betty Ice de la Gradina Publica, inchis. Pe faleza, inchis. In Tiglina, tot inchis. Ten plm d-aici, nu ai unde sa mananci o inghetata in Galati.

Poate s-au deschis si-n parc, have fun
Am fost acolo si aveau doar inghetata pe bat. In oale nu aveau inghetata. Pana la urma am mancat din Carrefour
)
Sper sa se deschida toate, acum ca s-a incalzit afara. xD

Sper sa se deschida toate, acum ca s-a incalzit afara. xD

- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Dupa ce termin orele de obicei ma duc sa iau autobuzul dar azi m-am intalnit cu un coleg care mergea cu masina nustiuunde la Billa mi-am zis sa fiu mai (leech)social azi si sa merg cu el (si cu inca unul). OK ne indreptam spre masina dar ma intalnesc cu niste prieteni pe drum si intreb daca nu ma duc ei (cel cu masina sta in acelasi cartier cu mine). Da ok, nu stiu exact la ce ma gandeam ca oricum cu celalalt vroiam sa merg doar ca sa mai vorbim (prefer sa merg singur cu autobuzul tbh)
Acum sunt in masina, un pic cam stramt si aglomerat (cu scaunul lui dat pe spate si toate gentile) dar nu-i bai. Isi conecteaza telefonul la masina ca sa bage muzica si ii zice lu ala care sta langa el sa astepte semnalul ca sa-i dea drumul (am vazut parca ca scria pink floyd si m-am mirat un pic). De fapt era pink guy melodia asta data cam tare cu geamurile jos. Ummm ok, nimeni nu rade (nici nu era vreo cineva deranjat, ca si cum era cel mai normal lucru)
I mean macar de radea cineva
I-am zis sa opreasca ca mi-am amintit ca trebuie sa cumpar ceva de la piata. Si nici macar nu asta urasc azi, asta a fost mai mult de la mine ca ma gandeam ca mai degraba mergeam cu autobuzul (indiferent de chestia cu pink guy)
Nu, astazi si in general ii urasc pe toti care si-au luat carnetul recent, da, pe toti. Toate discutiile tampe despre cum parcheaza nustiucare sau cum conduce ala sau ce masina i-au luat parintii lui nustiucare sau sau sau orice despre masini si condus. Toti care si-au luat carnetul in a 12-a acum au descoperit apa calda de numai despre asta vorbesc. Dar daca ii vezi cum conduc par fericiti? Nu, injura in trafic si nici macar nu injura direct doar asa cat sa se auda in masina de parca trebuie tu sa-i auzi injuraturile nu ala de l-a enervat. Dar tot e misto sa conduci si sa ai masina nu? Macar ca in cativa ani la fel de prost vor conduce dar macar nu o sa mai vorbeasca atat despre asta
Seriously fuck this guys and gals (but mostly guys) if you know what i mean hehe
Pfiu gata, scuze de angst si incoerenta :3
Acum sunt in masina, un pic cam stramt si aglomerat (cu scaunul lui dat pe spate si toate gentile) dar nu-i bai. Isi conecteaza telefonul la masina ca sa bage muzica si ii zice lu ala care sta langa el sa astepte semnalul ca sa-i dea drumul (am vazut parca ca scria pink floyd si m-am mirat un pic). De fapt era pink guy melodia asta data cam tare cu geamurile jos. Ummm ok, nimeni nu rade (nici nu era vreo cineva deranjat, ca si cum era cel mai normal lucru)
I mean macar de radea cineva

Nu, astazi si in general ii urasc pe toti care si-au luat carnetul recent, da, pe toti. Toate discutiile tampe despre cum parcheaza nustiucare sau cum conduce ala sau ce masina i-au luat parintii lui nustiucare sau sau sau orice despre masini si condus. Toti care si-au luat carnetul in a 12-a acum au descoperit apa calda de numai despre asta vorbesc. Dar daca ii vezi cum conduc par fericiti? Nu, injura in trafic si nici macar nu injura direct doar asa cat sa se auda in masina de parca trebuie tu sa-i auzi injuraturile nu ala de l-a enervat. Dar tot e misto sa conduci si sa ai masina nu? Macar ca in cativa ani la fel de prost vor conduce dar macar nu o sa mai vorbeasca atat despre asta
Seriously fuck this guys and gals (but mostly guys) if you know what i mean hehe
Pfiu gata, scuze de angst si incoerenta :3
Eu am venit de nenumarate ori acasa cu un tip al carui stil de a conduce era ca o functie care nu-i diferentiabila in niciun punct.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Io nu am inteles despre ce e postarea lui ferdinand
Dupa 18 ani cam 90% dintre discutiile intre barbati sunt despre masini si condus, you might as well get used to it.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu nu vorbesc niciodata cu prietenii mei despre masini. i-am gasit bine
Azi urasc generalizarile de genul asta (valabile si pentru alte subiecte "barbatesti")Stokkolm wrote:Dupa 18 ani cam 90% dintre discutiile intre barbati sunt despre masini si condus, you might as well get used to it.
Discutiile despre masini sunt ca orice alte discutii daca se deschide subiectul. Nu cred ca sta nimeni ore intregi sa discute exclusiv despre masini.
- DarthZombie
- Dremora Lord
In liceu aveam un coleg care nu iubea masinile, era obsedat de ele. Imi povestea cum avea un perete intreg in camera dedicat colectiei sale de peste 120 de modele la scara [constant in crestere, btw]. Avea des momente in care merge pe strada cu mine sau cu alti colegi si pierdea contactul cu realitatea pentru ca vedea o masina mai rasarita trecand in raza sa vizuala. Se lauda cu faptul ca putea sa recunoasca fiecare masina doar uitandu-se la un eleron, la un spoiler, o usa sau orice bucatica absolut irelevanta iar cand nu l-am crezut a reusit sa demonstreze ca nu doar recunostea modele obscure de masini ci si stia precum o enciclopedie cam orice informatie tehnica despre fiecare masina pe care o ghicea.
Singurul lucru din toata lista asta cu care pot sa simpatizez e colectia de masinute la scara, those are pretty cool chit ca nu-s pasionat de automobile. In timp ce scriam asta i-am facut o vizita profilului sau de Facebook [surpriza-surpriza, n-am pastrat legatura] si am vazut ca jumatate din pozele sale sunt cu el stand langa masini. Cea mai trista chestie din toata povestea asta e ca el momentan conduce un Fiat.
Singurul lucru din toata lista asta cu care pot sa simpatizez e colectia de masinute la scara, those are pretty cool chit ca nu-s pasionat de automobile. In timp ce scriam asta i-am facut o vizita profilului sau de Facebook [surpriza-surpriza, n-am pastrat legatura] si am vazut ca jumatate din pozele sale sunt cu el stand langa masini. Cea mai trista chestie din toata povestea asta e ca el momentan conduce un Fiat.
E foarte bine, cotizeaza la gloria nick-ului meu.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Hey, I like Space Marines, dar nu ma vezi mergand la serviciu/in oras in Corvus Mk VI Armour cu Bolter Pistol si Powerfist. Faptul ca ii plac masinile (mult, foarte mult, exagerat de mult - depine de POV) nu il obliga la a conduce un Aston Martin din filmele cu Sean Connery in rolul lui James Bond.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu e vorba ca Fiat e o masina ieftina, ci ca e o masina proasta chiar si pentru categoria ei de pret. Cred ca ultima oara cand a iesit o masina fiabila din fabrica lor Berlusconi era un licean cu vise marete.