Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
eu ma impart intre Commandos: Behind Enemy Lines si There Is No Game.
Am inceput in ultima luna si Gears of War, Conan, Rage si Syberia (asta ultimul), dar le mai aman.
Ah, si am instalat saptamana asta No One Lives Forever sa ma asigur ca merge pe laptop. Merge!
Am inceput in ultima luna si Gears of War, Conan, Rage si Syberia (asta ultimul), dar le mai aman.
Ah, si am instalat saptamana asta No One Lives Forever sa ma asigur ca merge pe laptop. Merge!
Care Gears of War? Remaster-ul de la original sau vreunul din sequel-uri. Pe la începutul anului am instalat și eu GoW-ul din 2006. A trebuit să sap omega adânc până l-am făcut să meargă adecvat (games for windows live era mort deja de ceva vreme, așa că crack-ul obișnuit nu mai mergea, iar fără cont pe win live, nu ți se salvează progresul). După ce l-am făcut să meargă cum trebuie, am terminat primul capitol și l-am lăsat.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
e originalul pe Xbox. Cred ca am jucat si eu doar primul capitol, dar inca nu m-a prins. Nu stiu daca devine mai bun.
Eh, eu l-a terminat o dată când eram în facultate. L-am jucat pe tot într-o noapte, dar n-am putut înfrânge ultimul boss (am luat pauză câteva ore pentru somn și am răzbit apoi). Ca gameplay rămâne aproximativ la fel pe tot parcursul campaniei, cu mici momente de diversitate.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Si eu l-am terminat acuma multa vreme. Sincer mi se pare super greoi si cam plictisitor. Tin minte ca inamicii erau bullet sponges si stateau si o gramada in cover.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
A trecut mult timp de cand l-am terminat si eu, si nu mai tin minte cum m-am simtit pe moment. Dar stiu sigur ca nu l-am jucat la vremea lui, si vreau sa cred ca de atunci si pana acum genul cover shooter s-a "rafinat" (desi nu sunt convins tbh), si poate din cauza asta pare invechit si monoton. Sper ca nu ma inseala memoria, dar tin minte ca in Level a primit nota foarte buna. Deci a fost ceva de capul lui in epoca respectiva. Daca nu sunteti interesati neaparat de poveste si vreti doar sa jucati ceva de genul asta, recomand sa treceti direct la cel mai recent din serie. Am jucat doar primul si ultimul, deci nu am experienta semnificativa cu Gears, dar pot spune cu siguranta ca dintre ele, 5 se simte mai putin greoi.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Da, deci early onset dementia se mai amana

high praise

high praise
o fi panderat si el la microsoft acolo, zic si eu
glumesc
si eu l-am jucat si imi amintesc chiar aproape de anul de lansare, dar nu m-a prins nici pe mine. dar imi dau seama cum ar putea prinde, nu prea era nimic ca el la vremea aia. cover shooter grimdark cu tipi foarte buff cu arme mari
pe hartie suna bine.
cred ca a prins mult mai bine in US decat in restul lumii, o fi fost ceva cultural thing.
glumesc
si eu l-am jucat si imi amintesc chiar aproape de anul de lansare, dar nu m-a prins nici pe mine. dar imi dau seama cum ar putea prinde, nu prea era nimic ca el la vremea aia. cover shooter grimdark cu tipi foarte buff cu arme mari

cred ca a prins mult mai bine in US decat in restul lumii, o fi fost ceva cultural thing.
A prins la consolisti. Pe vremea aia health regen, 3rd person, barrel roll, auto aim, auto cover, auto retard, etc era raiul pe pamant pt ei, puteau juca in sfarsit un shooter. Intre timp pana si consolistii si-au dat seama ce parnaie de joc e. De fapt ce naiba zic, in mai toate jocurile azi spamezi X-ray vision si barrel roll numai ca-s deghizate in open world, thanks Cliffy B you sweet moron
Va dati seama si la ce nivel era revista Level, in afara de Marius Ghinea bezna mintii ce era pe acolo.

Va dati seama si la ce nivel era revista Level, in afara de Marius Ghinea bezna mintii ce era pe acolo.
Bai nu stiu.. Gears of War 1,2,3 luate impreuna alcatuiesc un tot unitar misto in materie de lore. In rest mna...cover shooter type of game, nu stiu la ce va asteptati.
Ca joc de tip cover shooter eu zic ca e de un 9. Nu imi vin exemple multe in minte mai bune, poate doar Spec Ops. The Line
Ca joc de tip cover shooter eu zic ca e de un 9. Nu imi vin exemple multe in minte mai bune, poate doar Spec Ops. The Line
Spec Ops The Line s-a simtit mult mai bine pe partea de control. Si povestea a reusit sa imi mentina interesul inca de la inceput.
Da, Spec Ops The Line e un joc bun, cu o poveste interesanta care iese putin din sabloanele genului.
bai ce dificil e Commandos. Mai am doar 5 misiuni, presupun ca o sa stau cam vreo 2 ore pe fiecare, nici nu stiu daca il termin anul asta. Dar e satisfacator, fmm.
Da, e foarte misto, desi nu mai are nicio nota de realism dupa atatia ani. Dar logica de joc, mecanicile alea abstracte, sunt super-satisfacatoare odata ce stii cum sa le aplici. N-ai cum sa faci, de ex., ultima misiune in doar 2 ore. E harta prea mare. Desi nu e cea mai dificila dintre ultimele.
SAVARSITU-S-A! Dificil, dar frumos, la fel ca orice lucru care merita facut in viata asta.marvas wrote: 9 Nov 2024, 13:04 bai ce dificil e Commandos. Mai am doar 5 misiuni, presupun ca o sa stau cam vreo 2 ore pe fiecare, nici nu stiu daca il termin anul asta. Dar e satisfacator, fmm.
Am intrat in Commandos: Beyond The Call of Duty.
Later edit: Ai dreptate, juve, ultima misiune nu a fost cea mai grea.
Băi, această jucare de joc este foc.
(jocul e Sakuna: of Rice and Ruin)
(jocul e Sakuna: of Rice and Ruin)
Inteleg ca totusi ai facut-o in 2 ore.marvas wrote: 25 Nov 2024, 16:40 Later edit: Ai dreptate, juve, ultima misiune nu a fost cea mai grea.

Ma joc Red Dead Redemption 1 pe PC. Fata de 2 mi se pare mult mai game-y si fun; e mai degraba un GTA Spaghetti western decat un horse-washing sim. Personaje si dialoguri engaging, dar side-contetul e intr-adevar mai slabut. Asta ma bucura acum, nu prea am stomac recent pentru themepark sandboxes
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
am inceput azi Mafia 1 doar sa vad cum arata remake-ul. Arata fain ba, dar controlul personajului de pe controller ma cam deranjeaza, nu pot alerga cum trebuie cu ciuperca stanga apasata. Am terminat jocul acum multi ani in varianta lui originala, asa ca o sa il las asa in amintire.
In schimb am inceput Mafia 2. Mi se pare ca se misca mult mai bine si intuitiv, deja m-a si cucerit de la primele misiuni ca e foarte in tema cu Craciunul. Pun aici o secventa de pe net:
In schimb am inceput Mafia 2. Mi se pare ca se misca mult mai bine si intuitiv, deja m-a si cucerit de la primele misiuni ca e foarte in tema cu Craciunul. Pun aici o secventa de pe net:
Am jucat toate remake-urile anul trecut, foarte faine. Mafia 2 cred ca mi-a placut si mie cel mai mult. Vezi daca nu poti ajusta butoanele pe controller.