Chestii pe care le urasc azi
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Chestii pe care le urasc azi
Si eu vreau rucsacu. Am mers in fiecare zi saptamana asta la fata de la promotie de la mega image si de abia azi am castigat bateria aia. Vreau sa mai merg pana iau rucsacu. Probabil pt aia par un stalker trist obsedat de ea 

- ola small dickie
- Big Daddy
Am inchis apelul dupa 20 de minute de ascultat melodie sinistra. Mai sun maine.chester wrote:E vineri seara, cine plm sta sa raspunda la telefoane la Heineken.
Ola, eu am tras de doua ori. Evident primul tichet era necastigator si am facut o fata bosumflata, de genu' fha mai lasa-ma inca o data, l-am tras pe al doilea si voila! Asa ca procedeaza cum stii mai bine
)

Eu nu pricep, tipa aia nu mi-ar fi dat mie sa trag doua tichete nici intr-o suta de ani. Dar le da fara numar fetelor care beau o bere la doua saptamani. It ain't right!
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
^Bards have charisma++
Eu azi urasc fulgii aia de la plopi, care plutesc purtati de vant si-mi intra in nas.
Eu azi urasc fulgii aia de la plopi, care plutesc purtati de vant si-mi intra in nas.
S-a incalzit afara, asa ca acum aleile cartierului colcaie de copii iesiti afara la joaca si de mame supraprotectoare iesite afara la supravegheat de joaca, nu cumva sa faca copilul ceva ingrozitor gen sa puna mana pe jos sau sa se catere pe garduri. E o harmalaie ingrozitoare in fiecare zi cand ajung acasa. O cacofonie intensa de zbierete si plansete, presarate cu apostrofarile mamelor grijulii:
LUCAAAAAS! MAI! DA-TE MAI MAMA JOS DE ACOLO! NU PUNE MANA! MAI N-AUZI?! TE BAG IN CASA! MISHUUUU! MISHUUUUUUU!!! TRECI IN CASA! TRECI MAI N-AUZI?! TRECI IN CASA CA IES LA TINE SI TE POCNESC DE NU TE VEZI MAI COPILE MAI DA' TU CHIAR N-AUZI CE MAMA NAIBII?!
Asta in timp ce copiii urla de parca ii taie cineva in doua si se injura unul pe altul. Serios, nu pot sa sun la politie sa le futa o amenda la toate obositele astea? Eu daca ma imbat intr-o seara si bubui muzica ma trezesc cu politia la usa si a doua zi cu vecina de jos explicandu-mi ca ea munceste in ture si nu poate sa doarma pentru ca pisica mea se joaca cu o bila pe parchet (???). Mamele eroine urla in fiecare dupa-amiaza pe ulita si eu ar trebui sa fiu ok cu asta? NU PREA CRED.
Also cine dracu' isi numeste copiii Lucas, Mateo si Mishu? Jesus Christ.
LUCAAAAAS! MAI! DA-TE MAI MAMA JOS DE ACOLO! NU PUNE MANA! MAI N-AUZI?! TE BAG IN CASA! MISHUUUU! MISHUUUUUUU!!! TRECI IN CASA! TRECI MAI N-AUZI?! TRECI IN CASA CA IES LA TINE SI TE POCNESC DE NU TE VEZI MAI COPILE MAI DA' TU CHIAR N-AUZI CE MAMA NAIBII?!
Asta in timp ce copiii urla de parca ii taie cineva in doua si se injura unul pe altul. Serios, nu pot sa sun la politie sa le futa o amenda la toate obositele astea? Eu daca ma imbat intr-o seara si bubui muzica ma trezesc cu politia la usa si a doua zi cu vecina de jos explicandu-mi ca ea munceste in ture si nu poate sa doarma pentru ca pisica mea se joaca cu o bila pe parchet (???). Mamele eroine urla in fiecare dupa-amiaza pe ulita si eu ar trebui sa fiu ok cu asta? NU PREA CRED.
Also cine dracu' isi numeste copiii Lucas, Mateo si Mishu? Jesus Christ.
I'm livin' in a love shadow
Exact Jesus Christ. Suna ca genul de tip care si-ar numi copiii Lucas si Mateo.
I know the feel, ii mai si aud pe astia mici de 10 ani cu "salut boss". Vaidplm, there is no hope.
- ola small dickie
- Big Daddy
asa erati si voi
That's why there never was hope in the first place.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lol, se injura ca la usa cortului si cand eram noi de varsta aia. Idem si pentru urlete si existenta mamelor supraprotectoare.TG wrote:I know the feel, ii mai si aud pe astia mici de 10 ani cu "salut boss". Vaidplm, there is no hope.
In other words, you fags gettin' old.
N-am iesit niciodata la joaca cu parintii dupa mine.ola small dickie wrote:asa erati si voi
Mie unul imi plac glasurile de copii infundate printre blocuri, amestecate cu restul zumzetului urban, creaza o ambianta nostalgica. Mai ales daca se aude si unul batand covoare in departare, e perfect.
Daca s-ar auzi infundat ar fi super, dar racnesc cu totii de rasuna tot cartierul. Cred ca o sa incep sa arunc cu chestii in ei de la balcon.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Uiti de traditionalul individ care mereu are ceva de taiat cu flexul undeva in departare.Stokkolm wrote:N-am iesit niciodata la joaca cu parintii dupa mine.ola small dickie wrote:asa erati si voi
Mie unul imi plac glasurile de copii infundate printre blocuri, amestecate cu restul zumzetului urban, creaza o ambianta nostalgica. Mai ales daca se aude si unul batand covoare in departare, e perfect.
Mi-a ajuns tastatura AnnePro. Nu prea mi-a venit a crede când cei de la UrgentCargus au livrat-o a doua zi după ce a intrat în țară. Ce noroc mă gândeam eu! Tastatura însă bâzâie ca naiba dacă aprind ledurile și unul din șuruburi e vază complet de nu-l mai scoți fără să tai carcasa, așa că nici nu pot să o desfac să văd undeface contact aiurea. Chinese QA folks.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
AnnePro 

Nu e vorba de what you pay for, e vorba de faptul că efectiv nu există pe piața tastatură 60% mecanica care să fie Bluetooth+RGB. Doar custom made cu mânuța ta sau a altui pasionat, caz în care sare de 300-400 de euro.
dump CHA
What? Ce treaba are injuratul cu expresiile de cocalari?DarthZombie wrote:Lol, se injura ca la usa cortului si cand eram noi de varsta aia. Idem si pentru urlete si existenta mamelor supraprotectoare.TG wrote:I know the feel, ii mai si aud pe astia mici de 10 ani cu "salut boss". Vaidplm, there is no hope.
In other words, you fags gettin' old.
Eu sunt curios, Zombie, tu ratai complet subiectul discutiilor si cand erai mic?