Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Magicake
Global Belit

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Magicake »

Credeam ca DAO va fi scurt la fel ca Jade Empire, KOTOR, Mass Effect etc. dar deja ma apropii de 50 de ore si inca mai am main story + secondary quests + DLCs de facut. E luuuung.
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Am pus Pathologic 3 pe hold in mai multe motive. Ma abtin de la impresii partiale; o sa revin la el cu forte mai proaspete candva.

Ma joc acum Stalin's Subway (2005), care pe langa You are Empty e singurul joc plasat in perioada stalinista in care pot sa ma bucur de arhitecturi brutaliste, gameplay mediocru si story ploturi absurde.

Pe langa asta, m-am mai jucat recent Insurgency Sandstorm cu un prieten pentru in incercarea de a retrai putin CoD 4 multiplayer nostalgia; si niste Company of Heroes 2 Ardennes Assault, surprizantor de cozy si old-school in ceea ce priveste o campanie RTS.
Magicake wrote: 27 Jan 2026, 19:21 Credeam ca DAO va fi scurt (...) E luuuung.
Yap. Intr-un fel asta e motivul principal pentru care nu l-am rejucat de ani buni; asta si fiindca din nu stiu ce motive inca tin prea bine minte povestea si misiunile. Dar o sa-i pice si lui randu iar candva

Cum ti s-au parut/par sectiunile din Fade? Stiu ca multi le-au criticat dar mie mi-au placut si mi s-au parut atmosferice
Last edited by sleepknot on 27 Jan 2026, 21:06, edited 1 time in total.
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu am avut decat o misiune in fade pana acum, cea cu sloth demon guy. Mi s-a parut umpic tedious si in general nu-mi prea plac misiunile in care esti teleportat in ceva loc din care nu mai poti iesi pana nu termini tot sau in care esti obligat sa folosesti anume echipamente pe care nu le-ai folosi in mod normal etc.

Dar a fost ok oricum, daca mai vin si alte misiuni de genul... facem cumva sa fie bine si sa le terminam iute :lol:

De atmosferic a fost intr-adevar atmosferic.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Am adormit de mai multe ori jucand DAO, este excesiv de lung si repetitiv. DAI e si mai rau din punctul asta de vedere. 2-ul e singurul care nu m-a plictisit, dar si in ala vezi aceeasi pestera in vreo 10 questuri diferite.

Parca asa erau, dar le-am jucat acum mai bine de 10 ani so who knows :lol:
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Post Reply

Return to “Jocuri”