Urmatorul draft
Moderator: Michilangelo
Re: Urmatorul draft
Yeap, sunt cateva care au fost alese aici si le consider obiectiv a fi jocuri destul de slabe, dar mi-au placut si unele le-am si rejucat. N-ar fi o problema sa fac o lista.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Movie hate draft?
Asta propusesem si eu. Deci am fi trei pana acum, ca zicea si TG ca ar merge. Cand ne strangem 4 ii dam drumul.chestr0ny wrote:N-ar merge si un Movie Hate Draft?
I'm livin' in a love shadow
Lal, sunt sigur ca am fi mai multi la Movie Hate (sau Music Hate, lalz), o sa fac si asta dar nu fix acum. Intai ramasese ala de muzica, daca mai vreti.
Nah, count me out la movie hate draft. Prea mult hate deocamdată. Și presimt că la ăsta o să fie mult prea multă bășcălie gen "reeeee, stop enjoying things I don't like!"
Dar ar merge un draft cu "mizerii de filme pe care le ador". Latura de guilty pleasure e mai pronunțată și mai bogată la filme decât la jocuri.
Dar ar merge un draft cu "mizerii de filme pe care le ador". Latura de guilty pleasure e mai pronunțată și mai bogată la filme decât la jocuri.
REMEMBER CITADEL
Muzica?
Haideti toti la muzica...

Da' chiar! Mai bine asa decat movie hate draft. La asta chiar n-as avea probleme in a-mi compune lista.Mahdi wrote: Dar ar merge un draft cu "mizerii de filme pe care le ador". Latura de guilty pleasure e mai pronunțată și mai bogată la filme decât la jocuri.

declar 1/23 Celebrate Mahdi Day :festiv:Mahdi wrote:Dar ar merge un draft cu "mizerii de filme pe care le ador". Latura de guilty pleasure e mai pronunțată și mai bogată la filme decât la jocuri.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Draft cu gaming moments care v-au rămas în memorie, clare și vii de parcă erau mai ieri.
dump CHA
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Pai a mai fost
Eu as vrea ca nu cred ca am participat la celalalt
Eu as vrea ca nu cred ca am participat la celalalt
Music Draft: stokk, chestar, TG, juve, ola, ne0lith, Mahdi, caleb
Dăm drumul și la ăsta? Va fi pe melodii să ținem treaba simplă. Dar ar fi mișto să mai găsim 3.
Dăm drumul și la ăsta? Va fi pe melodii să ținem treaba simplă. Dar ar fi mișto să mai găsim 3.
Bagă-mă și pe mine pe post de carne de tun. O să pun numai melodii bășite, fără descrieri.
REMEMBER CITADEL
Haideeee inca doi. Generatia tanara, nu va vad.
Pai care e tematica la music draft? Eu sunt doar un definite maybe pana aflu tematica.
Păi oricum o să pui doar melodii vaporene, indiferent de tematică.
REMEMBER CITADEL
Veniți cu sugestii, nu prea știu eu cu muzica. 

Nu e nicio tematica. Melodiile Vietii Tale Actuale De Te Scoala Dimineata Din Pat Si Te Fac Sa Dansezi Noaptea Tarziu Pe Strada.
Music songs?TG wrote:Veniți cu sugestii, nu prea știu eu cu muzica.
Imi plac alea. Poti sa ma pui si pe mine, desi habar n-am ce as putea spune despre muzica.
Ma eu m-as baga la music draft dar aproape toata muzica pe care o ascult e formata din soundtrack-uri.
Nu trebuie sa spunem nimic, bineinteles. E muzica, ne descurcam numai cu urechile.