Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Lol, numai aia care cauta buguri/glitchuri/incearca sa trolleze jocul folosesc kbm controls.
NO COVER. ALL MAN.
Există un număr destul de mare de jucători care joacă pe kbm. Chiar dacă nu ne afectează pe noi ăștia cu gaytrollere, e destul de rușinos pentru un joc AAA să n-aibă implementată o funcție atât de basic precum cea de-a arăta butoanele corespunzătoare pe ecran.
În altă ordine de idei, se apropie timpul. Nu o să iau parte la marea buluceală pe servere la momentul 0 al lansării, dar mâine dimineață o să halesc hollows la micul dejun. Trăiască zilele libere luate aiurea. Sleep tight, bros. We ride at dawn.

În altă ordine de idei, se apropie timpul. Nu o să iau parte la marea buluceală pe servere la momentul 0 al lansării, dar mâine dimineață o să halesc hollows la micul dejun. Trăiască zilele libere luate aiurea. Sleep tight, bros. We ride at dawn.

REMEMBER CITADEL
Asta mi-a adus aminte de una dintre marile batalii ale lui Macedon, cea de la Gaugamela parca, dar s-ar putea sa ma insel. Ideea e ca persii au stat treji toata noaptea si le-au tremurat budigaii de spaima, sa nu cumva sa vina macedonenii peste ei la adapostul intunericului. Meanwhile, Alexandru a baut ca ultimul porc cu capitanii lui si intr-un final a cazut lesinat in cort. Istoria spune ca baietii au tras de el pana tarziu in dimineata, dar au reusit sa-l trezeasca cu chiu cu vai si l-au dus la batalie. I-a rupt ofc. 

NO COVER. ALL MAN.
Poza lui Mahdi mi-a adus aminte ca nu am explorat Undead Parish cum se cuvine si nu l-am gasit pe Lautrec, asa ca acum e supilici si nici nu vorbeste cu mine. 

I'm livin' in a love shadow
Sau mai simplu, scazi brightness-ul 

Eu am setat totul pe off/minim si am trecut pe rezolutia 1280x720. Arata beton si merge ca un lamborghini.
NO COVER. ALL MAN.
Asta și erori grave de poziționare din partea perșilor.Waaagh! wrote:Asta mi-a adus aminte de una dintre marile batalii ale lui Macedon, cea de la Gaugamela parca, dar s-ar putea sa ma insel. Ideea e ca persii au stat treji toata noaptea si le-au tremurat budigaii de spaima, sa nu cumva sa vina macedonenii peste ei la adapostul intunericului. Meanwhile, Alexandru a baut ca ultimul porc cu capitanii lui si intr-un final a cazut lesinat in cort. Istoria spune ca baietii au tras de el pana tarziu in dimineata, dar au reusit sa-l trezeasca cu chiu cu vai si l-au dus la batalie. I-a rupt ofc.
Cum e DS III? Mai stau, să-l iau? Are careva 660Ti sau similar, mișcă acceptabil? Nu de alta, dar nu dau bani day one pe ceva ce va fi reparat month four.
Comentariul meu fusese starnit de incheierea lui Mahdi

Eu il joc pe un gtx 660m la setarile descrise mai sus si merge chiar prea bine. Nu stiu care sunt pretentiile tale in materie de grafica, mie mi se pare ca singura diferenta intre OFF si ULTRA e ca in al doilea caz nu mai merge jocul.Sleep tight, bros. We ride at dawn.

NO COVER. ALL MAN.
Nu știu ce s-a întâmplat dar de ieri până azi nu mai merge Steam controllerul cu jocul. Niciun config, nicicum. Butoanele sunt complet pe dos și nu merg decât unele. A și B nu merg deloc. Evident, problema e numai cu DS3.
edit. Nvm, problema era de la SweetFX (?!)
edit. Nvm, problema era de la SweetFX (?!)
dump CHA
A, nu-s mari pretenții, doar că pe monitor prefer dimensiunea nativă de afișare fiindcă al meu nu face upscale prea ok. MulțamWaaagh! wrote:Comentariul meu fusese starnit de incheierea lui Mahdi![]()
Eu il joc pe un gtx 660m la setarile descrise mai sus si merge chiar prea bine. Nu stiu care sunt pretentiile tale in materie de grafica, mie mi se pare ca singura diferenta intre OFF si ULTRA e ca in al doilea caz nu mai merge jocul.Sleep tight, bros. We ride at dawn.

Eu zic să-l iei. În fond, acum îi poți da refund dacă ți se pare că nu merge acceptabil pe sistemul tău.
REMEMBER CITADEL
1. E jucabil din mouse+tastatura?
2. Controlul e la fel de ciudatel ca in DS 1?
3. E vreo pierdere daca incep direct cu 3? din pdv story... o sa inteleg ce se petrece? sau o sa orbecai printre referinte la 1 si 2?
2. Controlul e la fel de ciudatel ca in DS 1?
3. E vreo pierdere daca incep direct cu 3? din pdv story... o sa inteleg ce se petrece? sau o sa orbecai printre referinte la 1 si 2?
Controlul din primul Dark Souls e ciudatel doar in primele 2-3 ore, pana cand te obisnuiesti cu el. Dupa care iti pare cea mai naturala configuratie din lume.
I'm livin' in a love shadow