Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
zme-ul

Re: Witcher 3

Post by zme-ul »

phpBB [video]
Angra Maynu
Zergling

Post by Angra Maynu »

CD Projekt RED on Post-Launch “The Witcher 3″ Comparisons: “There’ ll be fragments where the game looks worse

http://www.dsogaming.com/news/cd-projek ... oks-worse/

Who the fuck cares ? Conteaza ca jocul sa fie cum trebuie sa fie. Best Evaaa !!!( :D )
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Varianta TL;DR: suporterii si fanii consolelor sper sa moara in chinuri groaznice
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

De ce?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Simplu - daca nu erau atatea oite si idioti care sa cumpere ca disperatii imbecilitatile de console si sa le impuna ca standard in industrie, developerii (in general) n-ar fi fost fortati sa lobotomizeze sistematic orice joc pt a fi croite dupa capacitatile penibile ale cutiilor-minune.

Cinic vorbind, e literalmente "pandering to the lowest common denominator", pe care nu ii deranjeaza absolut deloc limitarile tehnice care (de ex) au transformat FPS-urile in rail-shootere sau filmulete cu QTE (alt cancer odios)
In loc sa forteze producatorii de console sa "step up their game", developerii de titluri pe PC sunt nevoiti sa coboare standardul pt a le face multiplatform - asta daca vor sa aiba si o paine pe masa (si daca nu te cheama Blizzard/Valve)
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

De parca n-ar exista jocuri excelente (inclusiv shootere oldskvvl) pentru console. Keep hating bro. 8-)
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

1) Exceptii de la regula
2) "Shootere oldskvvl" / "gamepad in loc de KB&M" - pick one
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Probabil ca era ironic.:D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Lol, Fedaykin, welcome to the real world bro! Din ce Univers paralel ne saluti? Majoritatea consumatorilor n-au avut si nu vor avea niciodata timpul/n-au putut si nu vor putea fi vreodata deranjati sa aprecieze arta ta fina. Oferta de pe piata reflecta acest adevar in toata industria divertismentului: ai literatura, muzica, filme si jocuri de castron, ai literatura, muzica, filme si jocuri la nivel de arta fina. Dai banii pe ce-ti place.

Se pot face shootere oldskvvl excelente pentru console si control cu gamepadul, vezi de exemplu serious sam 3.
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Bai, nu zic nu, au si consolele rolul/farmecul lor, mai ales pt anumite genuri de joc (caft/3D action-platformer... la urma urmei LoZ e una din cele mai cunoscute si cele mai bune serii de jocuri din lume)...
Dar atunci cand toata industria a ajuns sa se-nvarta in jurul lor pt ca cercopitecii au ajuns sa creada ca un joculete ca Skyrim este o evolutie peste Baldur's Gate/NWN/Planescape: Torment pt ca poti sa alergi in curul gol, sa omori toti satenii si sa-ti faci tronuri din branza (true story!) si ca "ridica standardul pt RPG-uri", iti cam vine sa pui mana pe BFG/Railgun si sa-ncepi sa-i imparti in 2 cete...

Pnm, vivat democratia, unde toti idiotii au dreptul de vot (ori cu stampila ori cu portofelul) si decid viitorul. Da-i dracu pe idiotii aia cu PC-urile lor, n-au mancat salam de soia ca noi...

/rant

P.S.: Nu vreau sa fiu inteles gresit, ma cam doare fix in pix de grafica pana la urma atata timp cat gameplay-ul e exemplar... dar ma scot din toti tatanii tentativele de a duce lumea cu zaharelul... barem de la Ubi nu am avut pretentii cu WD, dezastrul ala era previzibil din momentul in care au aratat primul trailer INAINTE sa puna mana pe "next-gen" consoles.
Lol, Fedaykin, welcome to the real world bro! Din ce Univers paralel ne saluti?
Intr-unul in care pana de curand CDPR erau in tabara PC-urilor si nu ar fi facut compromisuri atat de imbecile (lasand la o parte interfata vadit consolizata din TW2)
Se pot face shootere oldskvvl excelente pentru console si control cu gamepadul, vezi de exemplu serious sam 3.
BLASFEMIE!
(srsly tho, nu am apucat sa joc mai mult de 1 ora SS3 acum 1-2 ani, dar nu pot sa mi-l imaginez jucat cu controller. E ca si cum mi-ai cere sa imi imaginez UT *oricare din ele* cu controller)
zme-ul

Post by zme-ul »

tldr; "consolizare"

pentru ca de acolo vin banii, nu din PC gaming; stii unde se duc grosul banilor din PC gaming? in hardware!
pentru ca nenorocitii ca AMD, Intel si nVidia scot la ~1an hardware nou "fara numar .. fara numar", ignorand complet optimizarea si maturizarea softului/driverilor

de ce old-school a fost o perioada destul de lunga, pentru ca "hopurile" in hardware arau la distante destul de mari in timp si deveolperii lucrau cam cu aceleasi platforme

vrei sa dai vina pe ceva/cineva? nu da vina pe console, de acolo a inceput video gamingul - “Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine. Dai în școli, laboratoare, dai în clasa muncitoare.”
da vina pe publisheri si developeri ce-si vand sufletul companiilor hardware pentru un pumn (camion) de dolari - vezi contracte de exclusivitate
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Sorry, eu tot sunt de parere ca utilizatorul final/consumerul a impus trendul, votand cu portofelul, muscand morcovul ("uite, doar bagi DVD-ul, poti sa stai cu fundul in curul canapelei, sa apesi *START* si sa te simti bine!") cu atata pasiune de a ajuns sa creada ca e cea mai buna leguma ever
Eternul Brucan cu al lui "stupid people"...

O fi aparut gamingul pe console, dar IMO pe PC a cunoscut cea mai mare si mai bogata dezvoltare (in complexitate, idei, etc)
zme-ul

Post by zme-ul »

pai da, tot pe end-user trebuie sa dai vina si pentru religia "pre-order"; nu pe console
Sony, MS, Intel, AMD, nVidia, publisherii, devii, miros de unde vin banii; n-o sa-i vezi tu inovand nimic pana nu-i gadila la buzunar - vezi CoD, "evolutia" DX9 -> DX11 (batut pasul pe loc), MS giving a flying fuck about PC gaming, nVidia Game Works care da mumu posesorilor de placi video AMD .. s.a.m.d.

cand ii aud pe aia de la TW3, Elite, StarCitizen cum ca ei contruiesc jocul pentru hardware viitor .. frate, imi vine sa le infig scobilori sub unghii
TG
Cyberdemon

Post by TG »

De curiozitate, voi ati citit ce scrie in link-ul ala? Adica, de la zme-ul n-am pretentii, dar asa, in general, se agita lumea de la nimic, lol.

Cica "consolizare", asta ati dedus voi de-acolo?

Si nu, Fedaykin, the culture of dumb nu e o consecinta a consolelor. Stiu ca e o scuza misto, dar nu de aia jocurile sug.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

30 de frame-uri pe PC. Enough said.
Si nu, Fedaykin, the culture of dumb nu e o consecinta a consolelor.
Nici nu am insinuat asta, ci tamam inversul
Last edited by Fedaykin on 13 Mar 2015, 13:00, edited 1 time in total.
zme-ul

Post by zme-ul »

@TG, what he said; iar incepem? eu incercam sa fi cat de civil posibil, nu am atacat pe nimeni, si tu arunci cu cacat ..

si articolul original e de vre-o acum 2 luni
Last edited by zme-ul on 13 Mar 2015, 13:00, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Sure, dar posturile au venit dupa articolul asta, unde n-au zis decat ca jocul nu va arata peste tot ca in trailer. Lucru de atlfel perfect adevarat pentru orice joc ever, cred ca nu trebuie sa va explic ce-i cu trailerele.

Nu zic ca nu s-au limitat jocurile tehnic din cauza consolelor, orice alte atribuiri de vina sunt insa complet aiurea. Skyrim nu e ce e din cauza consolelor, lol.

LE:
Cum pot sa fiu cat mai civilizat cu tine daca eu iti zic ceva, tu imi repeti si ai impresia ca m-ai contrazis?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

daca ai citit articolul, dupa cum pretinzi, o sa vezi acolo o sectiune ca jocul final n-o s-o sa arate ca in videourile prezentate (uncompressed if you recall) - de ce oare!? WD syndrome much
absolut nici o treaba cu compresia YT
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Si nu, Fedaykin, the culture of dumb nu e o consecinta a consolelor. Stiu ca e o scuza misto, dar nu de aia jocurile sug.
Nici nu am insinuat asta, ci taman inversul
In alte cuvinte, platforme si jocuri croite dupa non-standardul idiotilor
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da, am inteles acum, dar in rant-ul tau formularea m-a pacalit.

Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”