Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
In Brasov au fost cu minus, e ok ^
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Full-time quote-happy-tagger.
6 grade e hardcore, eu zici să bagi niște vodka Ferd, să reziști.
Discutia asta despre temperatura ar trebui sa fie in topicul de Chestii pe care le iubesc azi
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Astazi urasc protestantii. 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Cand se blocheaza coada la magazin pentru ca vrea careva nush ce tigari abstracte si nu au la casa respectiva, apoi navigheaza vanzatoarea la alte case ca sa gaseasca Brand Tigari Scurt Albastru Cu Dungi pentru ca altele nu-s ok. Uneori se mai intoarce si cu mana goala pentru ca nu (mai) au.
Ugh.
Ugh.
eu am blocat o dată coada că n-aveau lucky albastru. acum nu mai există. cred că m-a blestemat coada ...
- ola small dickie
- Big Daddy
Si eu la casa la mega image cer foarte des niste tigari uzuale, parliament aqua blue scurt. Cateodata are fata de la casa, cateodata incepe un turneu pe la celelalte case. Dar nu ma simt prost fata de aia care asteapta. Mi se pare vina magazinului ca nu au tot timpul la indemana. De pe raft oricum nu pot sa le iau eu
Tigari se vand de cand planeta. Cat plm e de greu sa ai toate marcile uzuale la fiecare casa de marcat. Aparent prea greu
Ce ma irita pe mine e ca nu au tot timpul silva pale ale in frigider. Eu vreau sa o beau cand ajung acasa, nu sa o bag la congelator sa o beau de revelion. Asa ca de cateva ori enervat fiind de aceasta situatie, imi fac legea singur in magazin, fac pe angajatul mega image, imi umplu cosul cu berea dorita de la raft, absenta din frigidere, si ma duc si le bag la frigider. Ca sa o am rece cand mai vin
O data la cora m am enervat ca era un frigider plin cu bere oprit, toata berea calda. Si m am bagat prin spatele lui si observ ca era scos din piza. Incercand sa l bag in priza vine o tanti angajata sa mi zica ca lasati l asa ca probabil e ceva bulit. Ok
Tigari se vand de cand planeta. Cat plm e de greu sa ai toate marcile uzuale la fiecare casa de marcat. Aparent prea greu
Ce ma irita pe mine e ca nu au tot timpul silva pale ale in frigider. Eu vreau sa o beau cand ajung acasa, nu sa o bag la congelator sa o beau de revelion. Asa ca de cateva ori enervat fiind de aceasta situatie, imi fac legea singur in magazin, fac pe angajatul mega image, imi umplu cosul cu berea dorita de la raft, absenta din frigidere, si ma duc si le bag la frigider. Ca sa o am rece cand mai vin
O data la cora m am enervat ca era un frigider plin cu bere oprit, toata berea calda. Si m am bagat prin spatele lui si observ ca era scos din piza. Incercand sa l bag in priza vine o tanti angajata sa mi zica ca lasati l asa ca probabil e ceva bulit. Ok
Ola, the beer fairy
- ola small dickie
- Big Daddy
E vreo diferenta intre toate tipurile alea de tigari? Nu e tot tutun?
- ola small dickie
- Big Daddy
e diferenta de aroma, de tarie, etc
- DarthZombie
- Dremora Lord
E vreo diferenta intre toate tipurile alea de anime? Nu e tot degenerare?
Am uitat să pun luna asta pauză la Humble Monthly. 

REMEMBER CITADEL
Cere un refund, mie mi-au dat. 

Stronghold Crusader 2. Cine rahat le-a zis astora ca Stronghold 2 a fost un succes deci sigur Crusader 2 o sa fie hit?
La mega mai au si aia cu "UNDE E REDUCEREA?" si se duce de la casa la casa sa caute REDUCEREA. Care-i ceva cod de bare pe o bucata de carton, si aparent e una singura per magazin.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
La Penny este tampenia aia cu "daca vezi 5 persoane la rand in fata ta, iti deschidem o casa noua"? 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...