Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Dear God, no!The eurozone would lose 24.5% of its olive oil production.
I'm livin' in a love shadow
Nu e deloc bizara, prin demisia aia s-a spalat pe maini de orice responsabilitate, ca orice comunist care se respectaVaroufakis si-a dat demisia. Bizara miscare, mi se pare mai ok decat clovnul de Tsipras.
Nevermind, am citit acum ca a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor ca sa nu strice petrecerea lol. Nu mi se mai pare ok.
Fun stuff:
Grecia importa mai ales din UE cam 75% din alimente.
Balanta comerciala a Greciei a avut anul trecut un deficit de 27 de miliarde de euroi. Cu tot turismul lor nu pot balansa asa ceva. In comparatie, Romania a avut un deficit de 7 miliarde.
Grecia importa mai ales din UE cam 75% din alimente.
Balanta comerciala a Greciei a avut anul trecut un deficit de 27 de miliarde de euroi. Cu tot turismul lor nu pot balansa asa ceva. In comparatie, Romania a avut un deficit de 7 miliarde.
Top lel. În mai puțin de o lună plec în vacanță în Grecia. Sper să nu se ducă totul dracului până atunci.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca te duci cu euroi acolo esti rege, nu-ti face griji
- brutalistu
- Hammer Haunt
Ia niste conserve cu tine. Cel putin in multe insule deja s-a cam cumparat totul de papica din magazine.
- ola small dickie
- Big Daddy
Spre deosebire de greci la noi lucrurile duduie. Tocmai am gasit un magazin cu senvisuri la 2 lei. Da, 2 lei un senvis. Am luat unul. Mi l-a si incalzit. Chifla cu susan, o felie de cascaval, una de sunca presata si o frunza de salata verde. 2 lei. Romania rulz!
La Auchan au aceleasi sandvisuri, minus frunza de salata, la 1 leu.
- ola small dickie
- Big Daddy
Tre' sa castige si magazinu ceva. 100 de senvisuri 100 de lei
)

La ce subiecte usoare au fost... mi se pare un procent rusinos.
Imi dau seama ca
1) Exista situatii, probleme familiale, medicale
2) Exista oameni foarte interesati de 'alte' lucruri, unele chiar productive / banoase ( sport, arta, informatica )
Si nu in ultimul rand: 3) Bacul nu e neaparat un indicator al inteligentei, determinarii si succesului din urmatorii 50 de ani din viata
Dar totusi... 66% ?
Imi dau seama ca
1) Exista situatii, probleme familiale, medicale
2) Exista oameni foarte interesati de 'alte' lucruri, unele chiar productive / banoase ( sport, arta, informatica )
Si nu in ultimul rand: 3) Bacul nu e neaparat un indicator al inteligentei, determinarii si succesului din urmatorii 50 de ani din viata
Dar totusi... 66% ?
Nu vreau sa ma dau mare dar subiectele sunt mult mai usoare in comparatie cu ce a fost inainte de 2012. Asta nu inseamna ca toti jmecherii care au promovat vor rezista la faculta, daca se inscriu binenteles.
La facultati de prestigiu poate nu rezista, insa daca sunt constienti ca sunt mai pampaluci, dar vor, totusi, un carton, te inscrii cu taxa pe la vreun Spiru Haret si se rezolva...
Mirarea cu 66%, e ca e prea mult sau prea putin? parca anii trecuti a fost mai jos, nu?
Oricum, cei din invatamantul superior erau disperati: generatiile de acum au de vreo 3-4 ori mai putini copii pe an scolar decat generatiile de "decreței", bacurile de anul trecut au fost dezastruoase, multi pleaca afara in loc de faculta, si s-a terminat si cu vacile de muls care au fost (1) toti politaii care-si faceau dreptul, (2) cadrele didactice care faceau facultatea, sau alti bugetari care erau cu studii medii.
Mirarea cu 66%, e ca e prea mult sau prea putin? parca anii trecuti a fost mai jos, nu?
Oricum, cei din invatamantul superior erau disperati: generatiile de acum au de vreo 3-4 ori mai putini copii pe an scolar decat generatiile de "decreței", bacurile de anul trecut au fost dezastruoase, multi pleaca afara in loc de faculta, si s-a terminat si cu vacile de muls care au fost (1) toti politaii care-si faceau dreptul, (2) cadrele didactice care faceau facultatea, sau alti bugetari care erau cu studii medii.
Pai la Spiru se inscriu si cei fara bac, so...Doc » Tue Jul 07, 2015 10:56 am wrote:La facultati de prestigiu poate nu rezista, insa daca sunt constienti ca sunt mai pampaluci, dar vor, totusi, un carton, te inscrii cu taxa pe la vreun Spiru Haret si se rezolva...
- DarthZombie
- Dremora Lord
In ce stadiu au ajuns scolile romanesti, nu vad de ce ne tot miram. Si eu repet ce tot spun de ani de zile, Bacul nu ar trebui sa fie un examen pe care sa-l treaca toata lumea pentru ca nu toti elevii ar trebui sa fie eligibili pentru studii superioare. Daca toti cei care au facut 12 clase sunt perfect pregatiti de viata universitara, inseamna ca ori standardele Bac-ului sunt prea scazute, ori ca universitatile tale sunt degeaba si lipsite de valoare. Cam jumi-juma, in cazul asta.
De unde si pana unde legatura asta? doar 14% din populatie are studii superioare.DarthZombie » 7 Jul 2015, 15:59 wrote:Daca toti cei care au facut 12 clase sunt perfect pregatiti de viata universitara,
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pai Bacul il dai doar daca vrei sa dai la facultate, asta era ideea. Sau cel putin asta e rolul lui initial, ca la noi e obsesia ca tot prostul trebuie sa ia Bacul si e rusine nationala daca 60% il trec.