Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Triggerix
Babe of the day

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Triggerix »

Sportul la facultate e ca berea fara alcool: useless and you lose time for nothing. Ma rog, nu chiar degeaba ca e ptr prezente.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Nu are un credit? Eu așa țîu minte.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

eu nu mai fac sport 8-)
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 9 Oct 2018, 15:36, edited 1 time in total.
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Pai din pacate da. Dar nu faci nimic. Adica ma deranjeaza ca merg degeaba, macar de m-ar pune si ei sa fac o genoflexiune, un abdomen, sa bat o minge sau ceva.

Don't rub it in my face like that, Ferrrrrrrrdinand. :lol:

Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Mie mai imi dadea o minge uneori sa joc baschet sau fotbal sau handball dar cam atat. In anul doi nici nu s-a mai deranjat cu probe dar am avut profesori diferiti
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Cand o sa va intrebati de ce naiba nu mai sunt indivizi angajati ca sa va plateasca pensiile, sa reveniti si pe la topicul asta ca sa va dati seama de ce am devenit o natie de nesanatosi. Eu am trecut din clasa I pana in anul III de facultate cu ore de sport la care eram 5-8 insi, restul fiind "cu scutire". In conditiile in care clasa/grupa nu era niciodata sub 30 de indivizi.

Dar probabil ca ajungem iar la discutia in care unii cauta "zilieri" pentru a munci cu gheaba pe 150 de lei/8 ore, in timp ce altii cauta sali de fitness la care sa plateasca 150 de lei per vizita. Sportul sau educatia fizica o faci pentru corpul tau si pentru sanatatea ta, nu pentru ca te-ar obliga X sau Y. Cu atat mai mult ar trebui sa il/o imbratisezi cand vine ca parte din rutina zilnica, nu ca ceva extra-curricular.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Iar n-ai inteles. Nu ma deranjeaza sa merg la sport DACA AS FACE CEVA. Dar proful ala se uita el la mine si eu la el si nu imi pune la dispozitie echipamentul (gen mingi, rachete sau alte nebunii) si nici nu ne organizeaza. Semneaza prezenta si ne dau afara. You're like... You're special, McWilliams, I'm just going to leave it at that.

DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Mie mi se pare ca iti completa plangerea, nu te contrazicea.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Lololo, eu am avut prof de sport sarit de pe fix. Sunt 0 grade afara si esti racit? Ii trimite pe toti sa joace baschet sau sa fuga si sta cu tine in sala o ora sa faci exercitii :lol: Nici nu puteai chiuli, ca era de rau.

Bine ca macar a avut initiativa sa ne puna sa mergem in fiecare saptamana astfel ca in anul 2 nu a trebuit sa repetam faza.

Ma pis pe ea scoala tbh, am nitica nostalgie pentru liceu ca imi amintesc de tampeniile ce le faceam cu colegii, dar facultatea a fost cancer. Nu e saptamana in care sa nu ma bucur ca am terminat, mai ales cand incep altii scoala :lol:
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pătrunjelu' wrote: 9 Oct 2018, 20:42 Ma pis pe ea scoala tbh, am nitica nostalgie pentru liceu ca imi amintesc de tampeniile ce le faceam cu colegii, dar facultatea a fost cancer. Nu e saptamana in care sa nu ma bucur ca am terminat, mai ales cand incep altii scoala :lol:
La fel. Eu nici dupa liceu nu am nostalgie.
Cea mai buna perioada din viata mea e acum 8-)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Triggerix wrote: 9 Oct 2018, 20:21 Iar n-ai inteles. Nu ma deranjeaza sa merg la sport DACA AS FACE CEVA. Dar proful ala se uita el la mine si eu la el si nu imi pune la dispozitie echipamentul (gen mingi, rachete sau alte nebunii) si nici nu ne organizeaza. Semneaza prezenta si ne dau afara. You're like... You're special, McWilliams, I'm just going to leave it at that.
Tu nu pricepi, dar na... las' ca te-nvat eu. Daca pe ala in doare-n cot de tine si de altii ca tine, e problema lui. Daca tu il lasi sa il doara-n cot de tine pe timpul tau, atunci e problema ta. Orice cladire de "invatamant" mai acatarii are o sala de sport. Exceptand scoli care au buda-n funda curtii, apa curenta la cismea si 2 profesori care fac naveta de la 60 de km distanta. Desi si acolo este discutabil, ca a facut coana Leana Udrea sali de sport pe unde nici nu gandesti. Iar daca ai acces la internet, esti si la o institutie de invatamant cu sala si cu materiale de educatie fizica.

Orice camara numita "sala de sport" are un spalier, o saltea, o minge medicinala, o gantera, o coarda, macar un careu interior in jurul caruia sa alergi. Daca tu stai si astepti ca altul sa iti dea de treaba... felicitari, probabil ca in cativa ani o sa-mi platesc impozitul la ghiseul tau!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

LMAO ^

ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

nuș ce săli de sport visezi, McWill, da noi în liceu iarna făceam ora de sport, adică gimnastica pulii, în sala de festivități. Saltelele puțeau, podeaua scîrțîia, aia urla la noi, relaxare curată. Că sala de sport a liceului era închiriată nuștiucui. Vara pe teren. Fotbal și baschet, sporturi pe care nu le suport. La fotbal mă mai băgam, că uneori nu jucam pe goluri ci pe cîte mingi în cap îi dădeam profesoarei. Asta pînă cînd s-a prins și a început să păstreze distanța și să nu mai urle la noi, moment în care fotbalul și-a pierdut tot farmecul.

La facultate vara, primăvara și toamna trebuia să ne deplasăm pînă la Stadionul Municipal, că pula sală de sport, după care fuguța în cealaltă parte a orașului la seminarul de analiză matematică. Singurele ore suportabile de sport erau la bazin, că iubesc înotul. Unde trebuia să plătim. Au renunțat. M-am rugat de ei ca de Dumnezeu să mă lase, în plm, cu fotbalul lor și să le aduc ștampile și adeverințe de la bazin că merg de trei ori pe săptămînă cîte o oră. N-a mers.

Și ai dracu, toți profesorii de sport pe care i-am avut din clasa întîi pînă la sfârșitul veacului, urlau la noi, ba unii ne mai luau și la șuturi. Unu, în plm, nu era normal. Eu înțeleg că în tribul lor de turbați e normal să bați fetițe de cinci ani să facă performanță, da în școală las-o mai moale. Dacă stau să mă gîndesc, în toți anii de generală, cînd eram ușor dolofan și ușor bălălău, the only fucks who bullied me au fost profesorii și profesoarele de sport. Muie lor.
Daca tu stai si astepti ca altul sa iti dea de treaba... felicitari, probabil ca in cativa ani o sa-mi platesc impozitul la ghiseul tau!
Greșit. Dacă pe fișa postului îi scrie profesor de sport, e pus acolo să-ți arate chestii. Să-ți dea de făcut exerciții, să te îndrume dacă nu le execuți corect etc etc. Că de-aia îl plătește statul, nu să frece buha și să se uite la cururi de studente. Normal că stai și aștepți ca altul să-ți dea de treabă dacă altul încasează un salariu ca să facă exact treaba asta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu in liceu si facultate fiind revoltat la orele de sport ca nu se facea nimic mi am luat eu singur rolul de profesor de sport (cineva trebuia sa o faca) si puneam toti profii de sport la munca o ora intreaga. Ii incolonam si da i mersul piticului, stand in cap, capra, cumpana, pasul strengarului. Si mai si urlam la ei ( ti ai dracu de putori platite, vroiati sa o frecati si ora asta bah leprelor?) si ma uitam la curu profesoarelor. Vorba lui mcwill, tre sa iei tu atitudine ma, nu sa astepti de la cel platit pt asta tu fiind elev. Nu mi zice nimeni sa bag mersul piticului? Bag singur de beleuz o ora prin curtea scolii. Sigur as parea normal, daca nu si cool.
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Si te plateau pentru asta, Ola?

ola small dickie
Big Daddy

Sa-i aud "asta-i ultima tura dom profesor?" era plata destula pt mine. o faceam cu drag
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

:lol:

Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Ya nici eu nu inteleg ce-au profesori de sport cu tipatul. N-am avut decat vreo doi asa, restul au fost de treaba (unul chiar foarte glumet si sugubat).
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Că mi-am interzis să postez pe thread-ul de politică și acum nu pot face și eu mișto acolo. :( And so ripe it is...
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Incalca-ti promisiunea
Post Reply

Return to “Colțul vesel”