Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Noi credem in tine, TG
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
ciolan, eu ma refer la situatia din Romania in fapt, nu cum ar fi normal si natural sa fie. Scoala nu este cu mai nimic diferita in prezent fata de cum era acum 5-10-15 ani (adica dupa '90). Si, culmea, este chiar un demo foarte bun pentru cum va fi viata. Da, evident, "profesorii" de sport (ca unii nu aveau nici liceul terminat, dar aveau "catedra de sport" la o scoala generala, ca doar nu erau sa moara de foame in sistemul bugetar) erau/sunt platiti ca sa faca o treaba. Pe care, ca in multe alte domenii din Romania, nu ii intereseaza sa o faca sau nu - nici nu vorbesc de a o face bine - pentru ca banul oricum curge la fel.
Si atunci DA, daca te preocupa persoana ta, iei atitudine pentru tine. Ma repet: in PREZENT, pentru cineva care poposeste pe forumul nostru drag, nu cred ca e cazul sa ne intrebam daca institutia de invatamant la care participa are o sala de sport si/sau materiale de sport. Eu zic ca are. Insa la fel de bine are si o mare durere in pwla - de la cei cu scutiri, la cei care stau in trening si cu mainile in buzunar, la cei care poarta titulatura de "dom' profesor de sport". Este o situatie generalizata de live and let live - atat timp cat nimeni nu zgaltaie barca, fiecare poate dormi linistit.
Ia cere tu o minge sau o coarda sau o saltea sau un set de exercitii, Triggerix. Ca daca nu ceri, nu stii daca te refuza. Iar daca te refuza, poti face o solicitare in acest sens la secretariat. Ca eu iti garantez ca ala, "proful de sport", o sa prefere sa iti dea cheia la sala de fitness/forta si sa te lasa sa iti rupi oasele pe-acolo decat sa il caute cineva ca "de ce nu faceti nimic la ora de sport?". Oamenii care sufera de durere-n pwla prefera path of least resistance.
Nu propaga durerea-n pwla, te rog. Daca pe ala il doare-n pwla de voi, elevii/studentii, nu cred ca este cazul sa te molipsesti de aceasta boala.
Si atunci DA, daca te preocupa persoana ta, iei atitudine pentru tine. Ma repet: in PREZENT, pentru cineva care poposeste pe forumul nostru drag, nu cred ca e cazul sa ne intrebam daca institutia de invatamant la care participa are o sala de sport si/sau materiale de sport. Eu zic ca are. Insa la fel de bine are si o mare durere in pwla - de la cei cu scutiri, la cei care stau in trening si cu mainile in buzunar, la cei care poarta titulatura de "dom' profesor de sport". Este o situatie generalizata de live and let live - atat timp cat nimeni nu zgaltaie barca, fiecare poate dormi linistit.
Ia cere tu o minge sau o coarda sau o saltea sau un set de exercitii, Triggerix. Ca daca nu ceri, nu stii daca te refuza. Iar daca te refuza, poti face o solicitare in acest sens la secretariat. Ca eu iti garantez ca ala, "proful de sport", o sa prefere sa iti dea cheia la sala de fitness/forta si sa te lasa sa iti rupi oasele pe-acolo decat sa il caute cineva ca "de ce nu faceti nimic la ora de sport?". Oamenii care sufera de durere-n pwla prefera path of least resistance.
Nu propaga durerea-n pwla, te rog. Daca pe ala il doare-n pwla de voi, elevii/studentii, nu cred ca este cazul sa te molipsesti de aceasta boala.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ce imi place cel mai tare ca tu presupui muuuuulte chestii. Be careful, you might break something from reaching so much. De ce mi-as da eu interesul la sportul pe care il fac la facultate? Mie imi trebuie doar prezenta, pe care o primesc indiferent de ce fac. Tu depui efort pentru un task pe care nu ti-a cerut nimeni de la munca sa il faci, de exemplu? Nu prea cred.
Pot sa fac sport si in timpul liber, lucru pe care il pot face in intimitatea propriei case si pe care il fac pentru mine. Sportul de la facultate este useless. Din moment ce dupa 30 de minute te da efectiv proful afara din sala de sport, nu e chiar asa. Atunci nu mai e sport pentru facultate daca iei tu o minge si apuci sa te joci ca asa vrei tu lol.
Am facut sport de performanta ani buni, exista o diferenta intre a face sport de dragul de a-l face/din initiativa proprie si a face sport pentru o prezenta, lucru total random si care nu face nici o diferenta. Eu trebuie sa am 5 prezente la sport in tot semestrul. 10 pe an. Daca in fiecare "ora" de sport sunt data afara dupa 30 de minute, inseamna ca am facut 300 de minute, 5 ore de sport, lucru care nu face o diferenta seminificativa in viata mea fie ca fac sau nu sport in timpul liber.
Pot sa fac sport si in timpul liber, lucru pe care il pot face in intimitatea propriei case si pe care il fac pentru mine. Sportul de la facultate este useless. Din moment ce dupa 30 de minute te da efectiv proful afara din sala de sport, nu e chiar asa. Atunci nu mai e sport pentru facultate daca iei tu o minge si apuci sa te joci ca asa vrei tu lol.
Am facut sport de performanta ani buni, exista o diferenta intre a face sport de dragul de a-l face/din initiativa proprie si a face sport pentru o prezenta, lucru total random si care nu face nici o diferenta. Eu trebuie sa am 5 prezente la sport in tot semestrul. 10 pe an. Daca in fiecare "ora" de sport sunt data afara dupa 30 de minute, inseamna ca am facut 300 de minute, 5 ore de sport, lucru care nu face o diferenta seminificativa in viata mea fie ca fac sau nu sport in timpul liber.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Uhhhh. Pana si la ASE, in anii cand se renova "bila" de pe Caderea Bastiliei, tot iti puneau la dispozitie o sala de aerobica, o sala de fitness sau o sala de forta. Si erai lasat in plata Domnului, sa faci ce vrei. Evident ca nu conta decat prezenta de mobilier. Iar daca te multumesti cu asta, ti-am zis deja - Statul roman angajeaza pe banda rulanta. Pentru ca si aia care sunt profesori doar ca piese de mobilier provin din acelasi material.
Nu este vorba doar de "sport" - este vorba despre orice include capitolul Scoala romaneasca. Crezi ca Waaagh!, coforumistul nostru care are niste aptitudini tehnice desavarsite, n-ar fi putut obtine prezente la chestii de genul matematica, fizica & derivate, daca doar atat si-ar fi propus? Ideea este sa vrei mai mult, pentru tine. Ideea este sa iti vezi interesul propriu. Daca interesul tau este sa ai motiv de a posta pe forum ca strambul de la sport nu da doua parale pe orele de sport, you're a winner! Insa, cel putin teoretic, orele alea de sport au un motiv intemeiat.
Nu este vorba doar de "sport" - este vorba despre orice include capitolul Scoala romaneasca. Crezi ca Waaagh!, coforumistul nostru care are niste aptitudini tehnice desavarsite, n-ar fi putut obtine prezente la chestii de genul matematica, fizica & derivate, daca doar atat si-ar fi propus? Ideea este sa vrei mai mult, pentru tine. Ideea este sa iti vezi interesul propriu. Daca interesul tau este sa ai motiv de a posta pe forum ca strambul de la sport nu da doua parale pe orele de sport, you're a winner! Insa, cel putin teoretic, orele alea de sport au un motiv intemeiat.
Nope. Orele de sport sunt useless si nu pot sa cred ca tocmai ai comparat sportul cu matematica si fizica lol.
Sportul e important la facultatile de profil.
Nu e treaba ta daca imi dau eu interesul sau nu in ceea ce fac, asa ca sa faci astfel de presupuneri despre o persoana pe care nu o cunosti nu e deloc okay. Nu e prima oara cand ma jignesti, dar e ok pentru ca nu ma astept la altceva de la o persoana ca tine care vorbeste mult, prost si degeaba.
Sportul e important la facultatile de profil.
Nu e treaba ta daca imi dau eu interesul sau nu in ceea ce fac, asa ca sa faci astfel de presupuneri despre o persoana pe care nu o cunosti nu e deloc okay. Nu e prima oara cand ma jignesti, dar e ok pentru ca nu ma astept la altceva de la o persoana ca tine care vorbeste mult, prost si degeaba.

Sportul (in acceptiunea cea mai larga) ar trebui sa fie mai important ca matematica si fizica pentru orice om care nu lucreaza in domeniul axat pe matematica si fizica. Orele de sport nu sunt useless "prin ele insele". Sunt useless profesorii si elevii care-si bat joc de orele de sport, atatea cate sunt.
Orice motiv sa faci miscare e bun. Ora de sport e un motiv/ocazie sa faci miscare.
Orice motiv sa faci miscare e bun. Ora de sport e un motiv/ocazie sa faci miscare.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu ma astept sa se simta Cristan, pentru ca nu vorbim de un link video al cuiva de pe internet. 

Aviz pentru Mărar.MC wrote: 10 Oct 2018, 22:38Orice motiv sa faci miscare e bun. Ora de sport e un motiv/ocazie sa faci miscare.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Cînd juma din sălile de curs sunt în vîrful unui fucking deal pe care tre să-l urci de trei ori pe zi că orarul e făcut în funcție de joburile secundare ale profesorilor, pînă și analiza matematică e motiv/ocazie de mișcareOra de sport e un motiv/ocazie sa faci miscare.

Da, m-au marcat cei zece ani de facultate

Lol, cred că McWilliams a stat prea mult pe la orele de sport. Dacă nu aș fi citit despre marxism și homosexuali, poate aș fi fost mai surprins că e posibil ca cineva chiar să ia apărarea orelor de sport din fucking facultate. Dar în condițiile astea, ce mai contează. 

Lol mood. Eu am ore numai pe colina. Daca trebuie sa urc de 3 ori si sa cobor de 3 ori gata cu miscarea pe ziua aia. Singura problema e ca e cam extrem sportul asta la cum umbla aia cu masinile pe colina de parca e tarlaua lor.ciolan wrote: 10 Oct 2018, 22:56 Cînd juma din sălile de curs sunt în vîrful unui fucking deal pe care tre să-l urci de trei ori pe zi
Da, m-au marcat cei zece ani de facultate![]()

Eu am mers ca ciolan la Municipal, la fotbal. Am fost o singură dată, în rest mă duceam la sfârșit și îi ziceam la profesor să îmi dea prezențele. Într-un an am avut restanță, I loled, am alergat pe acolo 2 minute și am primit toate prezențele.
Dacă stau să mă gândesc, la sport m-am implicat mai mult decât la multe alte materii. Noroc cu alea 2 minute, altfel pe mine nu mă ducea capul, în facultate fiind, că ar fi important sau posibil să fac mișcare. A fost nevoie de orele alea la care ți se cerea prezență, mi-au salvat viața.
Dacă stau să mă gândesc, la sport m-am implicat mai mult decât la multe alte materii. Noroc cu alea 2 minute, altfel pe mine nu mă ducea capul, în facultate fiind, că ar fi important sau posibil să fac mișcare. A fost nevoie de orele alea la care ți se cerea prezență, mi-au salvat viața.
Stai, in facultati se face sport deobicei?
- ola small dickie
- Big Daddy
eu jucam fotbal la ora de sport in generala in liceu si in facultate. acum ca ma gandesc, chiar am respectat-o. respect!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Copiii cool aveau scutiri si fumau la grajduri, in timpul orelor de sport. Having neither, I just shot hoops for amusement.
- ola small dickie
- Big Daddy
ce ga*u ma*ii??? ma uit la un clip pe youtube cu ctp de 47 de minute si din 2 in 2 minute youtube imi baga reclama wtf?
Youtube stie ce e bine pentru tine si incearca sa ti-o spuna.
- ola small dickie
- Big Daddy
sa-l ia dracu pe youtube
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
why u no use adblock? Eu am si uitat ca exista reclame pe net. Cand mai intram pe telefon cu chrome ma miram cum suportam inainte fara ublock origin
- ola small dickie
- Big Daddy
nu mi se intampla atat de des sa ma enerveze reclamele de pe net cat sa stau sa instalez ceva special pt asta
plus imi cam repugna ideea de cenzura, de a taia continut chiar daca inseamna reclame pe net. parca mi se pare prea radical un adblock. poate din cand in cand vad si o reclama misto sau ceva notabil din alte puncte de vedere. asa sunt eu, mai sufletist
plus imi cam repugna ideea de cenzura, de a taia continut chiar daca inseamna reclame pe net. parca mi se pare prea radical un adblock. poate din cand in cand vad si o reclama misto sau ceva notabil din alte puncte de vedere. asa sunt eu, mai sufletist