Nu pot sa i omorPătrunjelu' wrote: 17 Oct 2018, 12:42 Se intoarce, ori la tine ori la altcineva in casa. Asta fac in perioada asta, ca sa nu moara de frigEu zic sa le omori, sunt jegoase si put si umbla peste tot. Ew.
Poate ruta pe care a ales-o sa intre la tine in casa e teava de la canalizare, you never know.
Chestii pe care le urasc azi
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Chestii pe care le urasc azi
Profesorii care scriu mic si vorbesc incet. Mai ales cand esti in ditamai amfiteatrul.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Non-problemă. Poți sta în față. 

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Stau doar in prima si a doua banca si deabea descifrez ce se intampla. Daca ai peste 100 de studenti nu pot sta toti in fata, din pacate.
La voi chiar vin toti 100 la cursuri? La mine veneau majoritatea doar la 2-3 cursuri pe semestru si la restul de cursuri veneau doar vreo 10.
Last edited by cg1700 on 17 Oct 2018, 16:20, edited 1 time in total.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Same dar nici daca ar veni toti n-ar fi 100
Suntem 6 specializari, deci in general da. Si si daca nu suntem 100 tot nu pot sta toti in fata
Relax. Pana-n noiembrie o sa ramai singura in sala. 

NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ce tocilari s'mor io!
Pai.. nu asta e problema. Indiferent de cati oameni sunt in sala oricum nu auzi ce zice omul ala ca vorbeste pentru el si scrie pureci pe tabla care e la vreo 4-5 metri de prima banca in amfiteatrele mari. Sau poate-s eu chioara si surda, nustu.

Tot pana prin noiembrie o sa realizezi ca prostiile pe care le pune ala pe tabla au relevanta nula in viata oricui. 

NO COVER. ALL MAN.
Pe mine ma intereseaza sa iau examenul iar daca nu merg la curs niciunul asa cum ai zis tu, inveti de pe nimic pentru examen. 

Profii pun notele de curs la ei pe site iar daca nu, xerox de la colegi.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
This ^
Sau poze pe telefon. Sunt unii profesori care doar citesc de pe slide-uri. Am avut o profesoara de java care a spus de la inceput ca NU pune cursul de java online lol Ca sa ce? Mi se pare complet counter-intuitive sa fi la o fac de calculatoare si sa nu ai cursuri online (mai ales sa spui tu ca nu le pui)
Sau poze pe telefon. Sunt unii profesori care doar citesc de pe slide-uri. Am avut o profesoara de java care a spus de la inceput ca NU pune cursul de java online lol Ca sa ce? Mi se pare complet counter-intuitive sa fi la o fac de calculatoare si sa nu ai cursuri online (mai ales sa spui tu ca nu le pui)
Daca nu-i ceva curs de matematica sau ceva de genul in care profii sunt inca destul de sariti de pe fix sa rezolvi cum vor ei, nici nu ai nevoie de cursuri de la profii tai.
De ex la AI, o sa ai pe site-ul profilor bibliografie. Care va fi Artificial Intelligence: A Modern Approach la fel ca la toti. Citeste cartea aia in mare si obtii cursurile profilor, poate chiar explicate mai ok.
Dar nu e greu deloc sa faci rost de cursuri xeroxate. Iar apoi mai sunt si grupurile de facebook pentru anul tau/grupa ta, unde inainte de examene oricum o sa se posteze poze cu seminarii, cursuri si laburi.
In ritmul asta o sa vina altii la tine sa-si xeroxeze cursurile, ceea ce nu-i neaparat rau
You do you.
No stress cu examenele tho.
De ex la AI, o sa ai pe site-ul profilor bibliografie. Care va fi Artificial Intelligence: A Modern Approach la fel ca la toti. Citeste cartea aia in mare si obtii cursurile profilor, poate chiar explicate mai ok.
Dar nu e greu deloc sa faci rost de cursuri xeroxate. Iar apoi mai sunt si grupurile de facebook pentru anul tau/grupa ta, unde inainte de examene oricum o sa se posteze poze cu seminarii, cursuri si laburi.
In ritmul asta o sa vina altii la tine sa-si xeroxeze cursurile, ceea ce nu-i neaparat rau

No stress cu examenele tho.
Am profi care nu au cursurile online, pur si simplu predau. Plus ca 90% din oameni, din punctul meu de vedere, nu stiu sa isi ia notite.
Pe langa asta, toti profii de la mine au tinut cont de prezenta si puneau cate un punct in plus sau chiar mai mult la examen.
Don't be lazy, people, ca daca nu, o sa ajungeti sa lucrati la ghiseele statului si-s platese McWilliams impozitele la voi. Aveti grija.
Pe langa asta, toti profii de la mine au tinut cont de prezenta si puneau cate un punct in plus sau chiar mai mult la examen.
Don't be lazy, people, ca daca nu, o sa ajungeti sa lucrati la ghiseele statului si-s platese McWilliams impozitele la voi. Aveti grija.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Am impresia ca tu faci facultatea la ceva mai rau decat Spiru Haret. Pentru ca, fata de ceilalti participanti la discutie, tu pari sa ai TOATE problemele din lume cu scoala: ala nu-si tine orele, ala nu vorbeste tare, ala nu pune cursurile la dispozitie (online sau in format fizic) etc.
Este interesant sa aflu de la televizor ca mai exista si astfel de locuri prin Romania. Dar este cu adevarat fascinant sa vad si cazuri cu nume si prenume, nu doar statistici seci.
Este interesant sa aflu de la televizor ca mai exista si astfel de locuri prin Romania. Dar este cu adevarat fascinant sa vad si cazuri cu nume si prenume, nu doar statistici seci.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Lmao pentru McWilliams nu e bine nicicum. Daca nu merg la facultate, nu-s interesata, daca merg si ma lovesc de probleme de organizare si le scriu aici, iar nu e bine. I'm truly wondering what you want at this point.
Thread-ul se numeste "Chestii pe care le urasc azi", iar eu asta am postat. Imi pare rau ca unii au probleme cu chestiile pe care le urasc eu. Sucks to be you.
Thread-ul se numeste "Chestii pe care le urasc azi", iar eu asta am postat. Imi pare rau ca unii au probleme cu chestiile pe care le urasc eu. Sucks to be you.