Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)

E perfect jucabil si acum, iar satisfactia e pe masura. Da-i bice!chestr0ny wrote:Ba Juve, ce chef mi-ai facut de Commandos. Si ce misto era interfata grafica, cu ranita soldatului din care iti alegeai ce sa folosesti.
@neOlith: E cea mai elitista viziune asupra Fifa (simulatoare de jocuri de echipa) pe care am auzit-o vreodata.

Ce anume este elitist cand zici ca AI-ul este nasol in Fifa si limiteaza impactul jucatorului?
Asta e cea mai mild critica pentru care poti acuza de elitism, nu stiu unde ai vazut pretentii absurde. Poate-mi zici cum mi-am asumat o pozitie de superioritate, din moment ce am incercat sa ma implic in jocuri similare, am vrut sa imi placa. N-am zis ca nu sunt arta fina demna de mine. Daca nici de AI nu te poti lua, inseamna ca Fifa and co sunt niste realizari atat de mari incat devin de necriticat. Nemultumiri normale pentru alte genuri sunt vazute drept elitism aici.
Faptul ca ti se par niste tampenii, fara sa iti peste totusi prea mult de existenta lor, nu inseamna automat ca te vezi deasupra celor care le agreaza.

Faptul ca ti se par niste tampenii, fara sa iti peste totusi prea mult de existenta lor, nu inseamna automat ca te vezi deasupra celor care le agreaza.
Nu mi se parea ca faci pe superiorul intr-un fel uracios, ci doar ca ai pretentii de realism exagerate in raport, totusi, cu niste produse de divertisment al caror prim deziderat este sa atraga o multime cat mai mare, deci nici macar orientate catre o nisa mai elitista. Adica tu critici cam toata gama de simulari de sporturi de echipa fiindca nu sunt capabile de a reproduce suficient de fidel comportamentul uman rational si dinamic. As cam extinde critica la orice AI din gaming atunci... 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Mai oameni buni, eu cand am zis de pumni in tastatura am spus-o ca figura de stil
Ca asa puneam ca prima alegere Blood Bowl, joc care de departe mi-a provocat cei mai multi nervi cu diabolicitatea randomului sau. Cat despre draft, eu am ales jocuri pe care doar prin masochism poti trece prin ele pana la capat.

@Darth - Așa-i că înainte de Blood Bowl n-ai fi zis că probabilitatea să-ți pice trei cranii roșii ar fi mai mare de 1/216 și că aia cu două, 1/36 are loc all of the fucking time?
Ti-am reparat postul.DarthZombie wrote:Mai oameni buni, eu cand am zis de pumni in tastatura am spus-o ca figura de stilCa asa puneam ca prima alegere Blood Bowl, joc care de departe mi-a provocat cei mai multi nervi cu LIPSA MEA DE SKILL. Cat despre draft, eu am ales jocuri pe care doar prin masochism poti trece prin ele pana la capat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu inca sunt traumatizat de meciul in care echipa mea de Chaos, plina de rupatori de oase pe hartie, a fost snopita in bataie de catre o echipa dark elf care la fiecare tackle ii iesea un injury roll de la stun in sus. AM avut nevoie de cateva ore sa ma calmez atunci, niciodata n-am mai fost in halul asta de furios
)

Cuvintele cheie sunt "pe hartie", mie mi-a dat McWill cu Norse si AV 7 cand jucam cu dorfii, juca execrabil dar i-a iesit si nu a contat (si eu am gresit, evident). iti amintesti meciurile astea, dar si pe alea cand ai facut praf echipa adversa, de aia e un joc memorabil.
Dar as putea alege BB la draft-ul asta, pentru modul in care a fost dezvoltat de Cyanide.
Dar as putea alege BB la draft-ul asta, pentru modul in care a fost dezvoltat de Cyanide.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Te rog frumos, jucam execrabil daca obiectivul era sa castig; insa eu voiam doar sa rup oase 
Anyways, nu ala a fost jocul cand am ales normal in loc de ranked?

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Improved versionTG wrote: Dar as putea alege BB la draft-ul asta, pentru modul in care a fost dezvoltat de Cyanide. Dar măcar l-a dezvoltat cineva și uite așa am avut parte de meciuri faine și o distracție pe cinste, așa că m-aș plînge degeaba.

Aia cu smardoi nu ține, elfiștii mei i-au omorît ditamai Șogoțelul lui Cioli cînd juca cu îndrăciții de s-a enervat și el. Chit că și jumătate din echipa mea era pe butuci. Tre să joci bowl

De ce sa ma plang degeaba, lol?. Lipsa de concurenta nu scuza incompetenta si curveala, iar jocul in sine bubuie de astea. Trebuie sa reiau BB2 sa vad unde au mai ajuns cu patch-urile.
Nu mai tin tine minte, doar asta mai stiu. Bine, tin minte multe meciuri de BB, like I was saying.
Pai stiu, rupeai oase cu Norse, dar eu am ma incapatanam sa fortez nota.McWilliams wrote:Te rog frumos, jucam execrabil daca obiectivul era sa castig; insa eu voiam doar sa rup oase

Incompetență și curveală? Dunno, mie mi s-a părut OK în afară de faptul că a trebuit să citesc manualul de boardgame ca să pricep mai bine jocul. Cum e BB2? Nu l-am luat, părea cam incomplet față de BB Legendary.
Really? Și mie mi s-a părut ok, jucând direct cu Legendary Edition, dar Cyanide au profitat enorm de pe urma fanilor, au scos în plm trei ediții, nici până azi Vampirii nu funcționează ok, organizare ligilor and stuff era praf deși era partea cea mai importantă. Dacă nu avea jocul niște fani atât de dedicați, nu supraviețuia în veci online-ul. Ligile făcute de ei nu erau întreținute deloc.
Au scos BB2, la fel, un număr limitat de echipe, restul vin sub formă de DLC. Ok, se potrivește sistemul ăsta de distribuție dar prețurile sunt prea mari. Plus măgării cu magazinul online, nu mai țin minte exact faza dar au cerut bani pe ceva promis gratis, apoi și-au dat seama de rage și au întors decizia, lalz. Sunt cretini, dar au ascultat măcar cât de cât de cerințele comunității și exceptând costurile mari, pare că BB2 se îndreaptă unde trebuie. Asta pentru că deși avea probleme, le-au reparat fără să creeze altele, nu l-aș fi recomandat la lansare.
Au desigur suportul unui joc genial cu o bază de fani care rezistă la orice, până la urmă asta se subînțelege. Dacă ajungi să te ții atât de mult de Blood Bowl încât să începi măcar să înțelegi că nu îl înțelegi, clar nu o să te deranjeze mizeriile făcute de ei. Dar tot merită un dos de palmă.
Căcat, acum parcă aș intra oelacă în BB2.
Au scos BB2, la fel, un număr limitat de echipe, restul vin sub formă de DLC. Ok, se potrivește sistemul ăsta de distribuție dar prețurile sunt prea mari. Plus măgării cu magazinul online, nu mai țin minte exact faza dar au cerut bani pe ceva promis gratis, apoi și-au dat seama de rage și au întors decizia, lalz. Sunt cretini, dar au ascultat măcar cât de cât de cerințele comunității și exceptând costurile mari, pare că BB2 se îndreaptă unde trebuie. Asta pentru că deși avea probleme, le-au reparat fără să creeze altele, nu l-aș fi recomandat la lansare.
Au desigur suportul unui joc genial cu o bază de fani care rezistă la orice, până la urmă asta se subînțelege. Dacă ajungi să te ții atât de mult de Blood Bowl încât să începi măcar să înțelegi că nu îl înțelegi, clar nu o să te deranjeze mizeriile făcute de ei. Dar tot merită un dos de palmă.
Căcat, acum parcă aș intra oelacă în BB2.

Heheheh, asta vreau să zic, nu e neapărat ceva 'mainstream' așa cum l-au făcut, dar e o nișă frumoasă și un concept de joc excelent.
Lalz, când am citit Cheser am avut impresia că Zombie l-a ales pe Chester. 

Tot ar fi fost o alegere mai ok decat pusca. 

I'm livin' in a love shadow
Am zis ca daca il iei separat si-i dai alt nume, gen un IP nou, nivelul de asteptari scade si atunci revolta nu are de ce sa fie. Jocul nu mi s-a parut a avea bug-uri sau o mecanica proasta, doar simpluta, un baby's first Dragon Age. Aici depinde, bineinteles, ce considera fiecare ca fiind un joc prost - eu consider un joc prost unul care e o regresie asupra unei serii, care te plictiseste de moarte, care are grind incorporat prost pentru felul de joc, care are un UI de-ti scoti ochii cu surubelnita sau care are bug-uri infecte.TG wrote: Dragon Age 2 nu e în nici un chip sau fel un joc sub-mediocru. E un joc prost.
Praise be to the muffalo tree.
Aia cu bug-uri infecte poți s-o tai cumva de pe listă, vezi Bloodlines 
Eu n-am reușit să termin nici primul Dragon Age, nu mi s-a părut un joc fantstic, față de alte RPG-uri cu mult mai bune îl avantaja poate grafica, puțintel. Mi-a plăcut însă o parte din lore, poate-l mai iau la rost cîndva. 2-ul l-am văzut la Cioli peste umăr, parcă - și bleah cu sau fără așteptări, mai bine joci Venetica al celor de la Deck 13, e pur și simplu un joc mai haios și mai interesant.

Eu n-am reușit să termin nici primul Dragon Age, nu mi s-a părut un joc fantstic, față de alte RPG-uri cu mult mai bune îl avantaja poate grafica, puțintel. Mi-a plăcut însă o parte din lore, poate-l mai iau la rost cîndva. 2-ul l-am văzut la Cioli peste umăr, parcă - și bleah cu sau fără așteptări, mai bine joci Venetica al celor de la Deck 13, e pur și simplu un joc mai haios și mai interesant.
Oricum a avut si bug-uri infecte DA2, poate nu l-ai jucat la lansare dar au fost destul de multe probleme. Sunt prea multe motive pentru care cred ca e un joc prost, nu are rost sa le enumar, nici nu l-am ales pentru ca mi s-a parut inutil. Adica, nu il urasc, efectiv mi s-a parut de cacat.