The Help Thread

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: The Help Thread

Post by Doc »

^Foarte bine zis.
Cand eram student am tehnoredactat o lucrare de licenta pe alergii, netratate pot duce la astm bronsic si de aici la tot felul de chestii nasoale. Tu ce faci e sa tratezi simptomele, nu cauza. Poate ai si un pic de deviatie de sept? si/sau ceva ghidusii (aka stafilococul auriu de ex.) prin septurile nazale? am doua prietene care se chinuie cu picaturi, ca tine... Ai fost totusi la vreun doctor? :p
Piper
Space Invader

Post by Piper »

Anul trecut am bagat pseudoefedrina, cica ar avea un efect minor asupra vaselor de sange mici, mai ales cele de la nivelul nasului si le strange, astfel incat sa poti respira mai bine. Sa zicem ca a strans si alte vase de sange unde nu-mi doream neaparat. Lasand la o parte asta, good point, o sa merg la medic, dar avand problema asta numai primavara, am zis ca e doar o rinita sezonala.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Dupa ani de zile de pribegie, m-am hotarat ca am nevoie de studii superioare, for the diploma.

Acum e atunci, si cred ca de ceva ani tot intreb asta: Eu unde ma inscriu?
E cam greu sa ma pronunt ce vreau, pentru ca momentan lucrez in vanzari unde ma descurc mai bine decat credeam (se pare ca am anumite skilluri pentru comunicare) insa totodata tehnicul imi e la inima. Pana nu imi bag eu nasul in ceva acolo, pana nu sunt eu la zi cu totul, pana nu simt eu nevoia sa fac si suport tehnic, parca nu e ziua cum trebuie. Simt nevoia sa merg mai mult pe tehnic, insa totodata tot ce tine de comunicare imi vine ca o manusa. Fata de anii precedenti, acum sunt in Bucuresti, castig acceptabil, deci nu o sa intampin foarte multe probleme cu plata facultatii si cu statul in ea. Totodata, ce ma sperie cel mai mult e ca ma plictisesc foarte repede (cum a fost si cu automatica).
Sunt mai hotarat, insa tot nu destul de hotarat. Sunt interesat de ceva legat si de tehnic, insa si de comunicare.
Mai bine zis, care ar fi cea mai lejereanul facultate cu un minim de tehnic?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

>te duci la orice universitate privata.
>bagi cascavalul in carnet.
>primesti diploma in ce vrea plt.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Esti bun la matematica? daca nu, nu prea ai ce cauta la politehnica. In plus, facultatile tehnice erau mult mai stricte cu prezentele, in 97-2001, cand faceam eu prin Timisoara, se recuperau si se mai si platea, chestii de groaza.
Oricum "pana nu sunt eu la zi cu totul" nu prea are legatura cu vreo facultate. Mai ales la vreo facultate fara pretentii o sa dai de profesori-fosila care iti vor preda chestii de acum 15-20 de ani.

Incearca vreo inginerie economica, sau ceva gen management, marketing, chestii generale, care suna bine, oarecum folositoare si in viata de zi cu zi... pentru ca n-o sa zica nimeni "Wow, management, te punem sef".

^Cum zice Waaagh, bottom line.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

DANiel wrote:Sunt interesat de ceva legat si de tehnic, insa si de comunicare.
tehnic si comunicare...
tehno...comunicare...
tele...comunicare...
FACULTATEA DE TELECOMUNICATII SI INGINERIE ELECTRICA!
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Matematica pentru mine s-a terminat cand au inceput sa apara mai mult de trei litere in cârnat.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Atunci da, te-ai cam plictisit la automatica :)
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

marvas wrote:FACULTATEA DE TELECOMUNICATII SI INGINERIE ELECTRICA!
DANiel wrote:Matematica pentru mine s-a terminat cand au inceput sa apara mai mult de trei litere in cârnat.
Yeah, this could go really well.

Stai sa vezi ce fain e cu detectia, estimarea si transmiterea informatiei pentru cineva care n-a mai avut tangenta cu matematicile de ceva vreme.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Piper
Space Invader

Post by Piper »

Limbi straine, poate inveti si ceva germana(cea mai cautata si pe multi bani) si te faci sales la vreo corporatie si te specializezi pe ceva tehnic. Dar iti ia ceva timp si trebuie sa te pui cu burta pe carte. Iar daca n-ai chef, iti iei dipoma, pentru ca e usor. Cine stie, poate te prinde.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Are cineva idee pe unde as putea gasi plicuri transparente din plastic pentru cd? Ceva de genul asta. Am nevoie doar de 10 si parca nu as da o comanda online de 1.3 lei la care sa platesc 15 lei curierul.
I'm livin' in a love shadow
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Bărbatul adevărat face provizii. Ia și tu 1000 acolo, că nu strică să le ai în caz de nevoie.

Dacă vrei să fii femeie și să iei la bucată, încearcă la o librărie. Sau du-te personal în Metro: https://www.metro.ro/shop/ro/office/pro ... 7208001001
dump CHA
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Imi poate recomanda cineva o pereche de casti pt gaming?
ma gandeam sa imi iau astea http://www.pcgarage.ro/casti-gaming/cor ... d-rgb-red/
M-am uitat si peste Steelseries siberia 350, dar nu as da 600 de lei, mai ales ca probabil exista alte casti la fel de bune dar la un pret decent.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Later add (nu mai era activ butonul de edit, rog un mod sa dea merge la posts, thx ) sau astea : http://www.pcgarage.ro/casti-gaming/hyp ... gun-metal/
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu am Siberia și Cloud II.

Siberia nu merită banii, singurul lucru prin care sunt superioare este ergonomia. Le-am luat acum vreo 2 ani la o reducere Black Friday însă la fel ca alte produse Steelseries build quality-ul este execrabil (plasticărie de doi lei). Nu le-aș recomanda.

Cloud II sunt ok. Excelent build quality, sunet bun, microfon decent. Mai incomode decât Siberia în sesiuni lungi.

Cele Corsair nu le știu, dar dacă e să ne luăm după celelalte produse ale lor ar trebui să fie foarte bune.
Altfel, ar mai fi Logitech G430 după care să te uiți.
dump CHA
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Eu am Razer Kraken 7.1 si sunt foarte multumit de ele. Daca le prinzi la vreo oferta, ceva, merita.
Image
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Stie cineva ce se intampla cu filelist? E down de vreo 2 zile ...
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Chiar mai mult de doua zile...
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

De o zi nu mai pot folosi routerul (e nou, are mai putin de o luna) ca daca il conectez imi scrie "No network access", doar cu modem merge dar adaptorul LAN imi arata ca e "Unidentified network" . Am incercat cam tot ce stiam (restartare router/modem; instalare drivere pentru ele; refacut conexiunea) si alt lucru ciudat pe care l-am observat e ca in cmd la ipconfig "default gateway" e fara vreo adresa. Vreo idee?
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

e router wireless, presupun? iei configuratiile prin dhcp?
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Post Reply

Return to “Cafenea”