Smartphones - Discutii generale
Re: Smartphones - Discutii generale
Poti sa mai speri, ca lista nu e finala. S-ar putea sa ai o surpriza in curind.
daca il fac chiar asa scalabil n-au cum sa-l faca perfomant, asa ca mai bine nu.
Quick question: one plus x vs nexus 5x?
O chestie importanta pentru mine (dar nu decisiva) este faptul ca nexus 5x e putin prea mare pentru preferintele / mainile mele
O chestie importanta pentru mine (dar nu decisiva) este faptul ca nexus 5x e putin prea mare pentru preferintele / mainile mele
Foloseste cineva de aici Smartwatch?
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
GG5 - fail
Samsung issues Note 7 global recall: http://money.cnn.com/2016/09/02/technol ... index.html + http://www.bbc.co.uk/news/business-37253742

Asta voiam sa postez si eu acum. Culmea, in prag de lansare nou Apple. Care culmea, o sa fie la acelasi pret cu el. Ce pacat. Mare pacat.
EDIT: Ara a mirosit a fiasco de la incput. Ca LG G5-ul.
EDIT: Ara a mirosit a fiasco de la incput. Ca LG G5-ul.
Last edited by DANiel on 2 Sep 2016, 14:22, edited 1 time in total.
Si, in ce mod aberant e justificata aceasta decizie de mare angajament?
I'm livin' in a love shadow
Pentru a fi mai rezistent la apa? Zic si eu....
Stii ca exista telefoane care au si port de casti si sunt si rezistente la apa, nu? That's a thing.
Stiu, dar am citit undeva ca asta ar fi un motiv.
)
E Apple. Ei inca nu au buton dedicat pentru "back"

E Apple. Ei inca nu au buton dedicat pentru "back"
Si deci daca vrei sa asculti muzica trebuie sa umbli mereu dupa tine cu rahatelul ala de cablu pe care nici nu observi daca il pierzi? Wew lad...
De asta intrebam in ce fel justifica Apple si in special fanii hardcore Apple (aia care stau cu cortul in fata magazinului) aceasta modificare de design. E atat de idioata incat pur si simplu nu ma pot gandi la niciun motiv pentru care ai face asa ceva.
De asta intrebam in ce fel justifica Apple si in special fanii hardcore Apple (aia care stau cu cortul in fata magazinului) aceasta modificare de design. E atat de idioata incat pur si simplu nu ma pot gandi la niciun motiv pentru care ai face asa ceva.
Din cate am citit, daca folosesti casti specifice Apple care se potrivesc in mufa telefonului fara adaptor o sa ai fidelitate audio mai mare.
cg1700 wrote:fidelitate audio mai mare.

Dar nu e primul telefon care renunta la jack. Un telefon lansat recent fara jack e Moto Z. Si stiu ca era si un Alcatel lansat de ceva timp care renuntase la jack, ca sa fie slim & sleek.