Ce jucati in momentul de fata
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Ce jucati in momentul de fata
Apotheon. Un platformer cu stil artistic misto, ce ma duce cu gandul la ilustratiile de pe amforele grecesti. Storyline simplu, gameplay fluid. Pe lista jocurilor bune de anul asta.
Iau seria Deus Ex de la inceput. Dupa ce m-am chinuit vreo jumatate de ora sa dau cos pe terenul de baschet din NY, am realizat ca e imposibil, inelul fiind un solid transparent. Well played, you evil bastards.
Iau seria Deus Ex de la inceput. Dupa ce m-am chinuit vreo jumatate de ora sa dau cos pe terenul de baschet din NY, am realizat ca e imposibil, inelul fiind un solid transparent. Well played, you evil bastards.
Persona 4 Golden. E prima mea incursiune in lumea JRPG-urilor si imi place pana acum, desi mi-e inca destul de greu sa ma obisnuiesc cu discutiile puerile dintre personaje.
kensky » Tue Feb 10, 2015 11:46 pm wrote:saints row 4 fun fun fun
Ai instalat si Gat out of Hell? Sau e vanilla?
De cand m-am apucat de GTA 5 (Xbox 360) nu mai joc League of Legends zilnic. It's that good. 

Si pe mine ma bate gandul sa-l reiau pe PS3, dar astept versiunea de PC pentru o rejucare 

Putin nu s-a dus la razboi inca pentru ca e prea ocupat sa faca treburi dubioase in Broken Sword 5 (which is what I play now, hence this thread).

Am (re)descoperit Ikaruga. I am a leaf on the wind, watch how I so ... CRISTELNIȚA #@#@@!!!! Cu cît mă joc mai mult, cu atît realizez că Ikaruga (și, de fapt, orice bullet hell) este, de fapt, o tehnică de meditație. Cu fiecare stagiu completat, ești cu un pas mai aproape de moartea ego-ului. Nu sunt un jucător bun, dar câteodată reușesc să intru în transă și fac minuni. Problema e că asemenea momente sunt destul de rare și, de obicei, devin conștient relativ rapid. Încep să mă mir de cît de bun sunt și-atunci se dărâmă șandramaua... Bag un Jamestown să mă calmez și o iau de la capăt...
Tare. Ce gamepad folosesti?
X360 wired 

si mie mi s-a parut mult prea mare asemanarea pentru a fi ceva neintentionat.Pătrunjelu' » Fri Feb 13, 2015 5:22 am wrote:Putin nu s-a dus la razboi inca pentru ca e prea ocupat sa faca treburi dubioase in Broken Sword 5 (which is what I play now, hence this thread).
the witcher - dupa cateva incercari de replay de-a lungul anilor terminate prematur de plictiseala, de data asta m-a prins , sunt prin chapter 4 

Recunoaste ca te pregatesti de fapt pentru Witcher 3 

Wildstar (am prins promo de la Altex si am laut Deluxe Edition la 20 lei + 2 time carduri de 60 de zile fiecare, nu imi pare rau de nici un banut), si cate o tura de Borderlands 2 (TVHM, mor destul de des in acest mod)....
Si aici. Pe primul nu il mai reiau ca l-am jucat nu de foarte mult timp. In schimb sper sa-mi fac putin timp pentru 2kensky » Wed Feb 18, 2015 2:57 am wrote:true, urmeaza witcher 2 replay

Yeah, și eu îl voi rejuca. În cazul meu, nu-l mai joc pe primul pentru că deja l-am jucat de prea multe ori. 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Sunless Sea. Un joc de explorare, cu elemente de roguelite, de la creatorii universului Fallen London. Bun bun bun.
Welcome to SMTmarvas » 10 Feb 2015, 23:50 wrote:Persona 4 Golden. E prima mea incursiune in lumea JRPG-urilor si imi place pana acum, desi mi-e inca destul de greu sa ma obisnuiesc cu discutiile puerile dintre personaje.