Laudati-va
Re: Laudati-va
Evaluare Nationala sau Capacitate pentru ai' mai "experimentati"
-
- Headless Kamikaze
Pff, pe timpul meu se numea testare națională
.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Ba chiar e si minor, watch out!
Career upgrade! Software engineer la National Instruments 

Yep, in The Office, side A (parca).
Păi sunt un pic cam șerifi. Labview, printre altele, e una din cele mai versatile unelte like ever. Limbajul lor de programare, numit G, mi se pare super intuitiv, încât și un afon total ca mine în ale SW-ului l-a putut pricepe. O grămadă din aplicațiile și uneltele lor sunt folosite în automotive.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Userii tool-urilor de la NI sunt destul de huge. Un exemplu de user pentru LabVIEW (dezvoltat in Cluj) este CERN (mai exact e folosit la LHC). E super excellent news ca am primit oferta, considerand ca vreau sa continui pe research. O companie ca NI e kickstart pe bune: ++rep in industrie si ++knowledge.Waaagh! » Thu Jul 02, 2015 1:16 pm wrote:Ce hardcore suna noii angajatori ai patrunjelului.
mi-am luat PS4 si pentru prima data din 2004 incoace am o masinarie pe care functioneaza jocurile contemporane.
Ajung în Cluj pe 24. Mă lași să mă joc pe consola ta?
- DarthZombie
- Dremora Lord
nu stiu ce ai auzit despre mine, da' nu sunt genul ala de fata.Mafio » Thu Jul 16, 2015 1:07 pm wrote:Ajung în Cluj pe 24. Mă lași să mă joc pe consola ta?
Eu zic sa-i dai ban pe consola si avertisment aici. Sau invers. Oricum, eu nu m-as incurca cu italienii, in locul tau. Parerea mea.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
Dremora Lord. bine ma! nu stiu ce e dar suna ok-ish
- ola small dickie
- Big Daddy
Hahaha mi-a dat like pe facebook la melodia postata astazi Robert Holmes. Robert Holmes, compozitorul de muzica din USA, Robert Holmes sotul lui Jane Jensen, creatorul muzicii din Gabriel Knight. Ma duc sa ma arunc pe geam. Nu mai am nimic de indeplinit in viata.