Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

Cazul Rarinca este o manipulare ordinara a Antenei3 pe care tu o propavaduiesti la randul tau pe forumul Nivelul 2. Nu cunosc cazul in detaliu dar sa presupunem ca e adevarata varianta care va place voua - o anumita doamna Rarinca a facut inchisoare pe nedrept 6 luni. Bun. O eroare judiciara. Da? E prima? E ultima? Nu. Acum conform logicii si manipularii anteniste de 2 lei pentru prostime a lui Doc ce trebuie sa facem noi in continuare? Va zic eu:

SA DISCREDITAM SI SA LOVIM IN JUSTITIA ROMANA IN INTREGIMEA EI SI IN DNA SI IN ORICE ALTA INSTITUTIE A SISTEMULUI JURIDIC. DE CE? CA SA DISCREDITAM TOATE ANCHETELE SI TOATE ACTIUNILE DE MARE AMPLOARE CARE AU CURATAT ROMANIA IN ULTIMII ANI. De ce? Pentru ca Rarinca. Deci pentru ca Rarinca a facut parnaie 6 luni nevinovata tot sistemul e o labareala la comanda politica a lui Basescu.

Happy Doc?

Ca Antena3 se foloseste de dramele unor oameni simpli pentru a-si alimenta agenda lor de manipulare a prostilor asta nu ma mai mira. Acum au dat-o pe aia cu violul. Pentru ca violatorii sunt liberi hai sa mai dam putine muie Justitiei si DNA-ului, numai aici la Antena3.

Eu zic altceva, Draga Doc Manipulator: hai sa eliberam toti pesedistii si sa le dam si despagubiri, PENTUR CA RARINCA si hai sa-i cerem scuze si sa anulam tot si lui Adrian Nastase PENTRU CA VIOLATORII SUNT ANCHETATI IN LIBERTATE IN VASLUI.

vrei asa?

aoleu ca mi-am adus aminte, iti mai dau cazuri superbe marca antena3 prin care sa mai lovim justitia si dna. vrei? uite, ti le reamintesc eu desi pun pariu ca le stii la perfectie: baiatul care l-a scuipat pe Basescu si Stegarul Dac :lol:

vezi, te ajut. iti dau argumente. pentru discursul tau.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc » Mon Aug 03, 2015 12:20 pm wrote:@Rarinca

Comentati ma ca niste oameni, nu ca niste drone fara creier. Aveti argumente? am inventat eu cazul? am spus vreo minciuna? Ati primit un contraargument.
1. Procesul nu s-a terminat (pe 17 august se judeca urmatoarea contestatie a procurorilor)
2. Citeste motivarea instantei, nu zice ca aia nu a facut ce a facut, ci ca nu s-ar incadra tocmai la santaj. Acuzata considera ca a fost mai de graba hartuire. Deci in niciun caz nu e cum ai zis tu, ca saraca femeie a imprumutat bani unei judecatoare si a facut parnaie pentru ca asa a vrut Basescu. Indiferent cum se termina cazul, e clar ca acuzata nu face parte din aceeasi categorie de romani din care fac parte eu si multe alte milioane, de care vorbeam in postul de dinainte.
Accept insa ca ma pot insela, la o adica nu posed cunostinte intime asupra procesului, nu am stat in sala de judecata deci nu bag mana in foc. Sa zicem ca e cum zici tu, ca o judecatoare a sapat-o pe tanti asta care ii imprumutase bani. S-a dus si a dat declaratii mincinoase la procurori, o fi prezentat probe false, nu stiu. Procurorii au actionat conform legii in baza plangerii si probelor existente. In instanta femeia isi dovedeste nevinovatia. The end. Unde e Basescu in treaba asta? De unde reiese ca justitia in Romania nu exista? A fost cineva condamnat pe nedrept? De fapt de ce ai dat tu exemplul asta care nu combate cu absolut nimic ce am zis eu? Iti zic eu de ce: pentru ca asta ai vazut tu la antena3, asta ascultai din gura sinistrilor alora in timp ce pe ecran aveai titlu JUSTITIA LUI BASESCU BAGA TOTI ROMANII LA PUSCARIE.
Stii cum functionezi tu? Pleci de la ideea "Basescu e de vina" si, selectand pe bucati cuvinte, declaratii, idei, incerci sa incropesti un fir narativ in care sa reiasa cat de cat ca Basescu e de vina, bagi un fel de "sah mat, ateilor" si te-ai spalat pe maini. Exact ca antena3. In lumea celor care prefera sa nu perpetueze cacaturile fermentate venite din gura unora care fac jocul unui securist turnator hot (toate 3 chestii dovedite) se pleaca de la analiza faptelor si apoi se trage o concluzie, nu invers.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Altu se baga in discutii de economie, guvern, bugete, dar el saracu n-are studii
Pt ca daca ai masterat la Arte Plastice esti perfect calificat sa iti dai cu parerea despre economie & politik. Nu conteaza ca n-are nimic sula cu prefectura, studii sa ai, nene, fara studii esti mic si nu stii nimic!

Ce conteaza ca orice persoana cu jumatate din neuroni si sinapse functionale e in stare sa inteleaga niste indici economici generali si sa aiba ceva notiuni de baza? STUDII, NENE!

P.S.: Dottore, poate ne arati si noua un screenshot cu diploma ta de PhD intr-ale economiei, stiintelor politice si premiul Nobel pt umanism.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Sekaba, procesul s-a terminat, femeia e nevinovata definitiv (a doua sau a treia curte). Hartuire? adica sa-ti ceri banii inapoi e hartuire, lol. Procurorii pe cai albi au facut contestatie in anulare, o forma extraordinara de atac. Au facut asta ca sa faca ceva, in principiu n-au sanse de castig. Oricum, cazul asta nu e o exceptie, e dovada unui mod de operare. Nu esti curios de ce bate pasul pe loc ancheta in cazurile Udrea, Cocos, Sova samd? de ce nu sunt trimise in instanta dosarele?

Ai zis Vaslui? QED, amice, alta dovada pentru modul de operare - procurorul de caz e cunostinta/ruda, ceva de genul asta cu doi violatori. Cam atat despre justitia asta imaculata a voastra.

Fedaykin, studiile superioare sunt doar o dovada ca intr-un domeniu ai capacitatea sa ajungi la un anumit nivel. Deci ai un nivel de inteligenta dovedit formal care-ti permite sa ai o parere avizata, la nivel general, si in alte domenii, cu un minim de documentare samd. Nivelul tau care e? "am 15 milioane in Bucuresti (15 mil. in Bucuresti? cam nasol!), am suba groasa, diplomele nu conteaza, dar pricep indici economic generali" :) Ia zi cativa indici de aia nasoli de ai lui Tariceanu, aia de te-au cocosat, sa vedem cam ce pricepi tu de fapt. Poate ca ai dreptate, cine stie, si esti un geniu popular, fara studii formale. Zi-le, Moromete.

Voi astia, constantenii sunteti rau de tot cu caputul, pentru Base, nu? Vorba aia, hot, jigodie, nenorocit - dar e al nostru si-l iubim!
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Doc » Mon Aug 03, 2015 5:33 pm wrote:Cam atat despre justitia asta imaculata a voastra.
Gata! Am lamurit-o si pe asta!
Doc » Mon Aug 03, 2015 5:33 pm wrote:Voi astia, constantenii sunteti rau de tot cu caputul, pentru Base, nu? Vorba aia, hot, jigodie, nenorocit - dar e al nostru si-l iubim!
Doc de la Strehaia ce e? Skeleton din hoarda lui Dragnea? Dupa Zalau forumul Level ne ofera o alta minune a tarii, de data asta din Strehaia. Romanii au talent. Nu-i de mirare ca satele astea au ramas sate.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

mai putine despre voi si mai multe despre politica.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Severin nu e Strehaia, nici chiar pentru un poet puțulist (consider ca doar ce ai inventat puțulismul. Bravo, Ola). Si oricum n-ai sa vezi la mine patriotisme locale nefondate, cum e cazul vostru.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Constanta vs The World, bring it baby! We're so fuckin ready!
I'm livin' in a love shadow
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Doc » 3 Aug 2015, 11:20 wrote: Serviti Rarinca: femeia i-a imprumutat niste bani unei judecatoare de nu-stiu-unde, si cand i-a cerut banii inapoi, i-a facut aia cu prietenii din DNA dosar de santaj. 6 luni de arest preventiv (pentru santaj, arest. Pentru viol in grup, cercetare in libertate. Lol, justitie). Declarata nevinovata, sentinta definitiva.
De fapt banii au fost imprumutati sotului presedintelui ICCJ (Livia Stanciu), care acum este decedat. Rarinca spune ca a fost angajata la cabinetul lui de avocatura, doar ca nu e nimeni care sa confirme asta si nu a adus nici probe prin care sa demonstreze presupusa datorie. Interesant este ca nici ea nu se considera pe deplin nevinovata din moment ce a cerut schimbarea incadrarii juridice din santaj in hartuire (pentru care pedeapsa este mai mica). Se vede si din sms-uri de ce:
"Nu pot sa mai aştept. Nu o sa vă placă dar mam hotărît sa numai ţin cont decît de mine şi de ai mei. Cineva vă avea musafiri neplăcute la usa”
„Dacă vă faceţi socoteala, ve-ţi avea mult mai mult de pierdut decât dacă îmi platiţi mie datoria. Voi spune tot ce ştiu inclusiv despre dv. şi am ce spune argumentat”.
„Vă credeţi invincibilă dar vă garantez că tot ce voi spune va fi argumentat cu martori şi acte”.
„De mâine vă voi trimite pe fax toate datele pe care le voi da presei”.
„Voi pune şi pe internet”.
Un articol lamuritor aici.
Doc » 3 Aug 2015, 17:33 wrote: Procurorii pe cai albi au facut contestatie in anulare, o forma extraordinara de atac. Au facut asta ca sa faca ceva, in principiu n-au sanse de castig.
N-as fi asa de sigur. Procurorii spun ca o judecatoare din complet ar fi fost impartiala pe motiv ca in urma cu doi ani sefa ICCJ s-a opus promovarii ei la Inalta Curte. Nu e chiar o acuzatie aruncata in vant
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"Un alt detaliu: când a văzut că Livia Stanciu rezistă şantajului, Mariana Rarinca a telefonat la Antena 3. A avut ghinion: era duminică după amiaza, iar operatoarea nu avea la îndemână un reporter pe care să i-l dea la telefon, aşa că a sfătuit-o să sune în altă zi. A doua zi n-a mai apucat să sune, că a fost arestată."

Justitie, neica. Cat de prompt a fost arestata. E coincidenta, nu? :lol:
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doc » Mon Aug 03, 2015 5:33 pm wrote:Ai zis Vaslui? QED, amice, alta dovada pentru modul de operare - procurorul de caz e cunostinta/ruda, ceva de genul asta cu doi violatori. Cam atat despre justitia asta imaculata a voastra.
DNA se ocupa si de violuri, sau ce vrei sa ne spui? Pentru unul asa de umflat cu propria-i pompa ma asteptam sa vezi singur care-i diferenta intre un procuror DNA si alti procurori.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Doc » 3 Aug 2015, 21:06 wrote:"Un alt detaliu: când a văzut că Livia Stanciu rezistă şantajului, Mariana Rarinca a telefonat la Antena 3. A avut ghinion: era duminică după amiaza, iar operatoarea nu avea la îndemână un reporter pe care să i-l dea la telefon, aşa că a sfătuit-o să sune în altă zi. A doua zi n-a mai apucat să sune, că a fost arestată."

Justitie, neica. Cat de prompt a fost arestata. E coincidenta, nu? :lol:
N-a fost nicio coincidenta, s-a considerat ca si-a pus in aplicare amenintarile - divulgarea catre presa a unor presupuse fapte compromitatoare despre Livia Stanciu si familia ei. A spus si procurorul asta. Bineinteles, nimic sustinut cu dovezi, dar la momentul respectiv n-ar mai fi contat. I-ar fi compromis imaginea de magistrat si probabil si cariera.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Fedaykin, studiile superioare sunt doar o dovada ca intr-un domeniu ai capacitatea sa ajungi la un anumit nivel
Studiile superioare inseamna o specializare si atat. Punct.
Poti sa fii dottorel cu masterat la Sorbona (pe bune) si sa fii un idiot notoriu.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Apollyon, mie imi pare mai mult o tentativa de reducere la tacere. De ce n-au lasat-o sa se ingroape si mai mult? sa faca acuzatii nefondate, sa intre si in alte infractiuni, plus sa-i dea motiv judecatoarei sa-i ceara daune civile?
Ce imagine afectata? ce cariera afectata? judecatorii sunt INAMOVIBILI.

Fedaykin... parerea mea e ca mult mai probabil un idiot notoriu are studii medii decat sa fie "dottorel cu masterat la Sorbona" (constructie care denota multe cunostinte din partea ta. Stii macar ce vine prima data? masterul sau doctoratul?). E genul de rationament pe care-l faci la o bere, pe o bordura, gen strugurii sunt acri.
Dar sa revenim. Te-am reevaluat, esti un potential geniu neinteles, neincorsetat in cutume gen studii superioare. Numai sa-mi zici care-s indicatorii aia economici intelesi de tine, lasati mostenire de Tariceanu. Sunt absolut ochi si urechi. Vreau sa invat tot ce pot de la tine!!

PS. Cineva sa-l lamureasca pe tolomacul invizibil care nu pricepe nimic ca justitia nu e tot una cu DNAul. Eu de 2 pagini incoace discut de justitie, nu de DNA. Poate mentorii lui de la Constanta pot sa vorbeasca pe limba lui, sau sa-i explice cineva prin semne, nu stiu, treaba voastra.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

constructie care denota multe cunostinte din partea ta. Stii macar ce vine prima data? masterul sau doctoratul?
Era o aluzie. Atat la nickul tau cat si la dottorelul de Puie Monta. Pacat ca o facultate (absolvita probabil magna cum laude, no less) nu este suficienta pt a percepe un dram de sarcasm, eu zic sa te bagi si la a 2-a, poate-poate...
Numai sa-mi zici care-s indicatorii aia economici intelesi de tine, lasati mostenire de Tariceanu
- 1.4 milioane de bugetari (numarul de posturi s-au marit considerabil sub mandatul lui)
- +20% pensii
- +9% salarii profesori
- +20% salarii politisti
- toti factorii aia 4 de mai sus care au dus, printre altele, la deficit bugetar de la 0.8% la 5.7% in 3 ani de zile

Sa mai aduc aminte si de magaria cu BCR-ul?...
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ah, scuze, nu prea pricep aluzii de alea fine, de Bucegi la PET+bordura.

Bugetari mai multi? Ai idee cate institutii au trebuit sa fie infiintate odata cu intrarea un UE? cate 2-3 oameni in fiecare primarie samd. Tu cum crezi ca vin fondurile europene? tragi o mahoarca si vine fondu?
Pensii? cat de penibil sa fii sa te plangi ca s-au dat 20% la pensii, la pensiile astea de toata jena? tu n-ai bunici? Jenibil, amice.
9% la profesori? abia s-a acoperit inflatia... la fel jenant comentariu. Dar HEI!! avand in vedere alergia ta la studii, sunt ceva mai intelegator.
Deficit bugetar de 5.7? Lasa ca a venit Boc, a dat afara oameni, a taiat salarii si pensii, a marit TVAul, a inchis spitale si tot a reusit sa aiba deficite mai mari decat Tariceanu: 8.5 si 6.4 - in conditiile in care veniturile bugetare n-au prea scazut. Ghici cine a cheltuit mai mult? Hint. Pârtii. Microsoft. samd.

Eh, macar ai incercat. Bravo, bravo, ce sa spun, mi-ai depasit asteptarile. Cand ma gandesc la tine imi apare imaginea lui Celentano, din Las Fierbinti. Sper ca nu te superi. Cu simpatie, al tau!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Tu pui la fel de multa dedicatie si in alte activitati, sau numai forumul merita acest zel neindoit?
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ai idee cate institutii au trebuit sa fie infiintate odata cu intrarea un UE? cate 2-3 oameni in fiecare primarie samd. Tu cum crezi ca vin fondurile europene? tragi o mahoarca si vine fondu?
OK, tie ti se pare normal ca intr-o tara de 20 de milioane de locuitori, aproape 2 milioane sa fie bugetari. Special K.
Pensii? cat de penibil sa fii sa te plangi ca s-au dat 20% la pensii, la pensiile astea de toata jena? tu n-ai bunici? Jenibil, amice.
9% la profesori? abia s-a acoperit inflatia
Omule, NU maresti cheltuielile (pt ca asta reprezinta salariile bugetarilor si pensiile si ajutorul social - COSTURI!) fara acoperire!

Mai am o bunica din ce inseamna rude de genul - dar ea n-a stat niciodata dupa stat sa ii dea mura in gura, se descurca asa cum poate, mai creste niste gaini, niste curcani, mai vinde lapte de capra sau vaca, nu sta cu mana intinsa la stat.
A, si vorbim de un om cu doua operatii foarte nasoale in urma cancerului dezvoltat pe la 50 de ani. Just saying.
Lasa ca a venit Boc, a dat afara oameni, a taiat salarii si pensii, a marit TVAul, a inchis spitale si tot a reusit sa aiba deficite mai mari decat Tariceanu: 8.5 si 6.4
Vrei sa spui in jur de 3%, cat era in 2012. Dar na, e posibil ca tu sa crezi ca "reparatiile" unor pagube de genul se simt de la o luna la alta...

P.S.: Boc/Basescu NU au taiat pensii. Mie mi-ar fi rusine sa fiu om citit, cu facultate si studii (STUDII, NENE, CA ALEA TE FAC OM DASHTEPT!) si sa mananc in continuare rahatul asta.
Cat despre dat afara oameni - nu au dat afara suficient de multi. Aparatul bugetar TOT e prea stufos si necompetitiv (ca sa nu zic incompetent)
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

marvas » Mon Aug 03, 2015 5:46 pm wrote:mai putine despre voi si mai multe despre politica.
Aș vorbi mai mult despre politică dacă ai penaliza sutele de atacuri ieftine la persoană pe care le face Doc.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Mafio » 4 Aug 2015, 00:19 wrote:
marvas » Mon Aug 03, 2015 5:46 pm wrote:mai putine despre voi si mai multe despre politica.
Aș vorbi mai mult despre politică dacă ai penaliza sutele de atacuri ieftine la persoană pe care le face Doc.
Tupeist mai esti, voluntarule. Dupa ce ma faci "lepra ignoranta", ma injuri ca ultima jigodie, ai pretentie la decenta, la penalizari samd. Tupeu de tupeu. La munca, nu la intins... voluntariat!

@Waaagh. Peste tot is aprig. Ce-i drept, acum am mai putin de munca.

@Fedaykin Pensia e un drept, nu e intins mana. Alea sunt ajutoare sociale - la care s-ar incadra si Mafio, daca nu se duce odata la munca. Muncesti o viata, platesti CAS, si la batranete teoretic ar trebui sa ai o pensie/viata decenta.
Cat despre taiat pensiile, s-au taiat cu 5% bani luati "din greseala" pentru sanatate. Si dati inapoi de Ponta, in 20 de luni. Asta e adevarul istoric, si pentru mine, si pentru bautorii de bere la PET.
Post Reply

Return to “Cafenea”