SA DISCREDITAM SI SA LOVIM IN JUSTITIA ROMANA IN INTREGIMEA EI SI IN DNA SI IN ORICE ALTA INSTITUTIE A SISTEMULUI JURIDIC. DE CE? CA SA DISCREDITAM TOATE ANCHETELE SI TOATE ACTIUNILE DE MARE AMPLOARE CARE AU CURATAT ROMANIA IN ULTIMII ANI. De ce? Pentru ca Rarinca. Deci pentru ca Rarinca a facut parnaie 6 luni nevinovata tot sistemul e o labareala la comanda politica a lui Basescu.
Happy Doc?
Ca Antena3 se foloseste de dramele unor oameni simpli pentru a-si alimenta agenda lor de manipulare a prostilor asta nu ma mai mira. Acum au dat-o pe aia cu violul. Pentru ca violatorii sunt liberi hai sa mai dam putine muie Justitiei si DNA-ului, numai aici la Antena3.
Eu zic altceva, Draga Doc Manipulator: hai sa eliberam toti pesedistii si sa le dam si despagubiri, PENTUR CA RARINCA si hai sa-i cerem scuze si sa anulam tot si lui Adrian Nastase PENTRU CA VIOLATORII SUNT ANCHETATI IN LIBERTATE IN VASLUI.
vrei asa?
aoleu ca mi-am adus aminte, iti mai dau cazuri superbe marca antena3 prin care sa mai lovim justitia si dna. vrei? uite, ti le reamintesc eu desi pun pariu ca le stii la perfectie: baiatul care l-a scuipat pe Basescu si Stegarul Dac

vezi, te ajut. iti dau argumente. pentru discursul tau.