Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Ciorba radauteana e cea mai naspa ciorba pe care am incercat-o vreodata. Cine a crezut ca e o idee buna sa inventeze ciorba acrita cu otet merita batut. Ciorba a la grec e ok.
- ola small dickie
- Big Daddy
mie imi place foarte mult. asta poate si pt ca imi place si otetul foarte mult. tre sa am tot timpul in casa otet
Știi că poți acri aproape orice ciorbă cu oțet, nu?cg1700 wrote: 22 Jan 2019, 16:44 Ciorba radauteana e cea mai naspa ciorba pe care am incercat-o vreodata. Cine a crezut ca e o idee buna sa inventeze ciorba acrita cu otet merita batut. Ciorba a la grec e ok.

Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Normal ca poti, asta daca vrei sa iti bati joc de restul ingredientelor pe care le-ai pus in respectiva ciorba.
N-as zice ca acreala e ce observi imediat la radauteana, adica-i ceva gen 2-3 linguri de otet la oala
Principala atractie e smantana si carnea de pui, mai ales daca ai ardei iute si extra smantana si eventual o chifla proaspat rumenita. Brb need food.
Then again, imi plac ciorbele acre. Gen bors cu legume, mmmmmmmm. That shit is the best.

Then again, imi plac ciorbele acre. Gen bors cu legume, mmmmmmmm. That shit is the best.
Eu am incercat de curand pentru prima oara ciorba radauteana si primele lucruri pe care le-am observat au fost otetul si usturoiul. Bleah, never again. Borsul e de departe metoda superioara de a iti acri ciorba.
Usturoiul face toată ciorba rădăuțeană imo. Și cea mai nașpa chestie cu care poți acri vreodată o ciorbă nu e oțetul, ci sarea de lămâie.
Discuțiile despre ciorbă par să fie una dintre constantele forumului. Nu mai țineam minte dacă aici sau pe forumul vechi lăuda sekaba virtuțile ciorbei de fasole boabe așa că am căutat și am găsit Topicul cu Ciorbă™. Lectură plăcută.
Postul ăsta din 2015 rămâne încă valabil:
Postul ăsta din 2015 rămâne încă valabil:
Mahdi wrote: 27 Mar 2015, 22:55 Când am fost în deltă acum vreo 3 ani, am mâncat ciorbă de perișoare de pește. A fost cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o vreodată.
REMEMBER CITADEL
Ya, ok, am găsit oficial topicul meu preferat de pe forum. Also ciorba de perișoare e, de asemenea, o blasfemie.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ciorba de peste bleah, gen bors de peste, bleah, i never touch it. Mi se pare infernal gustul acelei zemi
Pai fix alea le ai si la ciorba a la grec, singura diferenta majora e usturoiul.
Care e și cea mai bună parte. Fite me.Stokkolm wrote: 22 Jan 2019, 17:35Pai fix alea le ai si la ciorba a la grec, singura diferenta majora e usturoiul.

- ola small dickie
- Big Daddy
Usturoi, ceapa, otet, bors for the win!
Acum depinde si cine face mancarea, dar peste tot pe unde am servit a la grec nu am avut parte de prea multe bucati de legume in farfurie, spre deosebire de radauteana unde era abundenta de morcovi, telina si altele.Stokkolm wrote: 22 Jan 2019, 17:35
Pai fix alea le ai si la ciorba a la grec, singura diferenta majora e usturoiul.
Ca un sidenote, am mancat recent o varianta dubioasa de ciorba radauteana, fara urma de legume fierte in bol, doar carne de pui si supa ce parea mai degraba supa crema, o fi fost ingrosata cu faina. Buna si cu gust specific, dar weird af. Culoarea era ceva mai inchisa.
Last edited by Magicake on 22 Jan 2019, 17:43, edited 1 time in total.
Usturoiul ala e de ajuns sa transforme o ciorba buna intr-o ciorba naspa.Stokkolm wrote: 22 Jan 2019, 17:35 Pai fix alea le ai si la ciorba a la grec, singura diferenta majora e usturoiul.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Clasamentul ar fi așa după mine:
1). ciorbă de perișoare
2). ciorbă de zarzavat
3). supă
tot trei). ciorbă de fasole
Restul sunt bune dar nu le-am mai mâncat de mult. Ciorba de burtă mi se pare că-i așa apreciată mai ales fiindcă se mânâncă foarte rar. Ciorba de văcuță e pentru bogătași.
Nu stiu ce-i aia ciorbă grec.
1). ciorbă de perișoare
2). ciorbă de zarzavat
3). supă
tot trei). ciorbă de fasole
Restul sunt bune dar nu le-am mai mâncat de mult. Ciorba de burtă mi se pare că-i așa apreciată mai ales fiindcă se mânâncă foarte rar. Ciorba de văcuță e pentru bogătași.
Nu stiu ce-i aia ciorbă grec.
Last edited by Ferrrrrrrrrdinand on 22 Jan 2019, 17:46, edited 1 time in total.
A mâncat careva ciorbă de salată (cu afumătură și papară)? That shit is p great.
Intrerup programul obisnuit ca sa mentionez ca am primit raspuns de la ANPC in legatura cu RAMii stricati de la PCGarage, si nu pot face nimic pentru ca nu pot face expertiza produsului si bla bla bla chestii.
So yea, am ramas si fara bani, si fara RAM.
So yea, am ramas si fara bani, si fara RAM.
Eu una dintre preferatele mele, dar depinde cum e facuta.Triggerix wrote: 22 Jan 2019, 17:46 A mâncat careva ciorbă de salată (cu afumătură și papară)? That shit is p great.
Cum naiba reuseste cineva sa tipareasca o carte cu un asemenea defect
Crazy.

O sa vad chestia asta de fiecare data cand o sa trec pe langa biblioteca.

O sa vad chestia asta de fiecare data cand o sa trec pe langa biblioteca.