Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Apollyon
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Apollyon »

Ponta o sa se agate de scaun si cu ultimul fir de par, ne-a obisnuit. N-o sa plece de bunavoie iar PSD nu cred ca o sa-i retraga sustinerea, deci sunt sanse sa ramana in functie pana la alegeri. Doar DNA-ul poate grabi plecarea lui daca ii trimite dosarul in judecata, desi nici asa nu cred ca s-ar clinti.

Oprea premier - o gluma buna.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Apollyon » 10 Aug 2015, 23:52 wrote:Oprea premier - o gluma buna.
Sigur, dar se incordeaza. Daca nu ii iese pasenta ca premier, macar ceva vicepremier, ministru la aparare/interne, tot spera in era post-Ponta.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Apollyon » Mon Aug 10, 2015 11:52 pm wrote:Oprea premier - o gluma buna.
I've seen crazier shit in Romania
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mie mi se pare ca Oprea - premier e cea mai serioasa si benefica chestie din istoria omenirii in comparatie cu gluma dezastruoasa Ponta - premier.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pe interesul national l-au caracterizat perfect unii, e omul care "da ochii peste cap cand vorbeste de zici ca-s felinarele atarnate de carutele nomazilor veniti la cumparat fulgi de gasca". :lol:

Are un trecut poate chiar mai dubios ca al lui tonta, e doctor tot prin metoda ctrl+c/ctrl+v si se pe care i-ar fi facut pe destui actuali sefi de la interne/servicii doctori prin aceleasi metode. E adevarat ca nu-i handicapat ca astalalt, dar cred ca-i cu cateva ordine de marime mai mafiot.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Pe mine ma sperie indivizii care prefera sa taca. Ponta, de exemplu, nu se poate abtine si vorbeste muuuult. Cand vorbeste, realizezi imediat cine este si ce ii poate mintea. The jury is still out on Oprea.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

McWilliams » 11 Aug 2015, 18:15 wrote:The jury is still out on Oprea.
Daca ai fi un antenist veritabil, l-ai fi vazut in iunie, la Gadea. Uite un transcript - dar daca ai gasi interviul, sa vezi cu ochii tai cum facea bietul de el, umflat de importanta...

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... tena-3.htm
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ah, sunt sigur ca se gaseste vreun moment in care a vorbit si s-a naruit visul. Dar macar momentele sunt suficient de rare incat legenda sa persiste - ca omul acesta, incruntat si ragusit, este de o demnitate si o solemnitate nemaiintalnita. Din categoria CTP si Stolojan, care, vorba lui Banciu, pot indoi linguri numai prin puterea incruntarii
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Oprea cat timp a fost premier interimar macar a dat 50 de procurori in plus DNA si a suplimentat posturile de la Inalta Curte, masura pe care Ponta nu ar fi luat-o niciodata. Mai spunea si ca o sustine pe Kovesi pentru inca un mandat la DNA, ceea ce cred ca le da frisoane pesedeilor. Pe de alta in Parlament UNPR voteaza cot la cot cu PSD modificarile aduse la Codul Penal, deci nu stiu ce sa mai cred. Oricum il prefer oricand pe Oprea in locul lui Ponta.

Nu cred ca se pune problema sa ajunga premier dar in mod sigur va ocupa o functie importanta in viitorul guvern liberal. PNL e obligata sa faca alianta cu UNPR daca vrea sa obtina majoritate in Parlament.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

De ce n-ar putea astepta PNLul pana la alegeri? daca tot vrea ciolanul?

Acum or sa inceapa mancatoriile interne pentru localele si parlamentarele de anul viitor (valabil in toate partidele), cred ca or sa o lase mai moale cu schimbatul guvernului. Daca, prin absurd, ar trece acum o motiune de cenzura si s-ar da guvernul liberalilor n-ar face decat sa subrezeasca partidul cu lupte interne pentru componenta guvernului, pentru schimbari in insitutiile care tin de guvern samd, inca un motiv de frasuiala interna. Plus ca probabil n-ar fi in stare sa schimbe legea electorala, ar trebui sa faca ceva cu promisiunile lui Ponta, eventual sa le anuleze... IMO s-ar sparge prea multe chestii in capul lor cu un an inainte de alegeri.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Oprea se da bine la licurici. Asta e tot ce am putut sa inteleg.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

S-a lansat PPU (Partidul Puterii Umaniste) Social Liberal - in principiu Grapini e singura fata cunoscuta de pe acolo. Iata ca se poate ca si un minipartid gen PC sa se divida, astia sunt rebelii care n-au vrut sa fuzioneze cu megapartidul lui Tariceanu.

Deci, un partid nou, fara oameni vechi, numai bun pentru tinerii frumosi si liberi :)
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cica-i caldura mare de tot pe la tine p-acolo.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cod portocaliu :)

Ironizam nitel tineretul activ pe net, si atat. Daca ar trece cateva luni macar intr-un partid n-am mai auzi chestii gen "Partidul cutare tremura de frica DNAului", "Partidul cutare lupta impotriva coruptiei"... idealisme desuete rau de tot... toti fiind pana la urma o apa si un pamant. Da-mi exemplu de om sanatos la cap, care e onorabil, o duce bine, si i se pune lui pata, brusc, sa se bage in politica, sa pompeze bani pentru binele societatii, sa-si ia scuipati in ochi din cand in cand samd. - si care sa nu se gandeasca sa-si recupereze investitia la un moment dat.
"Sa schimbam clasa politica". Sigur ca da, pe aici deja se schimba ai batrani cu copiii lor.
ola small dickie
Big Daddy

Numai ca tu, tipic, ironizezi si ataci chiar ceea ce e mai putin de ironizat si de atacat in spectrul social si politic actual. Recte tinerii, DNA, justitia, internetul. Stiu eu cine mai are discursul asta dar m-am plictisit sa o mai zic.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc » Wed Aug 12, 2015 4:42 pm wrote:Cod portocaliu :)

Ironizam nitel tineretul activ pe net, si atat. Daca ar trece cateva luni macar intr-un partid n-am mai auzi chestii gen "Partidul cutare tremura de frica DNAului", "Partidul cutare lupta impotriva coruptiei"... idealisme desuete rau de tot... toti fiind pana la urma o apa si un pamant. Da-mi exemplu de om sanatos la cap, care e onorabil, o duce bine, si i se pune lui pata, brusc, sa se bage in politica, sa pompeze bani pentru binele societatii, sa-si ia scuipati in ochi din cand in cand samd. - si care sa nu se gandeasca sa-si recupereze investitia la un moment dat.
"Sa schimbam clasa politica". Sigur ca da, pe aici deja se schimba ai batrani cu copiii lor.
Lasa vrajeala si pune o poza cu carnetul ;)
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Atac tinerii!! :evil: :evil: bietii de voi!! si voi fugiti speriati, sau cum? :oops:
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pe caldura asta nu fuge nici Badea
ola small dickie
Big Daddy

Turistii ce vin in Rusia se plang ca vamesii le confisca mancarea. Moscova e in plina campanie de distrugere a alimentelor aflate sub embargo

http://www.hotnews.ro/stiri-russia_repo ... mbargo.htm

Russian leaders. chart toppers since ever
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

In more Russia news, Rusia a banat site-ul Reddit pentru ca e pe undeva pe Reddit un topic despre cum sa cultivi ciuperci halucinogene in gradina. GG. AH DA, si au mai impins pe furis granita cu Georgia cu 800m.
I'm livin' in a love shadow
Post Reply

Return to “Cafenea”