Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

Eu ma intreb cum de au loc astfel de prelegeri in Paris in anul 2015. Oare grupari care poarta asemenea conferinte nu sunt impotriva umanitatii? Impotriva drepturilor omului? Oare acestor grupari nu ar trebui sa li se interzica manifestarile? Oare aceste grupari nu ar trebui interzise?
Generalul
Headless Kamikaze

Post by Generalul »

In problema cu refugiatii am vazut manipulari grosolane de ambele parti, dar intr-un final parerea mea e ca tot circul romanes style cu aruncat plozi pe calea ferata, mofturi privind tara de destinatie, conditiile de cazare, ajutoare sociale si asa mai departe, arata ca avem de-a face cu imigranti, nu cu refugiati. Nu e de condamnat sa vrei o viata mai buna (a se citi pomeni sociale) pentru tine si familia ta, insa a incalca legile, prevederile Dublin si a trece ilegal frontiere doar pentru ca tu VREI, e cu totul altceva. Se pare ca nemtii au instituit controale la frontiera, se pare ca au muscat din kebab mai mult decat pot mesteca...

http://de-toate.info/imigranti-ura-naiv ... fatWBGqpBc
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

I am a Syrian immigrant in Germany, ask me anything
How did you finance your trip? How much did the smuggler(s) ask for?
A: I had an internet cafe in Syria which brought in very well, and my Dad completed the necessary amount, which was around 11000 euros.

You come to our countries and take our hard earned money, leeching off the welfare system...
A: I don't know how the welfare system works in you country, so I can only speak about the German one, here every refugee gets assistance after being granted asylum, they have to take mandatory integrating and languages courses, which qualify them later to find a job and live on their own, these courses take about 9 months, after passing them, they start pressing you to look for a job, if you couldn't find one, they look for one for you, and you have to work, you can't live off the system all your life
11.000 euro sunt ceva bani. Cei drept tipul a venit cu avionul, cu acte false, dar nu cred ca e foarte ieftin nici pentru ceilalti.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

As vrea ca guvernul Romaniei sa aplice o masura de urgenta pentru toti romanasii xenofobi trogloditi care au devenit brusc experti in drept international, islam si politica externa odata cu criza refugiatilor sirieni. Propun ca fiecare platitudine vomitata pe internet sau la gratare sa fie sanctionata in mod ascendent in felul urmator:

-la prima abatere, amenda de zece lei

-a doua abatere va fi sanctionata cu interzicerea accesului la evenimente sportive, in special la fotbal. Asta include stadioanele si abonamentele TV

-la a treia abatere, interdictie la toate fast-foodurile din Romania pentru sase
luni

-a patra abatere va fi pedepsita cu o caramida in muie de la un musulman. Comisia insarcinata cu sanctionarea acestor manifestari se va ocupa de recrutarea musulmanului si il va aproviziona cu toate materialele necesare

-la a cincea si ultima abatere, interdictie pe viata in viata in Spania, Italia si Franta. In felul asta, cetatenii romani vor ocupa locurile de munca din Romania pe care le-ar fi putut fura sirienii si vor lasa capsunile si babele in seama lor. Nu vor castiga la fel de bine, evident, dar vor avea ocazia sa ne protejeze tara de jugul islamului.
Va multumesc pentru atentie.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ola small dickie wrote:Eu ma intreb cum de au loc astfel de prelegeri in Paris in anul 2015. Oare grupari care poarta asemenea conferinte nu sunt impotriva umanitatii? Impotriva drepturilor omului? Oare acestor grupari nu ar trebui sa li se interzica manifestarile? Oare aceste grupari nu ar trebui interzise?
https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_France
Islam is the second-most widely professed religion in France behind Roman Catholicism by number of worshippers. With an estimated total of 5 to 10 percent of the national population, France has the largest number of Muslims in Western Europe (European Turkey and European Russia each have higher Muslim populations). The majority of Muslims in France belong to the Sunni denomination. In addition to French Muslims of immigrant origin there are an estimated 100,000 native French converts to Islam, with thousands converting to the faith annually. Furthermore, the French overseas department of Mayotte has a majority of its native population being Muslim.
Sigur n-are nicio legatura cu asta. Se pune ca sunt xenofob?
ola small dickie
Big Daddy

Nu sunt un cunoscator al islamului, al manifestarilor religioase islamice, al evenimentelor din centrele religioase islamice. As fi curios daca bataia femeii e propavaduita la scara larga in fiecare duminica in larga miscare islamica sau e doar o chestie de grupuri mai extremiste? As fi curios daca propavaduirea bataii femeii e o obisnuinta in centrele bisericesti islamice din Franta, Romania, Europa sau e doar o chestie rara a anumitor scelerati extremisti?

Poate o sa intreb diseara la un fotbal si la o bere un prieten musulman din Constanta.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

ola small dickie wrote:Eu ma intreb cum de au loc astfel de prelegeri in Paris in anul 2015. Oare grupari care poarta asemenea conferinte nu sunt impotriva umanitatii? Impotriva drepturilor omului? Oare acestor grupari nu ar trebui sa li se interzica manifestarile? Oare aceste grupari nu ar trebui interzise?
Nea lol penis, matale ai o problema cu principiile lu matale. Una mare de tot.
Acu ceva vreme, dar totusi in era noastra, umblai pe aici cu je suis Charlie tatuat pe oo (asta daca ai asa ceva) si urlai smulgandu-ti parul din jurul orificiului anal in numele libertatii de exprimare.
Acum vrei sa interzici nush ce conferinte si sa incalci drepturile unora la libera exprimare. Ca sa nu mai zic ca te aratai oripilat de niste bancuri cu evrei.
Asa cu au mai observat niste co-forumisti, ai o capacitate extraordinara extrasenzoriala de ati modifica si indoi principiile dupa cum ti se scoala: ba la dreapta, ba la stanga, dar mai ales te ==== singur in cur. Jos palaria, respect!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pentru ca sa umpli un om cu plumb pentru un desen e acelasi lucru cu a rupe o femeie in bataie ca nu si-a tras sacul de gunoi peste ea.

fml, am tot zis sa nu mai beti apa de la robinet.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

oldsnake wrote:
Nea lol penis, matale ai o problema cu principiile lu matale. Una mare de tot.
Acu ceva vreme, dar totusi in era noastra, umblai pe aici cu je suis Charlie tatuat pe oo (asta daca ai asa ceva) si urlai smulgandu-ti parul din jurul orificiului anal in numele libertatii de exprimare.
Acum vrei sa interzici nush ce conferinte si sa incalci drepturile unora la libera exprimare. Ca sa nu mai zic ca te aratai oripilat de niste bancuri cu evrei.
Asa cu au mai observat niste co-forumisti, ai o capacitate extraordinara extrasenzoriala de ati modifica si indoi principiile dupa cum ti se scoala: ba la dreapta, ba la stanga, dar mai ales te ==== singur in cur. Jos palaria, respect!
:lol: de unde apar oldsnakeuri?

jaunty si restul de dragi moderatori. acesta este flame? ca eu mi-am luat pt mult mai putin lucru. multumesc
Last edited by ola small dickie on 14 Sep 2015, 18:02, edited 1 time in total.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

Waaagh! wrote:Pentru ca sa umpli un om cu plumb pentru un desen e acelasi lucru cu a rupe o femeie in bataie ca nu si-a tras sacul de gunoi peste ea.

fml, am tot zis sa nu mai beti apa de la robinet.
Ma mir ca asta ai inteles.
Daca aia chiar rupeau o femeie in bataie atunci meritau sa mearga la puscarie.

Ce vreau eu sa zic: nu poti apara libertatea de exprimare si sa sustii interzicerea unor conferinte. Dar ii poti inchide pe unii care bat femei.
Si ii poti trage o manusa virtuala peste nas unuia care apara libertatea de exprimare pana in panzele albe, dar nu orice libertate de exprimare, ci doar cea care ii convine lui.

NB1: Si eu i-as interzice pe aia care se aduna in conferinte si discuta despre cum sa bata femei.
NB2: Postul de mai sus e doar o luare de pozitie fata de atitudinea lui ola, atitudine care rareori trece de lol, penis, etc.
NB3: Imi accept pedeapsa, daca cineva considera ca am sarit mult prea rau calul.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cenzura e de evitat. Daca vrei sa corectezi curente de gandire gresite dpdv social trebuie sa ii educi pe oameni, iar educatia se face fara sa inchizi gura alorlalti daca nu vrei sa lasi suspiciuni intemeiate ca ai face indoctrinare si propaganda in directia inversa. Asta ca sa nu spun ca atata asteapta fanaticu-religios-platit-de-arabia-saudita-#25746 ca sa inceapa sa spuna cum europenii sunt anti-semiti (arabii sunt si ei semiti btw), discriminatori si mai stiu eu ce deindata ce ii inchizi conferinta.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mie mi se pare ca pozitia lui ola este foarte consecventa si corecta. Este anormal sa omori oameni pentru un desen, cum este anormal sa tii prelegeri despre cand/cum/in ce circumstante si cu ce metode sa bati o femeie in lumina unor precepte religioase. Cu un minim de calitati umane, printre care se numara si bunul simt elementar, cred ca putem intelege aceste lucruri fara sa fie nevoie sa despicam firul in 14.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Bunul-simt asta ar trebui fac lege, nu? Sau macar o unitate de masura in sistemul internationa, sa stim si noi - muritorii de rand - care este minimul de bun-simt necesar pentru o actiune inainte de a deveni anormala.

Eram ironic. Insa chiar si asa, tot am mai multa dreptate in ce am zis mai sus - asa cum au avut dreptate si oldsnake, si Zombie - cand zic(em) ca INTERZICAND, si nu EXPLICAND, ajungi sa faci lucrurile mai rele. Poti sa educi cu vorba sau poti sa educi cu bata - este dovedit stiintific ca ambele metode functioneaza. Insa mai esti plin de "un minimum de calitati umane" daca educi cu bata/cu frica/cu de-a sila/cu "stiu eu mai bine, asa ca asculta la mine"?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

Pana la urma e vorba de ipocrizie la nivel de individ, la nivel de tara si la nivel de civilizatie.
Hai sa privim lucrurile din perspectiva beduinului: traiam linistit cu camila mea, eram fugarit de dictatorul meu prin desert, ii mai trageam un dos de palma nevestii cand purta caciula pe o ureche, etc. Atentie, avand in vedere bunul meu simt de arab, civilizatia mea, faceam totul corect si moral si legal.
Vine vesticul si imi zice ca am dreptul sa fiu liber, sa nu mai fug prin desert, am dreptul sa am punctul meu de vedere. Dupa care incearca sa ma scape de dictator, dar, ghinion, arunca intreaga regiune in haos.
Imi iau nevasta, camila si fug la Paris.
La Paris ma intalnesc cu Jean Ola care imi zice ca, da, ok, am dreptul la libera exprimare, dar nu chiar asa, ci dupa niste reguli. Regulile impuse de bunul lor simt care pare sa fie mai acatari ca al meu.

Adica francezul are dreptul sa-l picteze pe Mohamed pe buda, iar Ali nu are voie sa trancane despre ce vrea muschiul lui. Mai mult, nimeni nu sta sa-i explice lu Ali ce si cum, ii interzic direct.

Si mai repet inca o data (pentru ca asa o sa se intrepreteze si despice firul in 14) nu spun: Pentru ca sa umpli un om cu plumb pentru un desen e acelasi lucru cu a rupe o femeie in bataie ca nu si-a tras sacul de gunoi peste ea.

Da, si prima mea reactie ar fi sa interzic astfel de intruniri, dar ar fi o imensa prostie.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Waaagh! wrote:Este anormal sa omori oameni pentru un desen, cum este anormal sa tii prelegeri despre cand/cum/in ce circumstante si cu ce metode sa bati o femeie in lumina unor precepte religioase.
Eu inca sunt in cautarea partii din postul meu in care am spus ca as considera normal o instruire intr-ale batutului de neveste. E o diferenta mare intre a fi de acord cu afirmatia cuiva si a-l lasa sa si-o exprime. Si mie mi se pare de domeniul gimnasticii mentale sa sprijini dreptul unor caricaturisti sa faca desene cu Mohamed si in acelasi timp sa vrei sa interzici discutiile Simpozionului de batut neveste. Ori aperi dreptul la libera exprimare, ori nu, nu poti sa alegi ce-ti convine. Din partea mea aia puteau sa discute si despre cum sa faci un soft neliber sau cum sa faci placinte cu fructe, tot aia mi-era.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ce-mi place cand mai apare cate un pricolici de-asta cu dansa in mana sa faca si el putin flame. Am venit, am vazut, m-am câcat.
I'm livin' in a love shadow
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Nimic despre tribun?

...nevermind me, carry on
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

O sa gasesti urarile noastre de bine in necrologul dedicat.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

oldsnake ar trebui sa posteze mai mult. e foarte misto cum si ce scrie. mai ales constructia asta bestiala "Si mai repet inca o data (pentru ca asa o sa se intrepreteze si despice firul in 14) nu spun: Pentru ca sa umpli un om cu plumb pentru un desen e acelasi lucru cu a rupe o femeie in bataie ca nu si-a tras sacul de gunoi peste ea. " Si povestea cu beduinul a fost super misto.

zombie - 2 conferinte in paris. 2 teme. placinta cu mure si cum sa-ti bati femeia. ambele conferinte ii sunt tot una lui zombie. zombie la paris. se duce la prima, asculta neimpresionat, isi cumpara o placinta cu dude. pleaca grabit sa prinda si a doua conferinta despre cum sa-ti bati femeia (tema care ii e tot una). ajunge si la a doua, asculta si acolo neimpresionat despre cum sa-ti bati femeia mancand placinta cu dude. apoi pleaca acasa neimpresionat dupa ce a fost la 2 conferinte cu teme diverse dar care-i sunt tot una. ori ca se ducea la placinta cu mure, ori la cum sa-ti bati femeia, tot aia era pentru dragul nostru forumist. B-E-S-T-I-A-L

batranul mcwilliams conchide intelept - ce nu intelegeti voi e ca oldsnake si zombie au dreptate.
DarthZombie wrote:
Waaagh! wrote:Este anormal sa omori oameni pentru un desen, cum este anormal sa tii prelegeri despre cand/cum/in ce circumstante si cu ce metode sa bati o femeie in lumina unor precepte religioase.
Si mie mi se pare de domeniul gimnasticii mentale sa sprijini dreptul unor caricaturisti sa faca desene cu Mohamed si in acelasi timp sa vrei sa interzici discutiile Simpozionului de batut neveste. Ori aperi dreptul la libera exprimare, ori nu, nu poti sa alegi ce-ti convine. Din partea mea aia puteau sa discute si despre cum sa faci un soft neliber sau cum sa faci placinte cu fructe, tot aia mi-era.
de pus in rama si apoi pe perete

Pentru cativa useri simpatici ai level forum incitarea la violenta impotriva femeilor (prin conferinte pe aceasta tema :lol: ) este libera exprimare. Ar trebui sustinuta de dreptul la libera exprimare. Si cazul asta suporta o anume comparatie (?) cu Charlie Hebdo. ?????? - only on level forum

si pentru un user si mai simpatic al forumului, zombie, o conferinta care incita la violenta impotriva femeilor este tot una cu o conferinta despre placinte cu fructe. shai di ri di da
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Imi place. Foarte simplu si direct sistemul moral al lui Ola: ce mie nu-mi place mie nu-mi face. Ce tie nu-ti place... Ar fi bine sa-ti displaca aceleasi lucruri ca si mie...

Nu fac misto, chiar imi place. Functioneaza, e consistent, pana la proba contrarie e good enough. :D
Post Reply

Return to “Cafenea”