marvas » Tue Jan 06, 2015 11:05 am wrote:
dentista la care am fost ultima data era tanara si tare simpatica. Era asa tanara ca deja ma simteam eu batran. Legat de asta, voi nu aveti momente in care va dati seama ca sportivii de performanta sunt mai tineri sau de aceeasi varsta cu voi? De obicei ma loveste cand ma uit la meciuri de fotbal si incep sa ma gandesc la ce-am facut cu viata mea.
Ba da
De multe ori ma loveste si pe mine gandul ala ca " pfuaiii ala canta sau e nu stiu ce sportiv si e cu 6-7 ani mai tanar ca mine." Atunci ma simt batran.
Also @marv. Pai daca sanii ei iti mangaiau fata cum a mai putut sa lucreze la masea ? Sau s-a aplecat din spatele scaunului, practic peste tetiera care iti sustinea capul ? Fa-ma sa inteleg, te rog
Si dentista mea e tanara. Ma rog, are 30 si ceva, dar arata ca o pustoaica. Are niste ochi tare faini. Zic de ochi pentru ca doar pe aia ii vad. Pe restul fetei poarta masca deaia.
marvas » Tue Jan 06, 2015 11:05 am wrote:
Also @marv. Pai daca sanii ei iti mangaiau fata cum a mai putut sa lucreze la masea ? Sau s-a aplecat din spatele scaunului, practic peste tetiera care iti sustinea capul ? Fa-ma sa inteleg, te rog
Ma eu cred ca intentionat si-a pus sanii pe fata ta. E foarte incomod sa lucrezi cum ai desenat tu..
Practic si-a impins pieptul in fata si cu mainile a lucrat aproape de pieptul ei
Eu am avut o experienta similara cu cea a lui marv cu asistenta dentistei hawt, dar nu ma laud pentru ca aia era cam grasa. Si avea diploma de la facultate particulara, lucru ce mi-a scazut si mai mult respectul pentru ea.
Pătrunjelu' » 6 Jan 2015, 14:10 wrote:Unde pot gasi acest cabinet unde primesti ţâţe pe gratis? Cred ca am descoperit o carie azi dimineata.
Te poti duce la un cabinet iefin si de restul țâțe. Nu stiu cum e sa platesti ca sa vezi țâțe, eu le vad pe gratis. Uneori prietena mea imi ofera bani ca sa ma uit la sânii ei.
Last edited by DANiel on 7 Jan 2015, 17:51, edited 1 time in total.
Am facut lvl-up la werk -> clusterfuck de alergare dupa acte. Eram pregatit, nu-mi lipsea decat cazierul. Four easy steps:
1. iei cerere de pe interneti si completezi.
2. platesti taxa de 10 lei catre stat.
3. cumperi timbru fiscal in valoare de 2 lei.
4. te duci cu cererea + chitanta aferenta taxei + timbru fiscal la politie si -> cazier.
So, ma duc de dimineata la posta. Destul de gol, din 10 ghisee numai doua erau deschide. La unul era coada, la altul nu era nimeni. Ma duc la ala. Stateau 4-5 morse si balene in spate la discutii si facut unghii, observa ca m-am asezat la ghiseul la care scria "DESCHIS". Nici o reactie. Zic sa fiu si eu politicos, sa nu le enervez de dimineata. Pana la urma reuseste una sa se rupa de grup, o ia inspre mine, fara mare tragere de inima. Ii zic ce vreau, imi da un mandat postal sa completez. Iau mandatul, scriu de doua ori pe el cine sunt de unde vin si ca platesc 10 lei in cifre si litere, si ma intorc la ghiseu. Astea erau toate iar la discutii, pana la urma le intreb daca e deschis sau nu. Se intoarce aia, de data asta nervoasa, se uita pe mandat.
"Ati facut al doilea E din ZECE LEI nu stiu cum. Nu e bine."
"(plm) daca scrie E inseamna ca scrie E, amirait?"
"Nu, mai completati unul."
k. Mai iau un mandat, completez iar de doua ori pe acelasi carton cine sunt de unde vin ce vreau, ma intorc la ghiseu.
"Ati facut 8-ul din CNP nu stiu cum."
I-am zis foarte calm sa-si infiga mandatul in cur si sa se duca dracului, dupa care am plecat. M-am dus la banca unde am cont, sa incerc sa rezolv de acolo. Au zis ca se poate dar ca au nevoie de mai multe informatii despre contul trezoreriei, nu le aveam la mine dar erau pe internet.
"Nu ne merge Internetul."
Ok, fuck you very much. Ma duc la trezorerie.
Btw, tot orasul este o banchiza. E gheata de jumatate de metru pe toate strazile, inclusiv pe bulevarde. Am vazut vreo 3 dorei de la rebu care incercau s-o sparga cu tarnacoapele. So, ajung la trezorerie. Total fucking darkness. Zavoarele trase la ghisee, pustiu, nimeni. Apare un garcea pana la urma, ii zic ce vreau, ma trimite la etajul 1. Ma duc la etajul 1, vorbesc cu o cucoana, ii arat buletinul, bate ceva la calculator, ma trimite inapoi la parter, la ghiseul 5. Ma duc acolo, astept, la un moment dat trece una care se plimba aiurea prin spatele ghiseului.
"Marileno, ai un client!"
Apare o morsa obosita, ma intreaba ce vreau, imi cere buletinul, bate ceva la calculator, probabil ce batuse si aia de mai sus SI REUSESTE SA-MI IA BANII SI SA-MI DEA CHITANTA FTW.
Imi aduc aminte ca-mi trebuie timbru fiscal. Am gasit alt oficiu postal aproape de trezorerie, am luat de acolo si m-am dus la politie. Coada mare, ma intalnesc cu proful de sport din facultate, ii trebuia si lui cazierul ca sa dea examen pentru marirea gradului. Facem glume, stam la povesti. Apare un garcea.
SURPRISE BUTTSECS. BAZA DE DATE A POLITIEI E CAZUTA SI AZI NU ELIBERAM CAZIERE. INCERCATI MAINE!
Waaagh! Te-ai complicat tu inutil. Ce ti-a trebuit sa platesti taxa pentru eliberare cazier judiciar la posta sau la banca ? Alea se platesc la Trezorerie ca deaia e Trezorerie.
Am scos zeci de caziere si nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma duc in alta parte decat la trezorerie. E adevarat ca te plimbi la 2-3 ghisee dar macar stii ca rezolvi si nu tre sa completezi nimic.
Aia era ordinea de proximitate fata de locuinta mea: posta -> banca -> politie -> trezorerie. Pe siteul igprului scria ca si posta/banca sunt posibilitati, asa ca am incercat. In acel oficiu postal in particular n-o sa mai intru vreodata, poate cu lansatorul de flacari daca-mi sare vreo siguranta.
Eu am un unchi care lucreaza la caziere. Doar ma laud.
Si da, serios vorbind, la caziere e jale. Cel putin in Ploiesti, tot in aceeasi cladire se eliberau si numerele de masina (nu stiu sigur daca si acum mai e la fel). Ultima data cand am fost era full, si jumatate din ei nu erau in stare sa completeze actele necesare, dar nu pentru ca erau angajatii rai ci pentru ca "plm am venit k sa dau d permis, la ce plm ma pune gabori ajtia sa scriu, k am masina inmatriculta p Bulgaria".